Εμετικό ακροδεξιό παραλήρημα Τζήμερου: «Τα εγκλήματα του ΕΛΑΣ, χειρότερα από αυτά των Ναζί»

Τον Θάνο Τζήμερο τον γνωρίζουμε για το... πολιτικό του «ήθος».

Είναι αυτός που πριν μερικά χρόνια είχε στείλει εκείνη την κατάπτυστη για την Ελλάδα επιστολή στην «Εξοχότατη» Άγκελα Μέρκελ παροτρύνοντάς την «να στείλει στο διάολο αυτή τη χώρα», καλούσε τους πολίτες σε βίαιο πραξικόπημα για την ανατροπή της κυβέρνησης Τσίπρα, γρονθοκόπησε δημόσια γυναίκα επειδή κολλούσε αφίσες του ΚΚΕ ενώ δεν διστάζει κατά καιρούς μέσα από τους λογαριασμούς του στα social mediaνα προσβάλλει χυδαία νεκρούς από τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο και τον Παύλο Φύσσα μέχρι τα εκατοντάδες θύματα από την τραγωδία στη Μέκκα το 2015, λέγοντας πως «ήταν θέλημα του Αλλάχ».

Πιστός λοιπόν πότε στη νεοφιλελεύθερη ρητορική του και πότε στον ακροδεξιό του οχετό, ο Πρόεδρος της «Δημιουργίας, ξανά!» προκαλεί για άλλη μια φορά με ένα εμετικό άρθρο του στην ιστοσελίδα marketnews.gr σχετικά με την αντίσταση των ανταρτών του ΕΛΑΣ στους Ναζί κατακτητές στα Καλάβρυτα το 1943.

Εκφράζοντας την οδύνη και την στενοχώρια του που οι «δολοφόνοι», όπως τους αποκαλεί, του ΕΛΑΣ εκτελούσαν τους «αιχμάλωτους» Γερμανούς, παραληρεί γράφοντας μεταξύ άλλων τα εξής αποκρουστικά:

Και επειδή δεν μασάω τα λόγια μου κλείνω με την προσωπική μου άποψη, την οποία την έχω ξαναγράψει: Δεν εξισώνω το έγκλημα των Ναζί με το έγκλημα του ΕΛΑΣ. Το δεύτερο το θεωρώ χειρότερο. Διότι οι Ναζί σκότωναν εχθρούς. Οι κομμουνιστές σκότωναν ή οδηγούσαν με τις πράξεις τους στον τόπο του μαρτυρίου Έλληνες.

Προφανώς για τον κ. Τζήμερο, η αντίσταση των Ελλήνων πατριωτών απέναντι στους Ναζί εγκληματίες ήταν και αυτή έγκλημα και αντ' αυτού, δεν θα έπρεπε να τους στείλουν στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας αλλά να τους φροντίσουν, να τους περιθάλψουν ή να διαπραγματευτούν μαζί τους, κάνοντας παζάρια για το πόσους θα σκοτώσει η κάθε πλευρά. Την πεπατημένη των ιδεολογικών του απογόνων θα ακολουθούσε κι εκείνος. Δεν αμφιβάλλουμε για το ότι θα ήταν ένας δωσίλογος και γερμανοτσολιάς της εποχής του.

Τέλος, ανήρτησε και ένα 
tweet από ένα απόσπασμα του άρθρου του στο οποίο εκδηλώνει επίσης τη συμπόνιά του προς τους... καημένους τους Ναζί.


Τελικά, δεν έχει βγει άδικα η φράση «Πόσο Τζήμερος είσαι;»...

Πηγή: my-nonpaper.blogspot.gr, μέσω http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/
Εμετικό ακροδεξιό παραλήρημα Τζήμερου: «Τα εγκλήματα του ΕΛΑΣ, χειρότερα από αυτά των Ναζί» Εμετικό ακροδεξιό παραλήρημα Τζήμερου: «Τα εγκλήματα του ΕΛΑΣ, χειρότερα από αυτά των Ναζί» Reviewed by Unknown on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 22, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.