Ακόμα ένας νεκρός στο όνομα μιας πλαστής φιλίας – συμμαχίας και ξενόδουλου πολιτικού συστήματος. Ως πότε θα το ανεχόμαστε;


Της Ιωάννας Σιόβα
Οι « Φίλοι μας » οι Τούρκοι και «σύμμαχοί μας »στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ που πάντα τους πληρώνουμε με αίμα, εξαθλίωση και πόνο.
Στο όνομα μιας πλαστής φιλίας – συμμαχίας με μειοδότες και ξενόδουλους πολιτικούς που με την ανύπαρκτη διπλωματία και τη συνεχή υποχωρητικότητα και ενδοτισμό φτάσαμε στο σήμερα που όλοι διεκδικούν κομμάτια της χώρας μας Θράκη, Αιγαίο, Μακεδονία, Ήπειρο και με συνέχεια –ίσως -το διαμελισμό ολόκληρης της χώρας -το έχουμε ξαναδεί να συμβαίνει π.χ. Γιουγκοσλαβία- ή την αρπαγή εδαφών από τους συμμάχους μας στην πρώτη ευκαιρία που θα δοθεί (με την ανοχή των υπόλοιπων «φίλων και συμμάχων»).

Τα Εθνικά εδάφη ο λαός δεν τα διαπραγματεύεται, δεν τα παραχωρεί και κανένας σύγχρονος Εφιάλτης δε έχει δικαίωμα να τα χαρίζει ή να τα παραχωρεί, με οποιοδήποτε τρόπο, στα αφεντικά του τους ναζί της Ευρώπης!!
Η τελευταία τραγωδία με το θάνατο του έλληνα πιλότου ήταν αναμενόμενη και είναι αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής του κατευνασμού που αποθρασύνει την Τουρκία. Οι πιλότοι μας καλούνται συνεχώς να εμπλέκονται σε αερομαχίες υπό συνθήκες που δε γνωρίζουμε και δεν γίνονται ούτε εκ των υστέρων γνωστές !!
Εδώ και αρκετό καιρό βλέπουμε τί γίνεται και με τους στρατιωτικούς που βρίσκονται φυλακισμένοι και θα έπρεπε να έχουν απελευθερωθεί μέσα σε λίγες ώρες .
Όταν παραβιάζονται τα σύνορα στέλνεις ξεκάθαρο μήνυμα και δε παίζεις με τη ζωή των πιλότων ή των στρατιωτών σου !!! Αλλά ποιοι να το κάνουν αυτό;
Αυτοί που έφεραν τη χώρα στην Κατοχή των τραπεζιτών της Ε.Ε και σαν αποτέλεσμα αυτής της Κατοχής είναι όλα αυτά που μας συμβαίνουν;
Ας τελειώνουμε με τους «φίλους μας- συμμάχους» που πίνουν το αίμα των λαών και έχουν καταστρέψει και τη χώρα μας σε συνεργασία βέβαια και με το ντόπιο κεφάλαιο και ένα  πολιτικό προσωπικό που υπάρχει μόνο για  να τους υπηρετεί !!
Πριν από αυτούς πρωτίστως να τελειώνουμε με το ντόπιο δοσίλογο πολιτικό σύστημα γιατί θα θρηνήσουμε και άλλα θύματα και θα έχουμε ακόμα περισσότερες τραγωδίες!!
Φτάνουν πια οι θυσίες των παιδιών μας στο βωμό μιας πολιτικής –που ακολουθείται χρόνια – με αυτά τα αποτελέσματα και οδηγούν τη χώρα σε τραγικά αδιέξοδα.
Ας ζήσουμε ελεύθεροι στον τόπο μας και έτσι θα τιμήσουμε αυτούς που έπεσαν για την Πατρίδα, τόσο άδικα!!!
Αθάνατος !!!
Καλούς Αγώνες !!
Η Ιωάννα Σιόβα είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ε.ΠΑ.Μ.
Ακόμα ένας νεκρός στο όνομα μιας πλαστής φιλίας – συμμαχίας και ξενόδουλου πολιτικού συστήματος. Ως πότε θα το ανεχόμαστε; Ακόμα ένας νεκρός στο όνομα μιας πλαστής φιλίας – συμμαχίας και ξενόδουλου πολιτικού συστήματος. Ως πότε θα το ανεχόμαστε; Reviewed by Unknown on Τρίτη, Απριλίου 17, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.