Ψέματα και κοροϊδίες τέλος!

Του Δημήτρη Κυπριώτη
Τα ωραία λόγια, τα χασκογελάκια και οι κάθε είδους αστεϊσμοί τελείωσαν. Καιρός να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, να κοιτάξετε, αν μπορείτε, κατάματα τον ελληνικό λαό και να βρείτε λύσεις για τους 6 εκατομμύρια πολίτες που χρωστούν στο Δημόσιο και ζουν καθημερινά με την αγωνία της επόμενης δόσης, των κατασχέσεων λογαριασμών και των πλειστηριασμών.

Οι φτωχοί εξαθλιώθηκαν και η μεσαία τάξη έγιναν οι νεόπτωχοι που λύγισαν κάτω από το βάρος της υπερφορολόγησης και της συνεχιζόμενης λιτότητας. Οι νέοι  υποχρεώνονται να εγκαταλείψουν την πατρίδα για να βρουν μια δουλειά και να μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια, κάτι που δεν μπορεί να γίνει εδώ.
Για αυτά όλα και πολλά άλλα, σταματήστε την κοροϊδία της εξόδου από την κρίση και των μνημονίων. Ό,τι παραμύθι και αν σκαρφιστείτε την πραγματικότητα  δεν μπορείτε να την αλλάξετε, αφού αυτή φωνάζει μέσα από την ψυχή και την αγανάκτηση εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών.
Έφτασε η  ώρα της αποδόμησης όλων σας και εσάς και αυτών που περιμένουν να συνεχίσουν το καταστροφικό έργο. Και το τέλος σας δεν θα είναι καλό…..
Ο Δ. Κυπριώτης είναι στρατηγός ε.α., και Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ.
Ψέματα και κοροϊδίες τέλος! Ψέματα και κοροϊδίες τέλος! Reviewed by Unknown on Κυριακή, Ιανουαρίου 07, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.