Χρυσαυγίτης γεννιέσαι…


Γράφει ο Ελευθέριος Ανευλαβής

Χρυσαυγιτοναζί γεννιέσαι και δεν γίνεσαι, γιατί μετά την εφηβεία ο άνθρωπος, ως νοήμων όν, αποκτά νουν καθηγεμόνα. 

Κάποιο ναζιγονίδιο, προερχόμενο εξ ασελγούς, νύκτωρ, ενώσεως αρρενοθηλέων, «τα κορίτσια πούχαν γερμανούς», διεβιβάσθη μητροπατρόθεν, εις ορισμένους νεοναζί-Χρυσαυγίτες. 

Και κρώζουν, ως κόρακες, και ζητούν επισήμως, και ξεδιάντροπα, μέσα στη Βουλή, να συλληφθεί ο Πρωθυπουργός της Χώρας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από στρατιωτικούς. 

Καλούν, τα παπαδομούλικα, τους ένστολους, να κάνουν πραξικόπημα, ενάντια στον όρκο του και στο Σύνταγμα της χώρας.

Αποθανών, ο Παπαδόπουλος, δεν δεδικαίωται. Απλώς δεν μπορεί να διαπράξει ξανά τα κακουργήματά του. Είναι πρόθυμα όμως να τα συνεχίσουν το βδελυρό έργο του χρυσαυγιτοκαλόπαιδα. 

Ανήθικοι, είναι πέραν της ηθικής. Είναι α ή θ ι κ ο ι, δεν γνωρίζουν καν την έννοια. της ηθικής. 

Απαίδευτοι, με μακρυά μαλλιά και λίγη γνώση, και άφθονα μούσκλα, ή με γλόμπο το κρανίο και ακατοίκητο, κοάζουν οι πατριδέμποροι, νομίζοντας πως θα φοβηθούν οι πατριώτες. 

Με την άλογη κτηνώδη βία, λεκτική και σωματική, οι νεοναζί-χρυσαυγίτες, γεμίζουν, το κενό της σκέψης τους και πέφτουν οι ίδιοι μέσα στο κενό, γεμίζοντάς το.

Στρεβλωμένοι από την αμάθεια, οι νεοναζί-Χρισαυγίτες, με το λογικό τους σε χειμερία νάρκη, είναι έτοιμοι να ακονίσουν τις λόγχες στο ρείθρο των πεζοδρομίων, όπως έλεγε ο αρχάγγελός τους Μιχαήλ, δημοσίως. 

«Ελάβατε νουν καθηγεμόνα και του ανοηταίνειν ου παύεσθε»

«Να ξεφτιλίζεις τους κακούς δεν είναι καθόλου άπρεπο ίσα ίσα τιμά τους καλούς, έτσι λεν οι μυαλωμένοι: Λοιδορήσαι τους πονηρούς ουδέν έστ' επίφθονον, αλλά τιμή τοίσι χρηστοίς, όστις ευ λογίζεται.» (Αριστοφάνης). 

Μπορεί την πολιτική να την έχουν καταντήσει οι πολιτικατζήδες (υπάρχουν όμως και πολιτικοί), εκφυλισμένο διαχειριστικό εργαλείο και όργανο των κελευσμάτων της νέας τάξης πραγμάτων, 

Μα αυτό δεν αλλάζει με άναρθρες κραυγές κοράκων και βία. 

Η Βία δεν είναι η μαμή της ιστορίας. Και ξεγεννά ανάπηρα παιδιά. 

Μπορεί, αρκετοί πολιτικατζήδες (όχι πολιτικοί) να έχουν καταστεί υπηρέτες των νέο-ευρωπαίων Νεάντερνταλ, που φορούν και θέλουν να φορέσουν σε όλους μας το φαιό πουκάμισο του παγκοσμιοποιημένου ολοκληρωτισμού, 

Μα η ελπίδα για καλύτερο κόσμο δεν πραγματώνεται με δειλά χτυπήματα και αλλαλαγμούς, αγρίων Νεάντερνταλ, χρυσαυγιτών.

Μπορεί, η Νέα Οικονομική Ιδεολογία να περιθωριοποιεί τους ανθρώπους, να τους αλλοτριώνει, να τους αποξενώνει από τις αρχές και την ανθρωπιά τους, 

Μα αυτό δεν αντιμετωπίζεται με αντισυνταγματικά, αντιδημοκρατικά πραξικοπήματα, ανεγκεφάλων.

Οι αγωνιστές αγωνίζονται, για ν’ αλλάξουν τον κόσμο, με την δύναμη του Λόγου, που «κοκάλα δεν έχει, και κοκάλα τσακίζει» 

Πηγή: zougla, μέσω http://teleytaiaexodos.blogspot.com/
Χρυσαυγίτης γεννιέσαι… Χρυσαυγίτης γεννιέσαι… Reviewed by Unknown on Τρίτη, Ιουνίου 19, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.