Σαμαράς: Τα ΜΜΜ ανήκουν στο λαό......

Το μόνο σίγουρο κ. Σαμαρά, είναι ότι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και η Δημόσια Περιουσία δεν ανήκουν σε 'σας.

Οι Δημόσιες συγκοινωνίες επιτελούν κοινωνικό έργο και είναι αδιαπραγμάτευτο Κοινωνικό Αγαθό, όπως το Ηλεκτρικό ρεύμα και το πολύτιμο νερό. Ο Λαός και οι εργαζόμενοι θα υπερασπιστούν αυτά τα Αγαθά με κάθε κόστος. Γιατί υπερασπιζόμενοι αυτά τα αγαθά υπερασπίζονται τη Πατρίδα τους, την οικογένειά τους, τα παιδιά τους, την ίδια τη ζωή τους.

Οι εργαζόμενοι δεν υπερασπίζονται τους "παχυλούς" μισθούς τους, όπως οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της καθεστωτικής προπαγάνδας κρώζουν στα τηλεπαράθυρα. Υπερασπίζονται το δικαίωμα τους, να έχουν λόγο για τα ζητήματα που αφορούν στη ζωή τους και στην εργασία τους. Το πόσο αξίζει αυτή η ζωή και πόσο η εργασία που προσφέρει ο καθένας μας δεν μπορεί να την εκτιμά κατά τα συμφέροντα του το κάθε λαμόγιο σφετεριστής της εξουσίας και της δημοκρατικής νομιμότητας, ούτε ο κάθε "τεχνοκράτης" υπαλληλίσκος των τοκογλύφων, ούτε τα παράσιτα των καναλιών. 

Κάτω τα ξερά σας λοιπόν από τις δημόσιες συγκοινωνίες. Δεν ανήκουν ούτε σε σένα θλιβερέ αχυράνθρωπε της τροϊκανής χούντας Σαμαρά, ούτε στα αρπακτικά αφεντικά σου, που ορέγονται τη Δημόσια περιουσία.

Συντεχνία είστε όλοι εσείς, που με ψευτοδιλήμματα, εκβιασμούς, βία και νοθεία υφαρπάξατε τη ψήφο μιας μερίδας του ελληνικού λαού για να εκτελέσετε το πιο αποτρόπαιο συμβόλαιο σε βάρος της χώρας και της πλειοψηφίας της κοινωνίας, ένα πραγματικό συμβόλαιο θανάτου. Είστε μια εγκληματική συμμορία, απάτριδων χαφιέδων και προδοτών που παραδώσατε τη χώρα στον ξένο επικυρίαρχο.

Αδειάστε μας τη γωνιά, φύγετε και αφήστε αυτό τον Λαό να βρει ελεύθερος τον δρόμο του. Αυτή είναι η μόνη υπηρεσία που μπορείτε πλέον να προσφέρετε. Να εξαφανιστείτε!

"ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ-ΕΠΑΜ"

Σαμαράς: Τα ΜΜΜ ανήκουν στο λαό...... Σαμαράς: Τα ΜΜΜ ανήκουν στο λαό...... Reviewed by Διαχειριστής on Παρασκευή, Ιανουαρίου 25, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.