Δ.Τ. του Ε.ΠΑ.Μ Τομέα Μαγνησίας για την προσυνεδριακή συνδιάσκεψη στις 15/10/18













Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση 15/10/2018 στο Μεταξουργείο


Εν’  όψη του 7ου Συνεδρίου του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) και στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου με τα μέλη, τους φίλους και τους ενδιαφερόμενους πολίτες, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15/10/2018 ανοιχτή συγκέντρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου στη Νέα Ιωνία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, ο Ε/Α Ναύαρχος Αντώνης Παπαντωνίου ,πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής συνεδρίου (ΟΕΣ), μέλη και  φίλοι του Ε.ΠΑ.Μ. από το Βόλο καθώς επίσης και πολίτες που ήθελαν να ενημερωθούν για τις θέσεις και τις δράσεις του Ε.ΠΑ.Μ.

Στην εκδήλωση, ο πρόεδρος παρουσίασε και ανέλυσε την τρέχουσα ελληνική και διεθνή επικαιρότητα, και υπογράμμισε την ανάγκη της συμμετοχής όλων των πολιτών για την απελευθέρωση της χώρας και ο κ. Παπαντωνίου ενημέρωσε όσους παρευρέθηκαν για την «μήνυση–έγκλιση επί εσχάτη, συνηγορία υπέρ της Δημοκρατίας», που έχει καταθέσει το Ε.ΠΑ.Μ. στις 5/2/2018, στη βάση τριών πραγματικών  περιστατικών-παραδοχών.
  1. Τα Μνημόνια  και  οι  αντίστοιχες  Δανειακές  Συμβάσεις,  ουδέποτε  έχουν  κυρωθεί  από την  Ελληνική  Βουλή, όπως επιτάσσει το άρθρο  28 παρ.1 του  Συντάγματος.
  2. Μη τήρηση του  αποτελέσματος  του  Δημοψηφίσματος  της  5ης  Ιουλίου  του  2015,  που σύμφωνα με  το Σύνταγμα  έχει  δεσμευτικό  και  επιτακτικό  χαρακτήρα.
  3. Παράδοση Νομοθετικών  αρμοδιοτήτων  στους ξένους δανειστές
Εκ μέρους του Τομέα Μαγνησίας του Ε.ΠΑ.Μ. μίλησε ο Βαγγέλης Βλασσόπουλος τονίζοντας τη δυναμική του μετώπου ,εν’ όψη του συνεδρίου, τόσο από την άποψη της νέας νοοτροπίας που επικρατεί , όσο και από την πραγματικότητα της δημιουργίας νέων τοπικών οργανώσεων του Ε.ΠΑ.Μ. σε ολόκληρη τη χώρα.

Το κοινό συμμετείχε με ερωτήσεις και τοποθετήσεις δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο για την πορεία της μήνυσης, όσο και για  εθνικά , οικονομικά ,πολιτικά θέματα καθώς και για την πρόταση του Ε.ΠΑΜ. για την  ανασυγκρότηση των παραγωγικών δομών της χώρας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις ευχές όλων για  ένα δημιουργικό συνέδριο ,που θα οδηγήσει το Ε.ΠΑ.Μ. πιο κοντά στους πολίτες και στην απελευθέρωση της κατεχόμενης χώρας μας.

Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο – Περιφέρεια Θεσσαλίας-Τομέας Μαγνησίας
Βόλος: Κίτσου Μακρή 39

Τηλ: 2421076432.

Email: epam.thessalias@gmail.com


Πηγή: https://www.epamhellas.gr
Δ.Τ. του Ε.ΠΑ.Μ Τομέα Μαγνησίας για την προσυνεδριακή συνδιάσκεψη στις 15/10/18 Δ.Τ. του Ε.ΠΑ.Μ Τομέα Μαγνησίας για την προσυνεδριακή συνδιάσκεψη στις 15/10/18 Reviewed by ΕΠΑΜ ΕΡΕΤΡΙΑΣ on Παρασκευή, Οκτωβρίου 19, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.