Το "camping" της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στο Γράμμο


Του Γιώργου Σιώζου


«'Ενα Σχόλιο»

«Εκεί που κρεμούσαν οι 

Καπεταναίοι
τ’ άρματα,

Κρεμάνε τώρα οι Γύφτοι τα νταούλια». 

Παλιά Ελληνική «Ρατσιστική» παροιμία

Η μπαρουτοκαπνισμένη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, από τα αποκαΐδια που άφησαν με την υπογραφή του 3ου Μνημονίου - μια Βάρκιζα της Μεταπολίτευσης - που οδήγησε την Χώρα σε μία ακραία νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα και στην εκποίησή της, απεσύρθη για να ξαποστάσει στο Γράμμο!!!

         Ίσως και με την ευγενική χορηγία της
BLACK ROCK - μιας και εξέχοντα μέλη του κόμματός τους είναι κάτοχοι των μετοχών της - προκειμένου να χαράξουν την νέα «επαναστατική» στρατηγική, υπό την καθοδήγηση της πρώην Κομσομόλας Μέρκελ και την αυστηρή επιτήρηση του Δόκτορος Σόϊμπλε.
Μονάδες Αμερικανών πεζοναυτών θα περιφρουρούν την κατασκήνωση από στεριά, ενώ ένα ελικόπτερο Απάτσι από την Αμερικάνικη βάση της Αλεξανδρουπόλεως, θα έχει την ευθύνη φύλαξης του εναέριου χώρου.
Ο Γράμμος, μετά τις αλλεπάλληλες βόμβες Ναπάλμ που δέχτηκε από τον Διαβολικά καλό Βάν-Φλίντ, τώρα κυριολεκτικά ισοπεδώνεται από την διεστραμμένη κακουργία της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Ασελγούν ανερυθρίαστα, απέναντι στην Ιστορική μνήμη.
Σκυλεύουν ασύστολα τους τάφους ηρωϊκών και ασυμβίβαστων νεκρών, έστω και ενός αδιέξοδου αγώνα.
Ναρκοθετούν το παρελθόν, γελοιογραφούν το παρόν, συντρίβοντας το μέλλον. 
Σε διατεταγμένη υπηρεσία, μαγαρίζουν συστηματικά τα αιματοβαμμένα σύμβολα της Αριστεράς, πρώτα το Σκοπευτήριο της Καισαριανής, τώρα τον Γράμμο.
Κουρελού το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς, ενέχυρο ο Γράμμος στο ταμείο των Δανειστών, τρόπαιο της Τρόικας και της Ελληνόφωνης άρχουσας Τάξης.
Στο Γράμμο στις 29 Αυγούστου του 1949 η Αριστερά ηττήθηκε στρατιωτικά, το καλοκαίρι του 2020 ο ΣΥΡΙΖΑ την εξευτελίζει πανηγυρικά. 
Η χρήσιμη «Αριστερά» υπερέβη προ πολλού τα εσκαμμένα.
Η συμβολική  πράξη Βεβήλωσης του Γράμμου, αποτελεί για την Μαχόμενη Αριστερά, κόκκινη γραμμή.
Η ανοχή, τους αποχαλινώνει.
Όσο αδίστακτοι είναι αυτοί, απέναντι στον λαό και στην Ιστορία, τόσο αδίστακτο πρέπει να είναι το κίνημα μαζί τους.
Οι σύγχρονοι Νενέκοι και οι φαιοκόκκινοι Γερμανοτσολιάδες, πρέπει να στιγματιστούν ιδεολογικά και πολιτικά, να απομονωθούν και να εξοστρακιστούν από τους λαϊκούς και δημοκρατικούς αγώνες.
ΣΥΡΙΖΑ "delenda est" *
--*-- 

  • Παράφραση της γνωστής ρήσης του Κάτωνα

    «Η
    Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί»!!!
     


Το "camping" της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στο Γράμμο Το "camping" της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στο Γράμμο Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Παρασκευή, Αυγούστου 07, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.