ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ – ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ




Με αφετηρία τη σύμπραξη του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (ΕΠΑΜ) και του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΚΚΕΛ),
απευθύνουμε Ανοιχτό Κάλεσμα προς όλες τις δημοκρατικές – πατριωτικές δυνάμεις και σε κάθε δημοκράτη – πατριώτη που δρα ως ανένταχτη προσωπικότητα, να συστρατευθούν σε ένα ευρύ μέτωπο κοινής καθόδου στις ερχόμενες εθνικές εκλογές.

Το μέτωπο αυτό είναι αναγκαίο τώρα όσο ποτέ άλλοτε. Η επόμενη βουλή, αν δεν υπάρξει ισχυρός πόλος αντίστασης στη σύνθεσή της, θα προχωρήσει απρόσκοπτα στη συνταγματοποίηση των έκνομων μνημονιακών αυθαιρεσιών για να δώσει υπόσταση στο καθεστώς υποτέλειας, μετατρέποντας έτσι de facto τους πολίτες σε υπηκόους β΄ κατηγορίας, προκαλώντας συνθήκες πραγματικά αβίωτες για το λαό μας και οδηγώντας σε εθνικούς κινδύνους, πρωτοφανείς για τα δεδομένα της χώρας όπως την γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Μόνο με έναν τρόπο μπορεί να αποφευχθεί η ζοφερή αυτή προοπτική: Με τη συνειδητοποίηση όλων όσων κατανοούν τον κίνδυνο, να συμπράξουν σε ένα ευρύ μετωπικό εκλογικό σχηματισμό για τον αποτελεσματικό διεμβολισμό της καθεστωτικής πολιτικής τάξης και των κομμάτων που την απαρτίζουν. Ανταποκρινόμενοι στους πόθους του λαού που αγωνιά και εύχεται τη δημιουργία ενός κοινού μετώπου που θα ξαναζωντανέψει την ελπίδα, αφυπνίζοντας και πάλι το θάρρος του και οπλίζοντας τη μαχητικότητά του.

Η πρόσκλησή μας για τη συστράτευση των ευρύτερων δημοκρατικών και πατριωτικών δυνάμεων, με σκοπό την κοινή κάθοδο στις εθνικές εκλογές, προτάσσει ένα μίνιμουμ πολιτικού πλαισίου που εστιάζεται στο τρίπτυχο: Εθνική Ανεξαρτησία, Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, Κοινωνική Απελευθέρωση.

Η μίνιμουμ αυτή πολιτική συμφωνία, έχει τα εχέγγυα να γίνει ο καταλύτης αυτών των εκλογών και να αποτελέσει τη θρυαλλίδα για την απελευθέρωση και την ανασυγκρότηση της χώρας.

|Μπορεί να βαδίζουμε χώρια, αλλά να χτυπάμε τον εχθρό από κοινού!
Στα στενά χρονικά περιθώρια που απομένουν, καλούμε τους εκπροσώπους των ευρύτερων δημοκρατικών και πατριωτικών δυνάμεων, καθώς και τα πρόσωπα και τις προσωπικότητες που κατανοούν την αναγκαιότητα της συστράτευσης, να μας επισκεφθούν στα κεντρικά μας γραφεία, Βερανζέρου 4 (πλατεία Κάνιγγος), στον 4ο όροφο, τηλ. 210 342 2156 και 210 342 8676, email info@epamhellas.gr, για να τεθούν οι βάσεις του μετωπικού σχηματισμού.

Αθήνα, 9 Ιουνίου 2019

Το Εθνικό Συντονιστικό Συμβούλιο του Ε.ΠΑ.Μ.
ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ – ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ – ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Δευτέρα, Ιουνίου 10, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.