Ανακοινώσεις: Γραφείο Πρωθυπουργού:

του mitsos175

Ανακοινώσεις: Γραφείο Πρωθυπουργού:

Προκηρύσσεται δημόσιος μειοδοτικός διαγωνισμός για αγορά καλσόν χρώματος μπλε ή πράσινου. Θα χρησιμοποιήσει κατά τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τα αφεντικά της. Τα προηγούμενα σχίστηκαν από τη "σθεναρή αντίσταση απέναντι στις παράλογες απαιτήσεις της Τρόικας".

Υπουργείο Υπανάπτυξης: Ανακοινώνονται οι νέες τιμές όσον αφορά την λειτουργία του κοινοβουλίου: Μίζα από υποβρύχια: 13.700.000€. Μίζα από ελικόπτερα: 5.500.000€. Μίζα για δήμαρχο 18.000.000. Μίζα για τις Μίζες: 70.000.000€. Οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ και χωρίς καθόλου τσίπα.

Ειδικές προσφορές ισχύουν μέχρι το Μάρτη για τους βουλευτές: Ψήφο για πρόεδρο...
(μυστική): 3.000.000€. Ψήφο για πρόεδρο (φανερή): 3.000.000€ και τα κανάλια δώρο.

Ψήφο βουλευτή στη κυβέρνηση: Ο μισθός, η σύνταξη του κηφήνα και μια ομπρέλα για το φτύσιμο. 

Για τα λίγα ζώα που ψηφίζουν ακόμα ΝΔ στις εκλογές: Κόψιμο μισθού, αφαίρεση σύνταξης, απώλεια οικείας και εργασίας. Η ξευτίλα δωρεάν.

Υπουργείο Παραπαιδείας:
1. Τα ΜΑΤ έχουν σήμερα μάθημα στο εργαστήρι ξυλουργικής. Ο καθηγητής Μάκης Βορίδης θα διδάξει πως κόβονται οι κομουνιστές με το τσεκούρι. Θα ακολουθήσει διάλεξη με θέμα "Πρυτανεία και Μπάτσοι: Επιτέλους ναζί.".
Επίσης την Παρασκευή στο αμφιθέατρο του "Πανεπιστημίου του Αντι1", θα διδαχθεί "Ιστορία των ύβρεων" του αλέκτορα Άδωνη Γεωργιάδη. Οι μπάτσοι θα εξεταστούν προφορικά στο κεφάλαιο "Βρίζουμε στα αρχαία την οικογένεια", ενώ γραπτά στα μαθήματα "Εξοστρακισμός της σφαίρας" και "Λογοκρισία". Τέλος την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει η πρακτική άσκηση, "Πώς παραλλάσουμε το τανκς σε σχολικό".

2. Ζητούνται μόρια για τους νέους εκπαιδευτικούς. Θα προτιμηθούν όσοι διαθέτουν τα προσόντα με τα μεγαλύτερα μόρια. Τα μόρια μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς θα επιστραφούν.

3. Ζητούνται ρουφιάνοι που θα τοποθετηθούν σε θέση διευθυντή σχολείου για να τρομοκρατούν μαθητές. Προϋπηρεσία στην ΕΣΑ απαραίτητη. Άλλα Προσόντα: Δίπλωμα εκβιαστή, ή Πτυχίο θρασύδειλου, ή έλλειψη αυτών Απολυτήριο άτιμου φασιστόμουτρου. Πιστοποιητικό υποτέλειας από την ΝΟΔΕ της ΝΔ, Bεβαίωση ψεμάτων - καθαρής προπαγάνδας εγκεκριμένο από κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. Θα τηρηθεί κομματική σειρά προτεραιότητας,

Υπουργείο Ανεργίας: Νέα προγράμματα υποαπασχόλησης προωθεί το υπουργείο. Το πρόγραμμα "Είλωτας" θα απασχολήσει 2.000.000 νέους δούλους σε ιδιωτικά σκλαβοπάζαρα. Απαραίτητα προσόντα: διδακτορικό, 5 ξένες γλώσσες, γνώση Υ/Η, οδήγηση, προϋπηρεσία και της Παναγιάς τα μάτια. Ηλικία 18 - 100 έτη ανεργίας. Προσφέρεται πλήρης 24ωρη εργασία 7 μέρες τη βδομάδα με μηνιαίες αποδοχές 90 βουρδουλιές και μια φέτα μπομπότα. Οι αιτήσεις ξεκινούν τώρα. Αναμένεται να δοθεί παράταση εξαιτίας του πλήθους των απελπισμένων.

Το Υπουργείο Χρεωκοπίας τέλος σας εύχεται πολλά και δύσκολα χρόνια με μνημόνιο.

από το «Βαθύ Κόκκινο»


Ανακοινώσεις: Γραφείο Πρωθυπουργού: Ανακοινώσεις: Γραφείο Πρωθυπουργού: Reviewed by Διαχειριστής on Πέμπτη, Νοεμβρίου 27, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.