Η Ανάσταση του λαού και των Ελλήνων δεν θα αργήσει. Ο λαός δεν κοιμάται. Τον είδαν και τρόμαξαν!

Του Δημήτρη Κυπριώτη
Προς στιγμή, όπως όλος ο κόσμος, είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε και εμείς, ότι ο Ελληνικός λαός έχει παραδοθεί αμαχητί στις δυνάμεις του σκότους, από τα αλλεπάλληλα κτυπήματα που έχει δεχθεί και έτσι αφού δεν είχε να περιμένει από καμία πολιτική δύναμη της Βουλής απολύτως τίποτα, τόριξε στο….. ανάθεμα.
Όμως ξαφνικά κάτι άλλαξε στην ατμόσφαιρα όπως απέδειξε  ο απόηχος των μεγάλων συλλαλητηρίων της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Των  διαδηλώσεων που έγιναν ναι μεν με αφορμή το όνομα της Μακεδονίας, αλλά όπως φάνηκε στην Αθήνα, η διαμαρτυρία πήγαινε πολύ πιο μακριά. 
Ο κόσμος έβλεπε και βλέπει ότι δεν είναι μόνο η Μακεδονία που απειλείται, αλλά όλη η Ελλάδα. Για αυτό και παρά τις όποιες δυσκολίες είχαν εφεύρει οι διοργανωτές της συγκέντρωσης των Αθηνών, για να μην υπάρξουν συνθήματα που να διαφοροποιούν το περιβάλλον των κινούμενων σημαιών, δεν μπόρεσαν τελικά να επιβάλλουν αυτό που επεδίωκαν.
Από την εξέδρα ακούστηκαν τελικά και αυτά που ο κόσμος ήθελε να ακούσει, που  ήθελε να φωνάξει και αυτό  έγινε. Η Εθνική απελευθέρωση της Πατρίδας μπήκε στο στόμα ως σύνθημα στον κόσμο. Από εκείνη τη στιγμή όλοι κατάλαβαν και όλοι γνωρίζουν τώρα,  ότι τα πράγματα και τα γεγονότα από εδώ και στο εξής δεν θα πάνε στο ρυθμό των κυβερνώντων αλλά ούτε και σε αυτόν των αντιπολιτευομένων δυνάμεων.
Θα πάνε με το ρυθμό που ο ίδιος ο λαός θα επιβάλλει. Και η ώρα δεν θα αργήσει να έρθει. Η σπίθα ήδη έχει ανάψει στις καρδιές των Ελλήνων και τώρα θα αρχίσει να μεταλαμπαδεύεται και να μεγαλώνει και αλίμονο σε όποιον σταθεί εμπόδιο στις φλόγες που θα δημιουργηθούν…..
Οι αντιδραστικές και σκοταδιστικές δυνάμεις, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης ‘άσχετα με το που λένε ή νομίζουν ότι ανήκουν, δηλαδή στο τόξο δεξιά-αριστερά, είναι τώρα άρρηκτα εξαρτημένες από τα ξένα συμφέροντα. Συμφέροντα που συντρίψανε τα οράματα του λαού μας για Εθνική και Κοινωνική Απελευθέρωση και Αναγέννηση.
Οι αδιάκοποι αγώνες του λαού μας σε όλη τη διάρκεια της μακραίωνης ιστορίας του,  από το 1909 μέχρι και σήμερα, με κορυφαία περίοδο την καθολική αντίσταση στον ξένο κατακτητή δεν δικαιώθηκε, αφού και σήμερα νέοι ύπουλοι κατακτητές, που χωρίς να έχουν την ανάγκη να χρησιμοποιήσουν την πολεμική τους μηχανή, έχουν συντρίψει στην κυριολεξία την Πατρίδα μας και τους Έλληνες.
Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για την κατάληξη αυτή, βαρύνει βέβαια το πολιτικό προσωπικό, ανεξάρτητα τον ιδεολογικό  χώρο που εκπροσωπούσε και που είχε την ευθύνη της  διακυβέρνησης της χώρας, αλλά και σε αυτές τις πολιτικές δυνάμεις, που ανέχθηκαν αυτές τις  πολιτικές που εφαρμόστηκαν και δεν έπραξαν το παραμικρό για να τις αποτρέψουν.
Τούτη τη στιγμή η εξυπηρέτηση των ξένων συμφερόντων τόσο απροκάλυπτα και η βίαιη εξαθλίωση των Ελλήνων δεν μπορεί να συνεχιστεί, γιατί απλούστατα δεν μπορεί να την ανεχθεί άλλο ο Ελληνικός λαός, που σοφά πράττων έχει απαξιώσει το υπάρχον πολιτικό δυναμικό, που με τη σειρά του αγωνιά και προσπαθεί με κάθε τρόπο  να εξαπατά τον κόσμο, μόνο και μόνο  για να  διαιωνίσει αυτήν την καταστροφική, απάνθρωπη  και αδιέξοδη κατάσταση.
Ο ελληνικός λαός έδειξε και απέδειξε, ότι είναι έτοιμος για να βάλει μπροστά τις μηχανές για τη μεγάλη ανατροπή, που έχει ανάγκη ο τόπος.  Οι ευκαιρίες είναι σίγουρο ότι πολύ σύντομα  θα δοθούν,  όπως και οι πρωτοβουλίες  που θα αναπτυχθούν στην κατεύθυνση αυτή.
Εσείς , Εμείς, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ας είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της ιστορίας και να δώσουμε το παρόν μας!
Ο Δημήτρης Κυπριώτης είναι στρατηγός ε.α., και Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ.
Η Ανάσταση του λαού και των Ελλήνων δεν θα αργήσει. Ο λαός δεν κοιμάται. Τον είδαν και τρόμαξαν! Η Ανάσταση του λαού και των Ελλήνων δεν θα αργήσει. Ο λαός δεν κοιμάται. Τον είδαν και τρόμαξαν! Reviewed by Unknown on Τρίτη, Φεβρουαρίου 27, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.