Και τώρα πρέπει πάλι να καταδικάσουμε τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται!

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, ακούστε μόνο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Ο Πρετεντέρης, αφού πριν απ' όλους, πριν και από την αντιτρομοκρατική, πριν από τους υπουργούς, πριν από τα άλλα κανάλια γνωρίζει την ταυτότητα των δραστών και είναι ακροαριστεροί χωρίς αμφιβολία (!), υμνεί τη δημοκρατική νομιμότητα, ότι είναι ο μόνος δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε!

Ναι, το ξέραμε οτι εκεί θα πάει το πράγμα και με αυτό το γεγονός στο Ν. Ηράκλειο. Οτι η μόνη λύση είναι ο νόμιμα εκλεγμένος Σαμαράς ο οποίος και θα παραμείνει στην εξουσία νόμιμα μέχρι να παρέλθουν νόμιμα τα τέσσερα χρόνια από τη νόμιμη εκλογική του νίκη!

Τώρα μου ήρθε και μια κακία, να την πω; Η δολοφονική επίθεση στο Ν. Ηράκλειο έγινε στις...
7.00 το απόγευμα, δηλαδή ίσα ακριβώς την κατάλληλη ώρα για να βγει live σε όλα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων της Παρασκευής, ακόμα να προλάβει και τον Alpha που παρά τρίχα θα είχε αρχίσει το "Κάτι ψήνεται" αν δεν έπρεπε να μεταδώσει εκτάκτως την είδηση!

Κρίμα, κι ήμουν έτοιμη να δω μαγειρική!

Στην πράξη αυτά τα γεγονότα, πακέτο με τις πρετεντέρειες ερμηνείες τους, εκβιάζουν τα ριζοσπαστικά ή εν δυνάμει ριζοσπαστικά κομμάτια της κοινωνίας, τις οργανώσεις, τα κόμματα, να κάτσουν ήσυχα, να μη στραφούν προς πιο δυναμικές αντιδράσεις, γιατί αλλιώς θα ενταχθούν στο τρομοκρατικό τόξο, με ότι συνεπάγεται αυτό....

Προπαντώς ο ΣΥΡΙΖΑ και λοιποί οφείλουν πάλι να καταδικάσουν τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται!

Καλό μήνα λοιπόν και καλά ξεμπερδέματα...!

από το «Κεράσια και Κρίνοι»


Και τώρα πρέπει πάλι να καταδικάσουμε τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται! Και τώρα πρέπει πάλι να καταδικάσουμε τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται! Reviewed by Διαχειριστής on Σάββατο, Νοεμβρίου 02, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.