Ο αθλητισμός και οι φορείς του Πολιτισμού ώρα να αντιδράσουν στην κατοχή της πατρίδας μας!!!

της Γεωργίας Μπιτάκου

Δέκα χρόνια τώρα με άρμα το No Limits, την πρώτη και μεγαλύτερη τηλεοπτική μαχητική διοργάνωση στην Ελλάδα, γυρίσαμε τα μεγαλύ-τερα αστικά κέντρα και νησιά της χώρας, μπήκαμε σε Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, Εθνικά Στάδια, μνημεία, κάστρα, θέατρα και βροντοφω-νάξαμε στους χιλιάδες οπαδούς και ακόμα περισσότερους τηλεθεατές, πως ‘’Η Ελληνική Ψυχή ΔΕΝ έχει όρια’’ αυτό ήταν το μήνυμά μας και το υπηρέτησαν επάξια, με αφοσίωση και πάθος  στρατός μαχητών και σχολών όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια!

Παράλληλα με θυσίες και αυταπάρνηση οι Έλληνες μαχητές εκπροσωπούσαν την Πατρίδα μας στο εξωτερικό σε άνισες μάχες (σε σχέση με αποστολές άλλων κρατών που είχαν οικονομική υποστήριξη και όλα τα απαραίτητα εφόδια) πετυχαίνοντας ασύλληπτες διακρίσεις και τιμώντας τη γαλανόλευκη σε κάθε πλευρά του πλανήτη.

Μόνο για τους Έλληνες και τη σημαία, οι πρωταθλητές μας και οι Δάσκαλοί τους, υπερβαίνουν ...
καθημερινά κάθε ανθρώπινο όριο, δυσκολία, αντιξοότητα, καταφέρνοντας να εμπνέουν με ήθος και αξιοπρέπεια τα Ελληνόπουλα στο δρόμο της πάλης και της διεκδίκησης που απαιτεί ο καθημερινός αγώνας της διαβίωσης.

Εγώ σας ξέρω πολύ καλά! Είχα την τιμή λόγω του αδερφού μου να γνωρίσω και να κάνω κομμάτι πολύτιμο της ζωής μου, αυτή τη μάχιμη κοινωνία που έχει ψυχή, σθένος, υπερηφάνεια και ακολουθεί μια σπαρτιάτικη τιμημένη κοσμοθεωρία.

Ήρθε η ώρα όμως να συσπειρωθούμε για τον πιο ύψιστο στόχο και για να πολεμήσουμε τον πιο ύπουλο, υποχθόνιο και επικίνδυνο εχθρό.

Η χώρα μας ερημώνεται. Χιλιάδες συμπολίτες μας αυτοκτόνησαν, άλλοι τόσοι εγκατέλειψαν την πατρίδα μας και από όσους παρέμειναν, οι μισοί περιφέρουν άδεια κουφάρια παρατηρώντας τους άλλους μισούς να ζούνε την απόλυτη εξαθλίωση στα συσσίτια και στα παγωμένα ‘’κόκκινα’’ διαμερίσματα με κάτι ‘’γύπες’’ να πετάνε από πάνω και να ετοιμάζονται να τα υφαρπάξουν μαζί με λιμάνια, παραλίες, αεροδρόμια και ότι συνιστά εθνικό πλούτο!

Αυτή τη στιγμή η χώρα είναι ένα καζάνι που βράζει!

Το Κοινοβούλιο έχει ολοσχερώς καταληφθεί από ενδοτικά, υποτακτικά, ανθελληνικά μιάσματα που συναινούν στα μνημόνια, υπογράφουν και ψηφίζουν φιρμάνια υποδούλωσης του Έθνους με μοναδική αγωνία πως θα κρατήσουν με κάθε κόστος την καρέκλα της εξουσίας και τα εξωφρενικά προνόμια που φρόντισαν ομόφωνα να κατοχυρώσουν για τους εαυτούς τους.

Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από κανένα από αυτούς ούτε από γνωστές εξωκοινοβουλευτικές δυνάμεις.

Κάπου εκεί έξω όμως υπάρχουν εκείνοι οι Έλληνες που με δάκρυα στα μάτια, υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας, αψήφησαν την τρομοκρατία και τις κλειστές τράπεζες και φώναξαν ΟΧΙ το καλοκαίρι, ΟΧΙ στην υποδούλωση της χώρας, ΟΧΙ στα μνημόνια που αφανίζουν τον Ελληνισμό, τη Δικαιοσύνη, τη Δημοκρατία και κάπου εκεί έξω βρίσκονται και εκείνοι που απείχαν από τις επονείδιστες εκλογές για να μην νομιμοποιήσουν άλλο την ολιγαρχία, το φασισμό και τη βαρβαρότητα!

Κάπου εκεί έξω είναι και οι οικογένειες που ζούνε πλέον με τα γράμματα που άφησαν πίσω τους οι οικείοι τους, αυτών που εγκατέλειψαν απελπισμένοι τη ζωή και κάπου εκεί έξω τούτη την ώρα και μέσα στην παγωνιά είναι και πάρα πολλοί συμπατριώτες μας που παλεύουν με κινητοποιήσεις και δράσεις για την επιβίωση της οικογένειάς τους και μια ζωή δίκαιη ισόνομη και ποιοτική.

Εκεί έξω είμαστε και εμείς οι άνθρωποι του αθλητισμού που έχει δώσει τις μεγαλύτερες συγκινήσεις στον Έλληνα και μας έχει ενώσει άπειρες φορές υπό τον ιερό και θείο άκουσμα του Εθνικού μας ύμνου.

Κάπου εκεί έξω είναι και τόσα Ελληνόπουλα που προάγουν μέσα από τη δράση τους και προφυλάσσουν ως Ιερή παρακαταθήκη τον Ελληνικό πολιτισμό.

Ενώσεις παραδοσιακών χορών, αρχαίου δράματος, βυζαντινής μουσικής, Ποντίων, Κρητικών, Μακεδόνων, Θεσσαλών, Μανιατών, Ηπειρωτών, Θρακιωτών και όλοι οι υπόλοιποι που με πείσμα κρατάτε δεκαετίες ζωντανό τον Ελληνισμό και νοηματοδοτείτε την ανθρωπότητα…

Ήρθε η ώρα να ενωθούμε, να ανταμώσουμε, να συσπειρωθούμε, να χαράξουμε κοινή στρατηγική και να παλέψουμε για το ίδιο ύψιστο όραμα, που δεν είναι άλλο από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της Πατρίδας μας!

Δεν το χρωστάμε μόνο σε όσους έδωσαν το αίμα τους υπέρ πίστεως και πατρίδος, ούτε σε όσους μεγαλώνουν αυτή τη στιγμή στα ευλογημένα αυτά εδάφη.

Το χρωστάμε πρωτίστως στους εαυτούς μας γιατί ΔΕΝ γίνεται ΔΕΝ μπορεί ΔΕΝ έχει κανείς το δικαίωμα να μας καταστήσει είλωτες και δουλοπάροικους υποτελείς και παρίες μέσα στην ίδια μας την πατρίδα. Θα ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε στον πιο όμορφο ερωτικό μαγευτικό σαγηνευτικό πλούσιο ηλιόλουστο φωτεινό μέρος του πλανήτη που είχαμε την απίστευτη τύχη να κληρονομήσουμε και χρέος να κληροδοτήσουμε στις  επόμενες γενιές ομιλούσες την Ελληνική!

Ζωή μέσα στη ναζιστική Ευρώπη διεστραμμένων τοκογλύφων και σατανιστών ΔΕΝ υπάρχει.

Πρέπει να βγούμε από αυτό το έκφυλο έκτρωμα, έτσι όπως το κατάντησαν, να σταματήσουμε να πληρώνουμε ένα χρέος που δεν το δημιουργήσαμε και δεν μας αφορά, να στείλουμε στη φυλακή τους εγκληματίες που μας κατέστρεψαν, να φτιάξουμε από την αρχή τον τόπο μας και να τον κυβερνήσουμε μαζί με Δημοκρατία Αλληλεγγύη Δικαιοσύνη Ανθρωπιά!

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο! Ή τώρα ή ποτέ!

Γίνονται ήδη διαβουλεύσεις με σοβαρούς ανθρώπους των επιστημών, των τεχνών, των γραμμάτων και του Αθλητισμού για τη δημιουργία ενός Πατριωτικού Δημοκρατικού Μετώπου, του δικού μας Δούρειου Ίππου που θα συντρίψει κατακτητές και προδότες και με γενναιότητα, σκληρή δουλειά, πείσμα, επιμονή, θέληση και στρατηγική και πίστη στο Χριστό μας, θα κάνει την Ελλάδα μας να λάμψει ξανά και να φωτίσει την Οικουμένη!

Το θέμα δεν είναι πολιτικό, ούτε οικονομικό…

Μιλάμε για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της πατρίδας μας και δεν έχει κανένας που θέλει να λέγεται Έλληνας το δικαίωμα να μένει στάσιμος παθητικός και αδρανής.

Όσων τα σωθικά καίγονται από οργή και αγανάκτηση , όσων οι καρδιές πονάνε για την κατάντια της Ελλάδας μας, όσοι επιλέγουμε να μένουμε εδώ γιατί μαραζώνουμε μακριά της, όσοι έχουμε καταλάβει ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα με το Σοφοκλή, τον Όμηρο, το Σωκράτη, τον Αριστοτέλη, το Μέγα Αλέξανδρο, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, το Μακρυγιάννη, το Φεραίο, τον Καποδίστρια, τον Κολοκοτρώνη, το Σολωμό, τον Καζαντζάκη, τον Ελύτη, τον Καβάφη, το Σεφέρη και όλους αυτούς τους γεννημένους σε τούτη την Ιερή Γη, που μπροστά τους προσκύνησε η υφήλιος, τότε μην επιτρέψουμε άλλο σφετερισμό και κακοποίηση, βία και προδοσία, ενωμένοι δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε, μην χάσουμε όμως ούτε ένα λεπτό.

Μόνο ένα τεράστιο Πατριωτικό Κίνημα θα τα καταφέρει και κανείς δεν πρέπει να λείπει από αυτό!!! Και η στιγμή είναι αυτή που ζούμε τώρα! Αλλιώς αυτή τη φορά ο Ελληνισμός θα χαθεί μια για πάντα!

Μην το επιτρέψεις!!! Δεν έχεις το Δικαίωμα! Μην φοβηθείς δεν έχεις πια τίποτε να χάσεις!!! Μην κάνεις πίσω γιατί όποιος ξέρει να ποδοπατάει τα επιβεβλημένα από δειλούς όρια, βλέπει νιώθει ανακαλύπτει όσα οι άλλοι δεν θα ζήσουν ΠΟΤΕ!!!

Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη κάθαρση, λύτρωση, έκσταση και τίποτε πιο συγκλονιστικό και υπερβατικό από τη συντριβή του φόβου και τη συνειδητοποίηση ότι… η Ελληνική Ψυχή ΔΕΝ έχει Όρια!!!

από το «Τελευταία Έξοδος»


Ο αθλητισμός και οι φορείς του Πολιτισμού ώρα να αντιδράσουν στην κατοχή της πατρίδας μας!!! Ο αθλητισμός και οι φορείς του Πολιτισμού ώρα να αντιδράσουν στην κατοχή της πατρίδας μας!!! Reviewed by Διαχειριστής on Τρίτη, Ιανουαρίου 26, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.