Πατριωτικόπημα με διαταγή της Ε.Ε.

του Γιάννη Λαζάρου

Όταν τις Πράξεις Νομοθετικού Χαρακτήρα τις κάνουν οι έξω αριστεροί, τότε το λέμε Πραξικόπημα. Όταν το κάνουν οι μέσα αριστεροί τότε είναι Πατριωτικόπημα που σκοπό έχει το πλαγιοκόπημα της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας. Όχι, πουλάκια της "αριστερής" κυβέρνησης, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να επιβάλλεται αναγκαστικό δανεισμό του Κράτους από τα αποθεματικά φορέων, δημοσίων οργανισμών που πληρώθηκαν από την εποχή της προ του συναδέλφου σας Μεταξά διακυβέρνησης, για να μπορούν να είναι μερικώς αυτοδύναμα αν κάτι πάει στραβά με τις πολιτικές αποφάσεις οποιαδήποτε κυβέρνησης.

Αυτό που έκανε χθες ο κύριος Τσίπρας με μία υπογραφή είναι κανονικό κλέψιμο της...
περιουσίας του δημοσίου αφήνοντας ξεβράκωτους και ανοχύρωτους σημαντικούς κοινωνικούς οργανισμούς που είναι στημένοι αποκλειστικά με χρήματα των Ελλήνων πολιτών. Τον ΕΟΠΥΥ, λόγου χάρη, δεν τον χρηματοδότησε καμία ελληνική κυβέρνηση από την τσέπη της. Είναι χρηματοδοτημένος από την τσέπη του κάθε Έλληνα για να μπορεί ακόμα και σε περίπτωση πτώχευσης της χώρας ή ακόμα και πολέμου να έχει την καβάτζα να βρει πενικιλίνη και γάζες. Κατάλαβες, Στρατούλη, που η μυωπία σου έχει φθάσει στο κεντρικό εγκεφαλικό σου σύστημα; Άσε τώρα τους μισθούς που δεν θα θιγούν και τα κουραφέξαλα. Οι μισθοί του δημοσίου πληρώνονται από τους φορολογούμενους και οι συντάξεις από τις τσέπες των ασφαλισμένων. Μένει και το αποθεματικό για την ώρα ανάγκης μη συμβεί η στραβή.

Η στραβή όμως φθάνει. Καταφθάνει και δεν θα είναι αναγκαστική πτώχευση και Grexit, αλλά θα είναι αναγκαστικός δανεισμός από τους εταίρους οι οποίοι γνωρίζοντας ότι πλέον δεν υπάρχει ίχνος αποθεματικών σε ταμεία, πανεπιστήμια, δήμους και όσους χώρεσε αυτή η λίστα που φτιάχτηκε από τον Σεπτέμβριο του 2014 για να την πάρει στα χέρια της η αριστεροπατριωτική κυβέρνηση της αξιοπρέπειας και να την λιανίσει. Η λίστα έγινε επί κυβέρνησης Σαμαρά, ο οποίος αποδεδειγμένα δεν πήγαινε ούτε για κατούρημα αν δεν ρωτούσε την Τρόικα.

Στημένο Μνημονιακό κόλπο που βγήκε σαν λαγός από το καπέλο του ταχυδακτυλουργού Τσιπροβαρουφάκη την ώρα που κλήθηκε να παίξει το ρόλο του σκληρού διαπραγματευτή απέναντι στην Τρόικα.

Χωρίς την καβάτζα που έχουν φορείς για την ώρα μιας "στημένης" κατάρρευσης της επιχείρησης Ελληνικό Κράτος, σπάνε τα μικρά φράγματα που κρατούν αντίσταση σε ένα ποτάμι κοινωνικής εξαθλίωσης. Δεν σού έρχεται στα καλά καθούμενα να συμπεριλάβεις στην λίστα τα αποθεματικά των Αντικαρκινικών Νοσοκομείων "Θεαγένειο", Άγιο Σάββα και Μεταξά. Ποιος ο λόγος στην λίστα αυτή να συμπεριληφθούν τα αποθεματικά των τριών Νοσοκομείων Παίδων της χώρας, Πεντέλης, Αγία Σοφία και Αγ. Κυριακού; Πρέπει να έχεις σκοπό να καθαρίσεις κόσμο και μάλιστα τις πιο ευαίσθητες ομάδες της κοινωνίας.

Είναι τόσο "αριστερή" και "πατριωτική" αυτή η απόφαση της κυβέρνησης που έβαλε στην λίστα της λεηλασίας των ταμείων των Δήμων ακόμα και τους Δήμους που περιμένουν τις αποζημιώσεις από την Γερμανική Κατοχή. Οι μαρτυρικοί Δήμοι Καλαβρύτων, Διστόμου, Βιάννου δεν εξαιρέθηκαν. Να δούμε τι θα απαντήσει ο ευρωβουλευτής Μανώλης Γλέζος, όταν ο Σουλτς θα του πει: "Ποιες αποζημιώσεις; Αφού εσείς μόνοι σας κλέβετε τα λεφτά από τους τόπους που λέτε ότι εμείς καταστρέψαμε!"

Είναι τόσο πραξικοπηματική αυτή η κίνηση της κυβέρνησης και τόσο διατεταγμένη από την Ε.Ε που από αυτήν εξαιρέθηκαν μόνο όσα δημόσια ανήκουν στο ΤΑΙΠΕΔ ή όποια δημόσια επιχείρηση είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο. Βέβαια, εκεί που έχουν να κάνουν με μετοχές μεγαλοκαρχαριών τα αποθεματικά δεν τα πειράζουμε. Τα ιδιωτικά ξένα κεφάλαια που βγάζουν το παντεσπάνι τους από την περιουσία του ελληνικού λαού δεν τα ακουμπάμε. Γιατί άλλωστε έχουμε το Μνημόνιο σε εφαρμογή; Για να μάς λέει τι κλέβουμε νομοθετικά και τι όχι.

Φανταστείτε ότι η ΕΥΔΑΠ δεν μπήκε στην λίστα εφόσον από το 2012 το 62% ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ , αλλά οι μάγκες αριστεροί υπέγραψαν να μπει το μοναδικό κομμάτι της ΕΥΔΑΠ που έμεινε στον ελληνικό λαό. Την Εταιρεία Παγίων. Έχει μανία η πατριωτική κυβέρνηση με τα πάγια που πληρώνουν οι ιθαγενείς Έλληνες. Σου χρεώνει το πάγιο της ΝΕΡΙΤ μέσω της ΔΕΗ, αλλά τα αποθεματικά που εσύ πληρώνεις ως έμμεσο φόρο θα τα έχει στα χέρια της η Τράπεζα της Ελλάδος, δηλαδή το παιδί της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Το γελοίο του πράγματος είναι ότι οι πανέξυπνοι "αριστεροί" εξαίρεσαν από την λίστα όσα ταμεία έχουν διαθέσιμα μόνο για την κάλυψη των αναγκών του δεκαπενθημέρου. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 που στήθηκε η λίστα ήξερε η σημερινή κυβέρνηση για το ποια ταμεία θα έχουν χρήματα μέχρι αρχές Μαΐου 2015!;

Ρε πλάκα μάς κάνετε; Νομίζετε ότι έχετε να κάνετε με το 3% που έχει πάθει συνασπιστίλα και δεν βλέπει πέρα από τη μύτη του;

Το πιο γελοίο του γελοίου είναι η ανακοίνωση της κυβέρνησης ότι για τα ασφαλιστικά Ταμεία η υπαγωγή είναι προαιρετική. Δηλαδή, όποιος "δικός σας" είναι διοικητής και κρατάει το Ταμείο εκατομμυρίων ασφαλισμένων βάζει την υπογραφή του και παραδίδει στην Τράπεζα τον ιδρώτα, τις αναγκαστικές πληρωμές και την ασφάλεια του κάθε πολίτη. Παραδίδει ακόμη και το δικαίωμα ζωής εφόσον αν χρεωκοπήσει το Ταμείο τότε δεν καλύπτεται η νοσηλεία και η φαρμακευτική κάλυψη.

Τέτοιο πατριωτικόπημα δεν είχαν σκεφτεί ούτε οι πρόγονοί σας πολιτικοί Μεταξάς και Παπαδόπουλος. Εκείνοι τουλάχιστον σε έβαζαν σε λίστα λόγω ιδεολογίας και ειλικρινούς πατριωτισμού. Δεν είχαν σκεφτεί το πιο άρρωστο σενάριο να βάλουν στην λίστα εξόντωσης όλους τους Έλληνες για να δικαιολογήσουν το άξιο μεροκάματο που και εκείνοι έπαιρναν από τα φιλαράκια τους Χίτλερ και Νίξον αντίστοιχα.-

από το «Στον Τοίχο»


Πατριωτικόπημα με διαταγή της Ε.Ε. Πατριωτικόπημα με διαταγή της Ε.Ε. Reviewed by Διαχειριστής on Τρίτη, Απριλίου 21, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.