Όταν ο φόβος γίνεται συνώνυμο της καταστροφής!

του Δημήτρη Κυπριώτη

Η κυρία Μέρκελ υποδεχόμενη χθες τον κ. Τσίπρα ήταν πάλι πολύ γενναιόδωρη σε φιλοφρονήσεις του στυλ «Μπράβο, πάτε καλά στο προσφυγικό, αλλά χρειάζεται πολύ προ-σπάθεια ακόμα»!

Έτσι λοιπόν για μια ακόμη φορά, η πολλοστή αν δεν μας απατά η μνήμη μας, περισσεύουν οι κολακείες, αφού πρώτα έχουν επιτύχει οι αντίπαλοι το σκοπό τους, όταν έχουν ρίξει στο «καναβάτσο» την Ελλάδα και τους Έλληνες από την υποχωρητικότητα των κυβερνόντων. Γνωστό είναι πλέον και το παραμυθάκι των επιτυχιών, αλλά όπως συμβαίνει κάθε φορά έχει κακό δράκο στο τέλος.

Φτάνουν λοιπόν τα καλά σας λόγια κυρία Μέρκελ , χορτάσαμε, όταν μάλιστα αυτά λέγονται χωρίς κανένα κόστος! Τώρα για μια ακόμη φορά μας έσκασε το παραμύθι των προσφυγικών ροών και της εξόδου από τη ζώνη Σένγκεν!

Είχαμε το συνεχές φόβητρο του Grexit, τώρα ο φόβος της απειλής εξόδου της Ελλάδας από τη....
συνθήκη Σένγκεν και το αποτέλεσμα βέβαιο. Υποχώρηση της κυβέρνησης σε όλα τα μέτωπα.

Δυστυχώς η Ελλάδα και πάλι έμπλεξε άσχημα και μάλιστα σε μια υπόθεση που οι δυνάμεις της δύσκολα θα της επιτρέψουν να ανταποκριθεί, χωρίς να υποστεί ζημιά! Την εμπλέξανε σε υπόθεση που η ευθύνη και η υπαιτιότητα βαραίνει αποκλειστικά αυτούς που την έφεραν στην κατάσταση των μνημονίων και της φόρεσαν τα δεσμά τους.

Δεν υπάρχει καιρός για άλλο χάσιμο, τα δεσμά γίνονται τώρα βρόχος και στα εθνικά μας θέματα και αυτό θα είναι το τελειωτικό κτύπημα! Ελπίζουμε οι Έλληνες αυτό τουλάχιστον να μην το επιτρέψουν!


Όταν ο φόβος γίνεται συνώνυμο της καταστροφής! Όταν ο φόβος γίνεται συνώνυμο της καταστροφής! Reviewed by Διαχειριστής on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.