Ενημερωτική εξόρμηση του ΕΠΑΜ στην πλατεία Συντάγματος (1/6/19)








Η ενημέρωση των πολιτών από το ΕΠΑΜ συνεχίζεται σταθερά. Μέλη του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου Αττικής, από τον Τομέα Δράσεων του Ε.ΠΑ.Μ., στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης του λαού της κατεχόμενης πατρίδας μας και ενόψει των επερχόμενων εκλογών, βρέθηκαν για μια ακόμα φορά, στο Σύνταγμα το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019.
Στάθηκαν απέναντι στη κατοχή της πατρίδας μας και ενημέρωσαν μερίδα του λαού μας, με αρκετά φυλλάδια και αρκετές συζητήσεις με συμπολίτες μας.



Η ενημέρωση σχετίζονταν με τη Μήνυση – Έγκληση επί εσχάτη προδοσία που έχει καταθέσει το Ε.ΠΑ.Μ. και την κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος, αλλά και με τα 5 βήματα που προτείνει το Ε.ΠΑ.Μ. για να  πάρουμε πίσω τη χώρα μας,
για μια Ελλάδα κυρίαρχη, ανεξάρτητη και πραγματικά δημοκρατική, δηλαδή

1 ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ
2 ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
3 ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
4 ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΝΟΧΩΝ
5 ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Ο αγώνας της ενημέρωσης και της ενεργοποίησης του λαού μας συνεχίζεται αμείωτος σε κάθε πόλη, σε κάθε δήμο και σε κάθε περιοχή της χώρας.


Ενημερωτική εξόρμηση του ΕΠΑΜ στην πλατεία Συντάγματος (1/6/19) Ενημερωτική εξόρμηση του ΕΠΑΜ στην πλατεία Συντάγματος (1/6/19) Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Πέμπτη, Ιουνίου 06, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.