Έγινε Και Αυτό: Yπό αστυνομική προστασία 24 συμβολαιογραφικά γραφεία για τη διεξαγωγή πλειστηριασμών

Σχόλιο Ιστολογίου: Όσο απίστευτο και αν φαίνεται γίνεται και αυτό. Οι σύγχρονοι πραιτοριανοί έπιασαν δουλειά για να ¨προστατεύουν¨ την διαδικασία εκποίησης της  περιουσίας του ελληνικού λαού. Η σύγχρονη λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων πολιτών παίρνει μια άλλη μορφή. 
Και με την επίσπευση της διαδικασίας εκποίησης που θα επιφέρουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί η διάλυση και ο κοινωνικός αναβρασμός καθίσταται αναπόφευκτος . Ο Ελληνικός λαός δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα αυτή τη φορά... 
Υπό αστυνομική προστασία από τις 7:00 έως τις 22:00 βρίσκονται 24 συμβολαιογραφικά γραφεία στα οποία διεξάγονται από σήμερα ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Το σχέδιο της αστυνομίας προβλέπει ότι αστυνομικοί με πολιτικά θα επιτηρούν τα συμβολαιογραφικά γρεαφεία και θα ενημερώνουν έγκαιρα τον επικεφαλής αξιωματικών των μέτρων ασφαλείας στην περίπτωση κίνησης διαμαρτυρομένων πολιτών. 
Κάθε γραφείο θα φυλάσσεται από έξι αστυνομικούς οι οποίο θα φορούν πολιτικά και θα χωρίζονται σε δύο βάρδιες. Για τον σκοπό αυτό σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ θα διατεθούν περίπου 170 αστυνομικοί.

Πηγή: enikonomia.gr, μέσω http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/
Έγινε Και Αυτό: Yπό αστυνομική προστασία 24 συμβολαιογραφικά γραφεία για τη διεξαγωγή πλειστηριασμών Έγινε Και Αυτό: Yπό αστυνομική προστασία 24 συμβολαιογραφικά γραφεία για τη διεξαγωγή πλειστηριασμών Reviewed by Unknown on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 26, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.