Τι Δεν Καταλαβαίνεις;;;

Του Αντώνη Παπαντωνίου
Μου   λές  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  και έχεις δίκιο φίλε μου, είναι πράγματι όχι απλώς ΠΟΛΛΑ αλλά  καταστροφικά.  Έχουν καταστραφεί τα πάντα γύρω μου  έξυπνα, ήσυχα και με το «νόμο».
Χωρίς ΤΑΝΚΣ, πολυβόλα και αηδίες όπως το 1940, τα οποία έχουν το κακό και να κοστίζουν πολύ ακριβά.

Ακόμα δεν νοιώθεις γύρω σου τίποτα που να προκαλεί το θυμικό σου. Δεν υπάρχει κανένας απαίσιος Στρατιώτης, όπως τότε, που να εκτελεί με το όπλο του τον διπλανό σου στο δρόμο, κι έτσι όταν ακούσεις κάποια στιγμή από κάποιον περίεργο τη λέξη ΚΑΤΟΧΗ  απορείς και  απαντάς ότι  είναι υπερβολική. 

Δεν έχεις όμως σκεφτεί ότι δεκάδες χιλιάδες Άνθρωποι έχουν αυτοκτονήσει  γιατί δεν μπορούν πια να ζήσουν σε αυτό το κολαστήριο, δεν έχεις δώσει σημασία στο γεγονός ότι συμπολίτες σου  είναι τρόφιμοι συσσιτίων  στην καλύτερη περίπτωση η των κάδων των απορριμάτων στη χειρότερη, ότι  σαν άμορφες μάζες  βρίσκουν καταφύγιο  σε γιαπιά  η ακόμα και στα πεζοδρόμια και πολλά άλλα γιατί ακόμα εσένα δεν σε έχουν αγγίξει ουσιαστικά και με μεγάλη αφέλεια πιστεύεις ότι εσύ θα γλυτώσεις. Το ίδιο όμως ακριβώς νόμιζαν μέχρι κάποια στιγμή  και πολλοί από αυτούς που περιγράψαμε, και πολύ συνοπτικά, πιο πάνω.
Δεν έχεις ασχοληθεί να  ενημερωθείς  τι σημαίνει η λέξη  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ,όπως καταγράφεται στο ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΔΕΚ.1948/1949 που έγινε και Νόμος του Κράτους με τον Ν.3091/1954, δεν έχεις τελικά ασχοληθεί με απολύτως τίποτα  και  γι αυτό  η λέξη ΚΑΤΟΧΗ ακούγεται περίεργα στ αυτιά σου. Ίσως ακόμα δεν έχεις  μάθει τι ψηφίστηκε τον Αύγουστο του 2015 και που μετέτρεψε  την DE FACTO  KATOXH σε DE JURE με τον Νόμο 4336/14-8-2015 Φ.Ε.Κ. 94Α (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ-ΣΕΛ.1014), όπου αναφέρει ότι  η <Ελληνική Βουλή> δεν μπορεί καν να συζητήσει Νομικό κείμενο αν δεν υπάρξει η έγκριση του Δ.Ν.Τ., της Ε.Κ.Τ. και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής!
Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να ασχοληθείς τώρα που φθάσαμε στην κορύφωση  του Εγκλήματος  με την παραβίαση και του τελευταίου,μάλλον, Άρθρου του Συντάγματος  με αφορμή την Ποινική Δίωξη  εναντίον όσων αντιστέκονται στους Πλειστηριασμούς και μάλιστα με την αυτόφωρη διαδικασία;; Η διάταξη λοιπόν που παραβιάστηκε τώρα είναι το άρθρο 11που προβλέπει το Δικαίωμα του <συνέρχεσθαι> και που σύμφωνα με το οποίο   «Μόνο στις Δημόσιες  υπαίθριες συναθροίσεις μπορεί να παρίσταται η Αστυνομία και οι οποίες μπορούν να απαγορευθούν με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής , γενικά, αν εξ αιτίας τους επίκειται σοβαρός κίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια, σε ορισμένη δε περιοχή, αν απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, όπως Νόμος ορίζει.
Επειδή όμως σε αυτόν τον Πλανήτη δεν ζούμε μόνοι μας  θα αναφερθώ και σε  κάποιες προβλέψεις και από το Διεθνές Δίκαιο  και όχι μόνον για την συγκεκριμένη παραβίαση  αλλά  και για κάποιες άλλες  η παραβίαση των οποίων έχει άλλωστε καταγγελθεί και από την Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε.-το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο – την Διεθνή Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (FIDHE)  ήδη από τον Μάρτιο του 2014.
Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ορίζει:
Άρθρο 20παρ.1 Κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να συνέρχεται και να συνεταιρίζεται ελεύθερα για ειρηνικούς σκοπούς
Άρθρο 25παρ1.  Κάθε άτομο έχει δικαίωμα σε ένα βιοτικό επίπεδο ικανό να εξασφαλίσει στο ίδιο και στην Οικογένειά του υγεία, ευημερία, ειδικότερα τροφή, ρουχισμό, κατοικία, ιατρική περίθαλψη, απαραίτητες κοινωνικές υπηρεσίες και κοινωνική ασφάλιση. Έχει επίσης δικαίωμα σε ασφάλιση για την ανεργία, την ασθένεια, την αναπηρία, την χηρεία, την γεροντική ηλικία, ΄πως και για όλες τις περιπτώσεις που στερείται τα μέσα για να συντηρηθεί,  εξ αιτίας περιστάσεων ανεξαρτήτων από την θέλησή του.
Άρθρο 25παρ.2  Η μητρότητα και η παιδική ηλικία δικαιούνται ειδική μέριμνα και περίθαλψη.
Άρθρο 27παρ.2 Κάθε άτομο έχει το δικαίωμα προστασίας των ηθικών και υλικών αποκτημάτων του από κάθε είδους επιστημονική, καλλιτεχνική η λογοτεχνική παραγωγή.
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Ξεκινά τον πρόλογο αναφέροντας «Να διακηρύξουμε και πάλι την πίστη μας στα θεμελιώδη  Ανθρώπινα Δικαιώματα , στην  αξιοπρέπεια και στην αξία του Ανθρώπου,  και συνεχίζει:
Άρθρο 3.- Κάθε άτομο  έχει δικαίωμα στη ζωή, την ελευθερία και την προσωπική ασφάλεια.
Άρθρο 16παρ,3. Η Οικογένεια είναι το φυσικό και βασικό κύτταρο της Κοινωνίας και έχει δικαίωμα προστασίας από την Κοινωνία και το Κράτος.
Άρθρο 17παρ.1 Κάθε άτομο μόνο του η μαζί με άλλους έχει το δικαίωμα στην Ιδιοκτησία και στην αξία του Ανθρώπου.
                    Και ακριβώς για τον λόγο ότι δεν ζούμε μόνοι μας σε αυτόν τον Πλανήτη και ο Εσωτερικός Νομοθέτης  έχει περιλάβει και στην δική μας έννομη τάξη ανάλογες διατάξεις  τόσο στο Σύνταγμα, όπως εν προκειμένω  τα άρθρα 2παρ.1, 17, 21παρ.4, 25,11 αλλά και στον Αστικό Κώδικα τα άρθρα π.χ. 281, 388, 178-179-180, 300, 11.
Μετά απ όλα τα πιο πάνω  νομίζω ότι δικαιούμαι να ερωτώ  «Τι δεν καταλαβαίνεις»  και ασχολείσαι   για το ποιος είναι ο καταλληλότερος Δολοφόνος  για να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε τον Μάη του 2010, αντί να τους  ανατρέψεις όλους μαζί  και να συνταχθείς με  δυνάμεις  Νέες- Συνεπείς-Πατριωτικές  έξω από το Ναζιστικό μόρφωμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρώ  παίρνοντας πίσω την Εθνική σου Ανεξαρτησία  για να ασκήσεις σαν Λαός   την Κυριαρχία σου  και υλοποιώντας την Δημοκρατία που δίδαξε  πριν μερικές χιλιάδες χρόνια ο  Αρχαίος  Φιλόσοφος ΙΣΣΟΚΡΑΤΗΣ  και που έμεινε στην Ιστορία σαν η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΩΝ 3Ι, δηλαδή:
ΙΣΟΝΟΜΙΑ-ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ-ΙΣΗΓΟΡΙΑ!!!

Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) – Νομικός, είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας
του Ε.ΠΑ.Μ.
Τι Δεν Καταλαβαίνεις;;; Τι Δεν Καταλαβαίνεις;;; Reviewed by Unknown on Κυριακή, Δεκεμβρίου 24, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.