Μέγαρα: Πολιτική εκδήλωση του Ε.ΠΑ.Μ. στα Μέγαρα για εθνική άμυνα και οικονομία


Εκδήλωση με θέματα την εθνική άμυνα, την εθνική οικονομία αλλά και ανάλυση της θέσης του Ε.ΠΑ.Μ. για έσχατη προδοσία εκ μέρους των κυβερνόντων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Μαΐου στα Μέγαρα με διοργανωτές τα μέλη του Τοπικού Πυρήνα.

Στην εκδήλωση παρευρέθη ο πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης ενώ ομιλητές ήταν ο Δημήτρης Κυπριώτης, Γενικός Γραμματέας του κόμματος, στρατηγός εν αποστρατεία και ο Φώτης Λεπίδας Δρ της νομικής και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ε.ΠΑ.Μ.




Ο Κώστας Δέδες, Γραμματέας του Πυρήνα καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και αναφέρθηκε στο σκοπό της συγκέντρωσης.
Να συζητηθούν τα καθημερινά προβλήματα του λαού, η δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και να τεκμηριωθεί ότι η πατρίδα βρίσκεται υπό καθεστώς κατοχής και πρόσφατα υπό καθεστώς πολέμου.
Να γίνει γνωστό επίσης ότι το Ε.ΠΑ.Μ. είναι το μόνο κόμμα στην ιστορία της Ελλάδας το οποίο έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση κατά του πολιτικού συστήματος της χώρας επί εσχάτη προδοσία.

Στη συνέχεια ο στρατηγός Δημήτρης Κυπριώτης εξήγησε ότι η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από υπεροπλία λόγω της θέσης της σε σχέση με το τι έχει να προστατέψει προσθέτοντας ότι η υπεροπλία δεν είναι πάντα το συστατική της στρατιωτική δύναμης αλλά η ψυχή του λαού η οποία ως τώρα έχει αποδειχθεί ανίκητη.
Ο νομικός Φώτης Λεπίδας ανέλυσε τη νομική σκέψη για την μήνυση η οποία έχει κατατεθεί στον Άρειο Πάγο και κάλεσε όλους να την στηρίξουν ώστε να μην πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων.

Ο πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης ισχυρίστηκε ότι το Ελληνικό Έθνος με την μορφή που το ξέραμε έχει πεθάνει, άρα χρειάζεται μια νέα εθνική παλιγγενεσία, που για να γίνει αυτό έχει ανάγκη από μια νέα Φιλική Εταιρεία με την οποία παρομοίασε το Ε.ΠΑ.Μ.
Εξήγησε ότι οι ιδιωτικοποιήσεις οι οποίες γίνονται στην Ελλάδα έχουν την μορφή ξεπουλήματος.
Μετά το 2019 που θα έχει ξεπουληθεί η κρατική περιουσία θα αναγκαστούμε να δώσουμε ολόκληρες περιοχές όπως η Ήπειρος που χαρακτηριστικά σημείωσε ότι έχει το χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο όλης της Ευρώπης.
Ο κ. Καζάκης ερωτήθηκε από το κοινό για την μεταβίβαση της ΔΕΥΑΜ και απάντησε ότι αποκλείεται η ΕΥΔΑΠ να κάνει νέες επενδύσεις αφού είναι ιδιωτική εταιρεία και θα ακολουθήσει τον βασικό κανόνα του «μείωση εξόδων-αύξηση εσόδων.

Πηγή: megara, μέσω http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/
Μέγαρα: Πολιτική εκδήλωση του Ε.ΠΑ.Μ. στα Μέγαρα για εθνική άμυνα και οικονομία Μέγαρα: Πολιτική εκδήλωση του Ε.ΠΑ.Μ. στα Μέγαρα για εθνική άμυνα και οικονομία Reviewed by Unknown on Παρασκευή, Μαΐου 11, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.