Ευθύνες!!!

του Αντώνη Παπαντωνίου

Τις ημέρες που πέρασαν παρατήρησα μια έντονη κινητικότητα με γραπτές Δηλώσεις και άρθρα Στρατηγών (ε.α.) και συγκεκριμένα των Γράψα, Μανωλά και Φράγκου με τα οποία ασκούν κριτική και σε κάποιες περιπτώσεις έντονη, και πολύ καλά κάνουν κατά του Πολιτικού Συστήματος κυρίως όμως για παραλείψεις. Δεν μπορώ να γνωρίζω που οφείλονται και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Σημασία για μένα έχει το γιατί ασκούν ταυτόχρονα αυτή την κριτική τώρα που βρίσκονται εκτός Υπηρεσίας και όχι όταν Υπηρετούσαν και γιατί δεν αναφέρονται καθόλου στις αιτίες που δημιούργησαν τα προβλήματα που βιώνει ο Λαός και η Ελλάδα σαν Κυρίαρχο(;) Κράτος!!!

Όσον αφορά στο πρώτο ερώτημα θεωρώ ότι δεν τιμά έναν Ανώτατο Αξιωματικό να ομιλεί εκ των υστέρων καλυπτόμενος από την ασφάλεια που προσφέρει η Αποστρατεία και όσον αφορά το δεύτερο λυπάμαι γιατί δεν έχουν αντιληφθεί την προφανή αιτία η αν την έχουν αντιληφθεί δεν αναφέρονται σε αυτήν Δημόσια γιατί τότε θα πρέπει να απαντήσουν στο ερώτημα "κι εσύ τι έκανες γι’ αυτό";;;

Ας ξεκινήσουμε λοιπό πρώτα ένα οδοιπορικό σχετικό με το τι δεν "είδαν"!

1.- Στις 5-5-2010 πραγματοποιήθηκε από έναν αισχρό Πράκτορα ξένων Δυνάμεων που παρίστανε....
τον Πρωθυπουργό, έχοντας εξαπατήσει στις Εκλογές που προηγήθηκαν, (Άρθρο 162 του Π.Κ.) τον Ελληνικό Λαό το κορυφαίο Πραξικόπημα με την εκχώρηση "άνευ όρων και αμετάκλητα" της Εθνικής Κυριαρχίας, σύμφωνα με το άρθρο 14παρ.5 της Σύμβασης Δανειακής.... Διευκόλυνσης, παραβιάζοντας τα άρθρα 28 και 120.παρ3 του Συντάγματος και 134παρ.2 του Π.Κ. (Εσχάτη Προδοσία)

2.- Από τη στιγμή αυτή και μετά άρχισε η συστηματική καταδίωξη του Ελληνικού Λαού που προοδευτικά έχει περάσει στην Νομική έννοια της Γενοκτονίας (Ψήφισμα Ο.Η.Ε. 1948-1949 που έγινε Νόμος του Κράτους με τον Ν. 3091 του 1954).

3.- Στο Δημοψήφισμα της 5-7-2015 που το φονικό 62% του Ελληνικού Λαού στο ΟΧΙ καλούσατε πλείστοι όσοι από τούς πρώην Αρχηγούς Γενικών Επιτελείων, όπως και κάποιοι από εσάς, τον Ελληνικό Λαό να ψηφίσει ΝΑΙ!!!

4.- Αδιαφορήσατε πλήρως όταν αυτό το φονικό ΟΧΙ μέσα σε ελάχιστες ώρες έγινε Ναι!

5.- Στις 14-8-2015 ψηφίστηκε το 3ο και θανατερό Μνημόνιο με τον Ν.4336 Φ.Ε.Κ.94Α (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ ΣΕΛ.1014) καταργήθηκε και τυπικά η Νομική Προσωπικότητα της Ελλάδας

6.- Πριν λίγες ημέρες παραδόθηκε ο Επιχειρησιακός έλεγχος του Αιγαίου στο ΝΑΤΟ και έμμεσα στην ΤΟΥΡΚΙΑ παραβιάζοντας το άρθρο 27 τού Συντάγματος!!!

7.- Κλείνω το σύντομο οδοιπορικό αναφέροντας μόνον μερικά γεγονότα, τα πιο σημαντικά κατά την άποψή μου, με το κορυφαίο που παρακαλώ τον Γέρο του Μωριά και τα άλλα παλληκάρια να μην βγουν απ’ τον τάφο τους, δίνοντάς τους την υπόσχεση ότι εμείς οι κάποιοι "περίεργοι" θα αποκαταστήσουμε τη μνήμη τους. Μιλώ βέβαια για την άφιξη και ανάληψη Υπηρεσίας στα Νησιά του Αιγαίου από Τούρκους Στρατοχωροφύλακες!!!!!!!!!!

Αφού λοιπόν είδαμε ένα συνοπτικό πάντα οδοιπορικό ας απαντήσουμε και στο ερώτημα όσον αφορά τις αιτίες που συνέβησαν και συμβαίνουν όλα αυτά.

Νομίζω ότι δεν μπορεί από κανέναν να αμφισβητηθεί ότι όλα αυτά που συμβαίνουν, άρχισαν και συνεχίζονται εντατικά, από τότε που γίναμε μέλος της Ε.Ε. και ακόμη περισσότερο της "Ζώνης του Ευρώ". Κανείς, νομίζω, ότι δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι μέσα σε αυτό το μόρφωμα των Πολιτικοοικονομικών συμφερόντων εξαχρειώθηκε ο Λαός και μας κλέψανε, με την συνδρομή σύσσωμου του Πολιτικού Συστήματος την Πατρίδα μας, την Απελευθέρωση της οποίας γιορτάζουμε σήμερα από τον Τουρκικό Ζυγό, έχοντας αναθέσει μάλιστα και τον έλεγχο των θαλάσσιων, προς το παρόν, συνόρων μας και στο ευαγές Ίδρυμα του ΝΑΤΟ που μας προστατεύει πάντα πότε με την εγκαθίδρυση Δικτατορίας (21-4-1967), πότε με την προδοσία της Κύπρου και τόσα άλλα!! Έτσι λοιπόν νομίζω ότι δεν κάνατε το καθήκον σας.

Το ποιο ήταν ή είναι αυτό το αφήνω σε σας και εγώ απλά επισημαίνω ότι τότε δεν έκανε κανείς κάποια δήλωση ούτε βέβαια υπέβαλε, τουλάχιστον, μια παραίτηση, δηλώνοντας ότι αρνείται να υπηρετήσει ένα Δικτατορικό και Κατοχικό Καθεστώς θυμίζοντας ότι όταν παρελάμβανε το Ξίφος του κατά την Ορκωμοσία του έδινε Όρκο για τήρηση του Συντάγματος και Πίστη στην Πατρίδα.

Ειλικρινά Λυπάμαι !!!!

Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) - Νομικός, είναι μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.


Ευθύνες!!! Ευθύνες!!! Reviewed by Διαχειριστής on Σάββατο, Μαρτίου 26, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.