ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ…(ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙΑΤ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ)


Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΜΑΚΚΕΙΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΖΑΕΦ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, και ο εμβληματικός Γερουσιαστής των Ρεπουμπλικανών, Τζον ΜακΚέιν, στήριξαν ανοιχτά και ηχηρά τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ, για τη συμφωνία σχετικά με την επίλυση του Σκοπιανού.


Ο Τζον ΜακΚέιν έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ότι στέλνει την πλήρη στήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ, “καθώς συνεργάζονται για να λύσουν την αντιπαράθεση γύρω από το όνομα. Αν συνεχίσουν να δείχνουν το κουράγιο statesmen, το αποτέλεσμα και για τις δυο χώρες, αλλά και την ευρύτερη περιοχή, θα είναι μεγαλύτερη ασφάλεια και ευδαιμονία”.
Το παραπάνω μήνυμα του Τζον ΜακΚέιν χρησιμοποίησε ως παράδειγμα ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, για να δηλώσει τη δική του υποστήριξη στον Έλληνα και τον Σκοπιανό πρωθυπουργό.
“Ευχαριστούμε Γερουσιαστή ΜακΚέιν, για το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον σου για τα στρατηγικά διακυβεύματα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, και την ισχυρή στήριξη για τη διπλωματία μας”, έγραψε ο Τζέφρι Πάιατ στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.
Πηγή: ysterografa.gr μέσω konstantakopoulos, http://teleytaiaexodos.blogspot.com/
ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ…(ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙΑΤ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ…(ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙΑΤ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) Reviewed by Unknown on Κυριακή, Ιουνίου 17, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.