Μας στοίχειωσε

Από τον Χάρη Ζάβαλο

Όχι μόνο ο Παναγιώτης Πικραμένος αλλα κυρίως η εικόνα του Ανδρέα Λοβέρδου να διαπομπεύεται στο βήμα της Βουλής χτες το απόγευμα θα μας στοιχειώνει για πάντα.

Γιατί χτες στο πρόσωπο του Ανδρέα, του Βαγγέλη, του Αντώνη χτυπήθηκε πρωτίστως η Δημοκρατία.

Γιατί βλέποντας τον Άδωνη Γεωργιάδη να ουρλιάζει χτες χρησιμοποιώντας τον θάνατο ενός μικρού κοριτσιού στην Κρήτη πριν 2 χρόνια, αυτόματα σκέφτεσαι ότι αυτοί οι άνθρωποι αποκλείεται να είναι ένοχοι.
Τι και αν θυμήθηκαν μέχρι και την Μικρασιατική καταστροφή για να επιχειρηματολογήσουν για την αθωότητα τους, σημασία έχει ότι όλους αυτούς τους ξέρει ο Μανώλης ο Καψής και ο Νίκος Χατζηνικολάου και μας διαβεβαιώνουν ότι επρόκειτο περί αδαμάντινων χαρακτήρων.

Πάντως σοβάρα τώρα το ότι άνθρωποι σαν τον Βαγγέλη Βενιζέλο και τον Ανδρέα Λοβέρδο είναι ακόμα έξω, παραμένει ένα τεράστιο κατόρθωμα κόντρα σε οποιαδήποτε λογική και νομιμότητα.

Οπότε προφανώς μπορούν να βγαίνουν να λένε ότι θέλουν με τον αέρα του ακαταδίωκτου, που παρόλο και αν χρεωκοπήσαν μια χώρα ή αν διαπόμπευσαν οροθετικές και έχουν τα χέρια τους βουτηγμένα στο αίμα, κανείς δεν τους ακούμπησε και μάλιστα παραμένουν βουλευτές και στελέχη της αντιπολίτευσης.

Της χειρότερης κυβέρνησης και αντιπολίτευσης όλων των εποχών.

Και αυτό είναι που όλοι τρέμουν.
Την εξωφρενική προχειρότητα και ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία αν δεν διαχειριστεί υπεύθυνα το σκάνδαλο Novartis, το μόνο που θα καταφέρει θα είναι όλοι αυτοί που σήμερα κατηγορούνται να βγούν από αυτή την υπόθεση ακόμα πιο δυνατοί. Και μετά τίποτα δεν θα τους σταματάει (όχι ότι κάτι τους φρενάρει τώρα αλλα καταλαβαίνετε).

Δηλαδή καλό είναι να μην το διαχειριστεί σαν την 17ωρη διαπραγμάτευση τους Τσίπρα, γιατί μετά θα δούμε στη πλατεία Συντάγματος γιγάντιο άγαλμα του Βαγγέλη Βενιζέλου καβάλα πάνω σε έναν δράκο και χαραγμενο στο βάθρο την πρόταση “ΕΓΩ, ο σωτήρας ενός έθνους αχάριστου”.

Πάντως μέχρι τότε κρατάμε το καουμποϊλίκι και μεσσηνιακό νταηλίκι του Αντώνη Σαμαρά που άμα λάχει κατεβαίνει απο τα έδρανα και μοιράζει κλωτσιές σε όποιον τον κοιτάει στραβά και βέβαια τον εξαιρετικό λόγο του Βασίλη Λεβέντη που είπε τι τα θέλουμε και τα σκαλίζουμε αφού οι δημόσιοι υπάλληλοι φταίνε και τι θα πουν στην Ευρώπη για έμας και θα υποθέσουν ότι είμαστε κανα κωλοχανείο που τα παίρνουν οι πολιτικοί.

Τέλος να στείλουμε την συμπάθεια μας στον Κυριάκο Μητσοτάκη που την ώρα που μίλαγε μας ενημέρωνε ότι η οικονομία έχει πάρει την κάτω βόλτα (όχι σαν πριν που πέταγε), ο οίκος αξιολόγησης Moodys αναβάθμιζε την Ελλάδα κατά 2 μονάδες αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι εκτός από το FBI και οι οίκοι αξιολόγησεις έχουν αλωθεί από κομμουνιστές συμμορίτες κατσαπλιάδες.

Και βέβαια να ευχηθούμε περαστικά και καλή σαρακοστή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποιός ανέφερε αυτή την αναβάθμιση σαν κάτι θετικό μόλις ανέβηκε με την σειρά του στο βήμα μιας και από την στιγμή που έγινε πρωθυπουργός οι οίκοι αξιολόγησης δεν είναι καραρχαρίες του ληστρικού καπιταλισμού που σκλαβώνουν ολόκληρες χώρες, αλλά πιστοί σύμμαχοι σε μια “καθαρή έξοδο” στις αγορές.

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

Πηγή: nostimonimar, μέσω http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/
Μας στοίχειωσε Μας στοίχειωσε Reviewed by Unknown on Σάββατο, Φεβρουαρίου 24, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.