Στα γνωστά επίπεδα ανικανότητας και ηλιθιότητας κινείται το Υπουργείο Οικονομικών, καθώς εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα να επιβάλλει φόρο ιδιοκατοίκησης και φόρο στα ακίνητα ΙΧ.
Με άλλα λόγια, ο μέσος Έλληνας ο οποίος πλήρωνε 30 χρόνια το στεγαστικό του δάνειο, δε θα ησυχάσει με την αποπληρωμή του, καθώς τώρα, θα πρέπει να καταβάλλει φόρο, επειδή έχει την πολυτέλεια να ζει στο δικό του σπίτι!
Πιο γελοία ακόμη, η περίπτωση φορολόγησης των ακίνητων ΙΧ. Έχεις όχημα και δεν μπορείς να το συντηρήσεις πληρώνοντας ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και βενζίνη επειδή τα αυξήσαμε ΟΛΑ; Παρέδωσες τις πινακίδες σου πιστεύοντας ότι τη γλίτωσες από εμάς; Μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείς. Το Υπουργείο Οικονομικών και η κυβέρνηση Σαμαρά, είναι εδώ για δώσουν τέλος στη ρουτίνα της λογικής.
Ό,τι κινείται και ότι δεν κινείται φορολογείται.
Και επειδή ως γνωστόν, στηρίζουμε πάντα τις μεταρρυθμίσεις και τα μέτρα της εκάστοτε...
κυβέρνησης, θα θέλαμε να προτείνουμε και μερικά ακόμα φορολογικά μέτρα, που πιστεύουμε πως κινούνται στον άξονα της ίδιας λογικής και μπορούν να λύσουν το πρόβλημα της χώρας:
κυβέρνησης, θα θέλαμε να προτείνουμε και μερικά ακόμα φορολογικά μέτρα, που πιστεύουμε πως κινούνται στον άξονα της ίδιας λογικής και μπορούν να λύσουν το πρόβλημα της χώρας:
1. Φόρος πόσιμου νερού: Είναι άδικο σε κάποιες περιοχές να μπορούν να πίνουν νερό από τη βρύση και σε κάποιες άλλες να μεταφέρουν εξάδες με νερά.
2. Φόρος ποδηλάτου: Όσοι έχουν ποδήλατο θα φορολογούνται γιατί καταναλώνουν λιγότερη από την 5η ακριβότερη βενζίνη στον κόσμο και όσοι δεν έχουν θα φορολογούνται γιατί ρυπαίνουν το περιβάλλον.
3. Γενική εισφορά ειδικού τιμολογίου ενίσχυσης: 2000 ευρώ το εξάμηνο για κάθε σπίτι, μαζί με το λογαριασμό του νερού. Χωρίς λόγο.
4. Διόδια μέσα στις πόλεις
5. Φόρος οξυγόνου: Το οξυγόνο χαρίζει ζωή και δεν φορολογείται. Απαράδεκτο. Επιπλέον φόρος στο φόρο οξυγόνου, όταν είναι πολύ καθαρό πχ σε βουνά.
από το http://www.ramnousia.com
Η τρέλα συνεχίζεται: Φόρος στην ιδιοκατοίκηση και στα ακίνητα ΙΧ
Reviewed by Διαχειριστής
on
Τετάρτη, Αυγούστου 29, 2012
Rating:
Δεν υπάρχουν σχόλια: