Ανακοίνωση Οργανωτικής Επιτροπής

Την Κυριακή, στις  22-7-2018, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη 5η σύνοδος του Εθνικού Συμβουλίου του Ε.ΠΑ.Μ. στα Κεντρικά του Γραφεία, Βερανζέρου 4 στην Αθήνα, μέσα σε κλίμα αγωνιστικό, όπως επιβάλλουν οι συνθήκες  που επικρατούν εξ αιτίας της ΚΑΤΟΧΗΣ που βιώνει η πατρίδα και ο λαός μας.

Αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ, η συγκρότηση της καταστατικώς οριζόμενης Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, στην οποία το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ανέθεσε την οργάνωση και τον συντονισμό των ΤΟ και την διοικητική διαχείριση, με σκοπό την επιτυχή διεξαγωγή του επικείμενου 7ου Συνεδρίου του.
Στις εργασίες της Οργανωτικής Επιτροπής, κυρίαρχο ρόλο και καθήκοντα θα έχουν ΟΛΑ τα μέλη και οι ΤΟ του Ε.ΠΑ.Μ., με μπροστάρη τον Πρόεδρό του, Δημήτρη Καζάκη και με οδηγό την Ιδρυτική Διακήρυξη του Ε.ΠΑ.Μ., τα  Προτάγματα, το Κατασταστικό του, τις Αποφάσεις των Συνεδρίων του, την Νομική  Δέσμευσή του προς τον Λαό, την στήριξη της Μήνυσης επί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά του πολιτικού συστήματος, που υπέβαλε το Ε.ΠΑ.Μ. την 5η Φεβρουαρίου 2018.
Συμφωνήσαμε όλοι ότι ο Αγώνας μας συνεχίζεται και  θα είναι ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ. Καλούμε τον ελληνικό λαό να συστρατευθεί, ανεξάρτητα από κομματικές ταυτότητες του παρελθόντος για την Απελευθέρωση από την ΚΑΤΟΧΗ, ανατρέποντας  το Πολιτικό Σύστημα και καθιερώνοντας στην Πατρίδα μας την Δημοκρατία κατά τον ΙΣΟΚΡΑΤΗ ( ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ – ΙΣΟΝΟΜΙΑ – ΙΣΗΓΟΡΙΑ).
Αθήνα, 23  Ιουλίου 2018
 Για την Οργανωτική Επιτροπή
Αντώνης Παπαντωνίου, μέλος Ε.ΠΑ.Μ.
Ανακοίνωση Οργανωτικής Επιτροπής Ανακοίνωση Οργανωτικής Επιτροπής Reviewed by Unknown on Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.