Τους πιάσανε οι βιασύνες, για να κλείσουν και το θέμα του ονόματος. Ρωτήσατε τον Ελληνικό λαό;

Του Δημήτρη Κυπριώτη
Τους  πιάσανε  οι βιασύνες μην τυχόν και χάσουμε την μεγάλη ευκαιρία; Όχι φυσικά, αυτές είναι οι εντολές που έχουν πάρει και αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα που τους έχουν επιβάλλει ΗΠΑ και ΕΕ.
Ξεκάθαρος ο σκοπός των ξένων επικυρίαρχων. Φαινομενικά , δήθεν η ομαλοποίηση της περιοχής, στην ουσία όμως να υπάρχει έτοιμος ο δαυλός της φωτιάς για τον τεμαχισμό της χώρας, σε σχέδιο που θα εφαρμόζεται όποτε αυτές οι δυνάμεις το επιθυμούν.
Στο Αιγαίο και στη Θράκη το σχέδιο έχει ξεκινήσει προ πολλού και τα αποτελέσματα αντανακλώνται από την επιθετική και  προκλητική συμπεριφορά της  συμμάχου χώρας της Τουρκίας, με τις ΗΠΑ και την ΕΕ να παρακολουθούν ως καλοί παρατηρητές  και να κάνουν ότι δεν βλέπουν, το τι ακριβώς συμβαίνει στο Αιγαίο.
Από την άλλη πλευρά όμως να έχουν την «κωλοπιλάλα» να αναγνωρίσει η Ελλάδα τα Σκόπια με  όνομα που να περιέχει οπωσδήποτε το συνθετικό της Μακεδονίας.
Το ερώτημα απλό, απλούστατο, αφού κύριες και κύριοι όλη η Οικουμένη μπορεί να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως και Μακεδονία προς τι αυτή η πρεμούρα να τα αναγνωρίσει και η Ελλάδα; Που αποσκοπεί αυτό εκτός από την εξυπηρέτηση των σκοτεινών σας  συμφερόντων ;
ΟΧΙ λοιπόν χίλιες φορές ΟΧΙ. Τα σχέδιά τους, το γνωρίζουν πολύ καλά και οι ίδιοι, ότι μόνο η συσπειρωμένη  δύναμη σαν μια γροθιά του Ελληνικού  λαού μπορεί να τα σταματήσει, για αυτό και έχουν βάλει μπροστά το κατεστημένο σύστημα να αποδιοργανώσει, να αποσυντονίσει και να κατηγορήσει τα αυθόρμητα συλλαλητήρια του λαού της Θεσσαλονίκης χθες, της Αθήνας αύριο και αυτά που θα συνεχιστούν όλο το επόμενο διάστημα σε όλη την Ελλάδα.
Εδώ δεν παλεύουμε μόνο για το όνομα της Μακεδονίας που είναι η ψυχή μας, αγωνιζόμαστε για να σταματήσει ο διασυρμός και η τεμαχιοποίηση της Ελλάδας, για να διώξουμε την κατοχή, τους δυνάστες και τα μνημόνια τους.
Και να τα τετελεσμένα που έχουν ετοιμάσει όπως τα διοχετεύουν στα ΜΜΕ!
«Ένα προσχέδιο συμφώνου Ελλάδας – ΠΓΔΜ, με οδικό χάρτη, πλαίσιο συνεργασίας και χρονοδιάγραμμα δεσμεύσεων εκ μέρους της FYROM, προτίθεται να παρουσιάσει εντός του Φεβρουαρίου σε κυβέρνηση και κόμματα καθώς και στη Βουλή ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, σύμφωνα με συνέντευξή του στην ΕΡΤ. Κατά τον Έλληνα ΥΠΕΞ, το όνομα της γειτονικής χώρας θα είναι στη σλαβική και αμετάφραστο, για όλες τις χρήσεις, ενώ θα αποτελεί σύνθετη ονομασία»
Βαθιά νυχτωμένος  είσαι κ. ΥΠΕΞ , αν νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε λωτοφάγους!  Ο Ελληνικός λαός έχει πάρει πλέον τις αποφάσεις του και δεν μασάει από τις ψευτιές και τις πουλημένες μπούρδες σας.
Την Κυριακή θα πάρετε την απάντηση από το λαό της Ελλάδας.
Ο Δ. Κυπριώτης είναι στρατηγός ε.α., και Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ.
Τους πιάσανε οι βιασύνες, για να κλείσουν και το θέμα του ονόματος. Ρωτήσατε τον Ελληνικό λαό; Τους πιάσανε οι βιασύνες, για να κλείσουν και το θέμα του ονόματος. Ρωτήσατε τον Ελληνικό λαό; Reviewed by Unknown on Τρίτη, Ιανουαρίου 30, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.