Συνάντηση Προέδρου του ΕΠΑΜ, Δ. Καζάκη, με τον πρέσβη της Βολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας

Ο πρέσβης της Βολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Αθήνα, κ. FaridFernadez, επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου,  τα γραφεία του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο, Δημήτρη Καζάκη.
Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς Ε.ΠΑ.Μ., το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, δικηγόρος, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και επικεφαλής του τομέα Δημοσίων Σχέσεων, Γρηγόρης Πιερρουτσάκος και το μέλος της επιτροπής Διεθνών Σχέσεων, Γ. Μάλφας.
Ο πρέσβης ενημέρωσε για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Βενεζουέλα, καθώς και την απόφαση της κυβέρνησης των ΗΠΑ, παρά  την σταθεροποίηση της πολιτικής κατάστασης, όχι μόνον να ρίξει την κυβέρνηση Μαδούρο, αλλά να καταστείλει ακόμα και με τη βία το εθνικό φρόνημα του λαού.
Συμφωνώντας, ο πρόεδρος του .ΕΠΑ.Μ., κατήγγειλε την επέμβαση της Ε.Ε. στα εσωτερικά της Βολιβαριανής Δημοκρατίας με την επιβολή κυρώσεων κατά του λαού της και τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης που υπερψήφισε τις κυρώσεις που πλήττουν κατάφωρα τα  συμφέροντα του λαού της Βενεζουέλας. Διαβεβαίωσε τον πρέσβη και δι΄αυτού, τόσο την κυβέρνηση της φίλης χώρας, όσο και τον λαό της, για τη συνεπή υποστήριξη του Ε.ΠΑ.Μ. στους λαούς που αγωνίζονται για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και κοινωνική απελευθέρωση.
Ο Δ. Καζάκης  ενημέρωσε στη συνέχεια για τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας και τις θέσεις του Μετώπου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πρωτοβουλία που ανέλαβε το Ε.ΠΑ.Μ. στις 05.02.2018, να καταθέσει, ως πολιτικό κόμμα, Μήνυση- Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ενώπιον της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου. Υπογράμμισε, ότι η μήνυση αφορά όχι μόνον στη δίωξη και την τιμωρία όσων αλλοίωσαν και αδρανοποίησαν θεμελιώδεις Θεσμούς του Δημοκρατικού Πολιτεύματος για να καθυποτάξουν σε ξένα συμφέροντα το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας, αλλά συνηγορεί ενεργητικά υπέρ της αποκατάστασης της Ελευθερίας,  της Δημοκρατίας και των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού.
Ο Δ. Καζάκης, τέλος  διαβεβαίωσε τον πρέσβυ, κ. Fernadez, για την αμέριστη στήριξη του Ε.ΠΑ.Μ. στον φίλο λαό της Βενεζουέλας.
Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2018
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.
Συνάντηση Προέδρου του ΕΠΑΜ, Δ. Καζάκη, με τον πρέσβη της Βολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας Συνάντηση Προέδρου του ΕΠΑΜ, Δ. Καζάκη, με τον πρέσβη της Βολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας Reviewed by Unknown on Τρίτη, Φεβρουαρίου 13, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.