Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 ΟΛΟΙ στο Σύνταγμα!

Κάλεσμα
ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
Να δυναμώσουμε το πιο πλατύ Μέτωπο Κοινωνικών Δυνάμεων απέναντι στην πιο προδοτική κυβέρνηση που είχαμε ποτέ…
Με πραξικοπηματικό τρόπο, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψηφίζει  ένα ακόμη πολυνομοσχέδιο που αποτελειώνει το σύνολο  του Λαού μας.
Τώρα δεν χρειάζονται λόγια. Η παρουσία και μόνο του κόσμου που βρίσκεται σε απόγνωση, που είναι εξαντλημένος, που έχει προδοθεί και ζει φτωχοποιημένος είναι από μόνη της δυνατή και ικανή για να κουρελιάσει το συνονθύλευμα που λέγεται κυβέρνηση.
Αν δεν τους τελειώσουμε τώρα, θα βρούμε μπροστά μας και πολλά άλλα νομοσχέδια και αποφάσεις, που θα καταληστεύουν ασύστολα  τις περιουσίες  της πατρίδας μας και των πολιτών της.
Τώρα τελειώνουν με τις περιουσίες και αμέσως μετά οριστικοποιούν το εδαφικό ξεκλήρισμα και επέρχεται ο διαμελισμός της Χώρας.
Αν δεν θέλουμε να αισθανόμαστε δούλοι  στην ίδια την Πατρίδα μας, αν δεν θέλουμε να χάσουμε εκτός από την όποια περιουσία μας, την ίδια τη ζωή μας, ακόμη και την πατρίδα μας, τότε οφείλουμε ΤΩΡΑ την ύστατη αυτή ώρα να αντισταθούμε και να τους αναγκάσουμε σε φυγή!
Συνέλληνες , Πατριώτες, Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές,
Τώρα ο Λαός μας χτυπημένος περισσότερο από ποτέ, έχει καταλάβει και περιμένει να  δει ενωμένους και αποφασισμένους  όλους όσους ενεργά αντιστάθηκαν  στην καταστροφή της Πατρίδας, αυτά τα 8 μαύρα χρόνια των Μνημονίων και της υποτέλειας!
Ας δώσουμε ΤΩΡΑ  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα δυναμικό και ενωτικό παρόν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 15 /1/2018  στην πλατεία Συντάγματος,  δείχνοντας την πλήρη αντίθεσή μας στο  καθεστώς.
Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε προσυγκέντρωση τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 στις 5.30 μμ στη διασταύρωση οδών Κοραή και Σταδίου.
Αθήνα 12-1-2018
Τομέας Κοινωνικών Δράσεων του Ε.ΠΑ.Μ.
Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 ΟΛΟΙ στο Σύνταγμα! Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 ΟΛΟΙ στο Σύνταγμα! Reviewed by ΕΠΑΜ Ημαθίας on Σάββατο, Ιανουαρίου 13, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.