Το Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας για το θάνατο του λαϊκού αγωνιστή Κώστα Κόγια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με συναισθήματα βαθύτατης θλίψης και οργής, η κοινωνία του Βόλου δέχτηκε την είδηση του θανάτου του Κώστα Κόγια, προέδρου της ΟΕΒΕΜ και των Περιπτερούχων Ν. Μαγνησίας.

Ενός αγνού και ανυποχώρητου λαϊκού αγωνιστή που προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο με τα θύματα των στυγερών οικονομικών δολοφόνων και των εγχώριων συνεργατών τους που απεργάζονται τη γενοκτονία των Ελλήνων και την πλήρη εκποίηση της Πατρίδας μας.

Το μήνυμα που έστειλε ο Κώστας Κόγιας πριν λίγο καιρό, περπατώντας από το Βόλο μέχρι την Αθήνα, δεν το έλαβαν ούτε η κατοχική τρικομματική κυβέρνηση των δωσιλόγων, αλλά ούτε και η αντιμνημονιακή αντιπολίτευση που εξακολουθεί, με τη συμμετοχή της στην παρωδία του κατοχικού κοινοβουλίου, να νομιμοποιεί το ειδεχθές έγκλημα που συντελείται σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού.

Συλλυπούμαστε την οικογένειά του και δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω στην προσπάθειά μας να ενώσουμε τους έλληνες πατριώτες, ανεξάρτητα από τις προσωπικές πολιτικές, ιδεολογικές και φιλοσοφικές προσεγγίσεις τους, σ’ ένα ισχυρό παλλαϊκό μέτωπο, με στόχο την οργανωμένη ρήξη με το κατοχικό καθεστώς και το φαύλο πολιτικό σύστημα στο σύνολό του, εις τρόπον ώστε ο λαός να γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος στον τόπο του. Τότε μόνο θα δικαιωθεί το όραμα του Κώστα Κόγια για ενότητα, αλληλεγγύη, δημοκρατία και δημιουργική συμπόρευση.

Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας
Βόλος 28/42013
Το Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας για το θάνατο του λαϊκού αγωνιστή Κώστα Κόγια Το Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας για το θάνατο του λαϊκού αγωνιστή Κώστα Κόγια Reviewed by Διαχειριστής on Δευτέρα, Απριλίου 29, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.