Μέχρι που μπορεί να φτάσει η αυθαιρεσία και το συνταγματικό πραξικόπημα;

του Δημήτρη Κυπριώτη

Άναυδος ο Ελληνικός λαός, όσοι φυσικά από τους πολίτες μπορούν και έχουν τη δύναμη και την αντοχή να παρακολουθούν τις πολίτικες εξελίξεις και τις ενέργειες της δήθεν κυβέρνησης, για τα νέα θανατηφόρα οικονομικά μέτρα που πρόκειται να φέρουν και να τα ρίξουν πάνω στο κεφάλι του.

Τώρα όμως το πράγμα έχει ξεφύγει για τα καλά! Ο κ. Τσίπρας και όλοι αυτοί που παριστάνουν τους υπουργούς -κλακαδόρους της παράστασης που παίζουν με μοναδική ηθοποιία, προχωράνε σε βαρύ νέο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ μετά από αυτό του Δημοψηφίσματος της 5ης Μαΐου 2015.

Ετοιμάζονται προς χάριν των δανειστών και των καρεκλών τους να «προνομοθετήσουν»!!! για θέματα που θα γίνουν μετά από 3 χρόνια, λες και είναι σίγουροι, ότι μέχρι το 2019 αλλά και μετά από αυτό, όλα τα πράγματα στην Ελλάδα θα κινούνται κανονικά, άσχετα αν οι πολιτικές συνθήκες αλλάξουν, άσχετα αν μπορεί να συμβούν μεγάλα γεγονότα φυσικά ή άλλα και τρέχουν να προλάβουν να δεσμεύσουν νομοθετικά τη χώρα και το λαό της!

Οι «κύριοι» της συγκυβέρνησης και πρωτίστως ο πρωθυπουργός, δεν μας είπαν αν θα ΠΡΟ-
ΕΚΔΩΣΟΥΝ και ΦΕΚ με μελλοντική ημερομηνία! Αν αυτό όμως δεν λέγεται κοινοβουλευτικό πραξικόπημα τότε πως λέγεται; Αλλά το ερώτημα απευθύνεται και στα λοιπά κόμματα και στον πολιτειακό θεσμό.

Όπως είναι γνωστό ένας νόμος αρχίζει να ισχύει μετά τη δημοσίευση του στο φύλλο της κυβερνήσεως. Έτσι λοιπόν το ερώτημα μπαίνει αυτόματα. Ο και ρυθμιστής του πολιτεύματος ονομαζόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας τι ακριβώς θα κάνει; Πως θα δεχθεί αυτό το ανοσιούργημα αν και καθηγητής συνταγματικού;

Αλλά και πάρα πέρα. Η Ελληνική Δικαιοσύνη και ιδιαίτερα ό Άρειος Πάγος, το ΣΤΕ πως άραγε θα αντιδράσουν στο πραξικόπημα αυτό; Τι και αν δεν έχουν επέμβει τα τανκς ακόμη, για να επιβληθεί στρατιωτική χούντα. Αυτήν τη Χούντα των μνημονίων δεν την βλέπει κανείς; Που είναι τα και λεγόμενα συνταγματικού τόξου κόμματα; Τίποτα δεν τους πιάνει; Και καλά τα μνημονιακά, το ΚΚΕ που είναι; Αναπαύονται καλά οι βουλευτές του στις καρέκλες αυτού του κοινοβουλίου. Ντροπή !

Αλλά και ο Ελληνικός λαός, δεν μπορεί να παραμένει απλός θεατής πεπραγμένων, αναμένοντας μόνο την ώρα της κάλπης! Έχει και αυτός τις ευθύνες του, αφού σαν ο νόμιμος ιδιοκτήτης αυτού του «οικοπέδου» που λέγεται Ελλάδα παραμένει αδρανής και αναποφάσιστος.

Είναι καιρός ως κυρίαρχος του τόπου αυτού να πάρει τις τύχες στα χέρια του και να βροντοφωνάξει και πάλι στους δρόμους!

ΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ!


Μέχρι που μπορεί να φτάσει η αυθαιρεσία και το συνταγματικό πραξικόπημα; Μέχρι που μπορεί να φτάσει η αυθαιρεσία και το συνταγματικό πραξικόπημα; Reviewed by Διαχειριστής on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.