Πλειστηριασμοί. Αγώνας που δεν τελειώνει! Ένα γράμμα στον Επαμίτη

της Χ. Πολυχρονοπούλου

Καλημέρα σε όλους!

Αρκούσε μία Τετάρτη (13/7) στο Ειρηνοδικείο Αθη-νών, που το ΕΠΑΜ πρωταγωνίστησε στα τηλεοπτι-κά κανάλια της παραπληροφόρησης -έστω και με τον αρνητικό τρόπο που παρουσίασαν την αποτροπή των πλειστηριασμών που διενεργούμε- για να εμφανισθούν από το πουθενά όπου κρύ-βονταν, διάφοροι "επαναστάτες ειρηνοδικείων" όπως Ρουβίκωνες, Αντάρσυοι και τελευταία Σώρρες, για να διεκδικήσουν μερίδα δημοσιότητας ή να δυσφημίσουν τη δράση του ΕΠΑΜ.

Και το ερώτημα είναι σαφές: Πού ήταν τόσο καιρό όλοι αυτοί οι «επαναστάτες» και δεν τους είχαμε δει ποτέ;

Αντίθετα, είδαμε πομπώδεις συνελεύσεις του (άφαντου) ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ STOP στο κέντρο της Αθήνας, την Τετάρτη 20/7 κάτι Ρουβίκωνες τα έκαναν λίμπα με μπογιές στο Αθηνών, ΑΝΤΑΡΣΥΟΙ απέτρεψαν πλειστηριασμούς, που;

Και νασου τώρα ξαφνικά και οι Σώρρες, που άκουσον - άκουσον!! Συνέλαβαν λέει Δ/ντή Τράπεζας (!) και έτσι απέτρεψαν πλειστηριασμό οι άθλιοι!! Στον ύπνο τους βέβαια. Και έβγαλαν και φωτογραφία έξω από το Ειρηνοδικείο... Άιντε ρε …..

Μόνον όμως για το ΕΠΑΜ φρύαξαν τα κανάλια, παραποιώντας την πραγματικότητα, με μόνο σκοπό...
να γελοιοποιήσουν τη δράση μας και το ΕΠΑΜ γενικότερα. Αλλά που τέτοια χαρά; Αφού το ψέμα δεν μπορεί να κρυφτεί. Και έφτασαν μόνο δύο ανακοινώσεις του ΕΠΑΜ και αμέσως λούφαξαν. Δεν είχαν ούτε την τόλμη να βγουν να διαψεύσουν ή να δημοσιοποιήσουν την επιστολή που έλαβαν κάποιοι συγκεκριμένοι. Όμως έχει ο καιρός γυρίσματα. Στη γωνία είμαστε.
  
Δεν περιμέναμε βέβαια ποτέ από τα κανάλια να αναφέρουν κάτι το θετικό για το ΕΠΑΜ. Μόλις όμως το ΕΠΑΜ μπήκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, το κίνημα κατά των πλειστηριασμών "φούντωσε"

Συναγωνιστές, πρέπει να καταλάβουμε τη δύναμή μας. Να ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή μας. Και να συνεχίσουμε δυναμικά τις δράσεις μας.

Γεγονός είναι ότι μας αντιγράφουν και μας μιμούνται. Εμάς δεν μας πειράζει αυτό, αρκεί όμως αυτό να το κάνουν σωστά και οι περισσότεροι δεν το κάνουν.


Πλειστηριασμοί. Αγώνας που δεν τελειώνει! Ένα γράμμα στον Επαμίτη Πλειστηριασμοί. Αγώνας που δεν τελειώνει! Ένα γράμμα στον Επαμίτη Reviewed by Διαχειριστής on Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.