Ε.ΠΑ.Μ. Ζακύνθου: Ριζική αλλαγή στον Δήμο Ζακύνθου μετά από δεκαετίες




Δελτίο Τύπου της Τ.Ο. Ζακύνθου για τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών


Η τοπική οργάνωση του Ε.ΠΑ.Μ. Ζακύνθου
συγχαίρει και εύχεται συνεπή πορεία στις αρχές ποπροεκλογικά διακήρυξε, ολόκληρο το ψηφοδέλτιο «Με Αρετή και Τόλμη για την Ζάκυνθο», ιδιαίτερα δε, τον αρχηγό του κ. Νικήτα Αρετάκη.

Η καθαρή νίκη του ψηφοδελτίου, ιδιαίτερα την δεύτερη Κυριακή, δείχνει την απέχθεια της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας, προς οτιδήποτε «παλιό» και «γνωστό».

Οι συμπολίτες μας, μακρυά από τις συνήθεις «προσωπικές δεσμεύσεις», όπως αποτυπώθηκαν την πρώτη Κυριακή, εξουσιοδότησαν τον κ. Αρετάκη με την εντολή για ριζικές αλλαγές, που θα αντιστρέψουν το κλίμα στο νησί. Ριζικές αλλαγές, ώστε ν’ αρχίσουν να βελτιώνονται τα στοιχειώδη, ξεκινώντας από το όνομα, την φήμη του νησιού και των κατοίκων και συνεχίζοντας σ’ ένα-ένα τα μεγάλα προβλήματα που επιτήδειοι ή επικίνδυνοι δημιούργησαν.

Παιδεία, πολιτισμός, καθημερινότητα και υποδομές, ας είναι οι βασικοί άξονες, με κυρίαρχο όρο την επαναφορά της διαφάνειας, της νομιμότητας, των ανοικτών διαδικασιών.

Το Ε.ΠΑ.Μ. στήριξε και στηρίζει κάθε απόφαση που θα αποκαθιστά την αξιοπρέπεια των κατοίκων του νησιού.
Κι η αξιοπρέπεια συμβαδίζει με ειλικρινείς δημοκρατικές διαδικασίες. Και το Ε.ΠΑ.Μ. ήταν το μόνο κόμμα, που ανοικτά και συνειδητά, στήριξε την ελπίδα για το νησί, δηλ. το ψηφοδέλτιο του κ. Αρετάκη.

Η μόνη συνεργασία που ο νέος δήμαρχος χρειάζεται, είναι ο λαός της Ζακύνθου, τον οποίο αποδείχθηκε πως έχει πλέον στο πλευρό του.

Η αναβληθείσα «κατάσχεση» των πόρων του Δήμου, που από  την 1η Φεβρουαρίου, θα έρθει για εφαρμογή την 1η Ιουλίου, θα πρέπει να βρει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Δημοτικό Συμβούλιο αντίθετο. Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, θα πρέπει να αγνοήσει την πρόκληση της συνταγματικά παράνομης ΑΑΔΕ, όπως μόνο το ΕΠΑΜ έχει αναλύσει και προειδοποιήσει, και να συνεχίσει να διαχειρίζεται ο Δήμος τα Οικονομικά του, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, που η πατρίδα μας βιώνει την δεκαετή κατοχή κι οι Έλληνες είναι εξαθλιωμένοι κι οικονομικά αδύναμοι.

Με Αρετή και Τόλμη για την Ζάκυνθο
, διότι δεν πάει άλλο.

Ζάκυνθος, 3 Ιουνίου 2019

Η Τ.Ο. Ε.ΠΑ.Μ. Ζακύνθου

Ε.ΠΑ.Μ. Ζακύνθου: Ριζική αλλαγή στον Δήμο Ζακύνθου μετά από δεκαετίες Ε.ΠΑ.Μ. Ζακύνθου: Ριζική αλλαγή στον Δήμο Ζακύνθου μετά από δεκαετίες Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.