…Όταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή την αντίσταση...

28η Οκτωβρίου 2014. Άλλη μια παρέλαση για τους ''επισήμους'' με ''καγκελοκρατία'' και ΜΑΤ; ή γιορτή μνήμης του λαού, για την αντίσταση των Ελλήνων απέναντι στον κατακτητή;

Η εθνική επέτειος του ΟΧΙ ,''έρχεται'' κάθε χρόνο να μας υπενθυμίσει το διαχρονικό καθήκον όλων μας ,να αντιστεκόμαστε απέναντι σε κάθε καθεστώς, που απειλεί την πατρίδα και τον λαό. Τα σύγχρονα οικονομικά όπλα, (χρέος, ευρώ, μνημόνια, δανειακές συμβάσεις, μηχανισμοί ''στήριξης'') που έχουν ''αντικαταστήσει'' τα στρατεύματα κατοχής, αλλά έχουν τα ίδια καταστροφικά αποτελέσματα, εξασφαλίζουν ''σταθερότητα'' στην αποικιοκρατική κατοχή της χώρας μας.

Τα τελευταία χρόνια, γινόμαστε και ''μάρτυρες'' σε κάθε εθνική επέτειο, της προστασίας με ...
κάθε τρόπο των ''επισήμων'' της κυβέρνησης. Κάγκελα παντού και οπλισμένη αστυνομική δύναμη, προκειμένου να τους διασφαλίσουν την ''ομαλή'' prive παρακολούθηση της παρέλασης, δείχνοντας έτσι την ''πυγμή'' τους. Έτσι θεωρούν ότι αποδίδουν τιμές στους νεκρούς ήρωες της πατρίδας. Το μόνο που ''τιμούν'' ,είναι η νέα κατοχή που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει.

Ως πότε θα τους ανεχόμαστε;

Το Ε.ΠΑ.Μ. ιδρύθηκε για να συμβάλει στην οργάνωση και αντίσταση του λαού μας και να απελευθερώσει τη χώρα του απ' τον σύγχρονο ''ζυγό''. Να οδηγηθούν οι δωσίλογοι υπαίτιοι της καταστροφής, στο σκαμνί της δικαιοσύνης. Να διαγράψει το παράνομο χρέος που μας έχουν φορτώσει και μαζί με αυτό, όλες τις ''δεσμεύσεις'' που έχουν επιβληθεί. Τέλος να προετοιμάσει τις συνθήκες για νέο Σύνταγμα, με συντακτική εθνοσυνέλευση, που θα διασφαλίσει την πραγματική δημοκρατική λειτουργία μιας σύγχρονης, ανεξάρτητης και ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ χώρας. Όλα αυτά για να γίνουν, προϋποθέτουν πολίτες και λαό αποφασισμένο να αγωνιστεί. ΟΧΙ άλλη ανάθεση. Χαμένος αγώνας είναι μόνο αυτός που δεν δίνεται.

Ε.ΠΑ.Μ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
…Όταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή την αντίσταση... …Όταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει ή τις αλυσίδες ή την αντίσταση... Reviewed by Διαχειριστής on Τετάρτη, Οκτωβρίου 29, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.