Χτυπάω Καμπάνα!!!

Του Αντώνη Παπαντωνίου
Μέσα στον κατακλυσμό από «μέτρα επί μέτρων» που πάνε κι έρχονται με ταχύτητα φωτός και που  όχι μόνον συνεχίζουν αλλά εντείνουν τη Γενοκτονία  ενός   Λαού που βρίσκεται  σε  απόλυτη εξαθλίωση, όσο κι αν θέλει να το κρύψει, έχουν περάσει στα «ψιλά» ειδήσεις που αφορούν τα Εθνικά μας Θέματα  και το λέμε έτσι γιατί Κράτος μπορεί να μην έχουμε αλλά Έθνος έχουμε!

Εκείνο που παρατηρούμε λοιπόν είναι μια αυξημένη κινητικότητα  στις σχέσεις μας με την καλή μας φίλη και σύμμαχο Τουρκία  που συνεχώς κλιμακώνει την επιθετικότητά της  με ταυτόχρονη «στήριξη» απ τη δική μας, υποτίθεται, «Κυβέρνηση». Ας πάρουμε λοιπόν την Ιστορία απ την αρχή να δούμε τη διαδρομή της.
1.- ΚΥΠΡΟΣ: Κομβικό σημείο η προδοσία  της Κύπρου  και η είσοδος ήσυχα, σεμνά και ωραία της Τουρκίας σε μια περιοχή στρατηγικής σημασίας για την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.
2.- Από το χρονικό αυτό σημείο και μετά οι παραβιάσεις του εναέριου χώρου του Αιγαίου  γίνονται όλο και πιο προκλητικές  τόσο από πλευράς  αριθμού(ποσοτικές) όσο και από πλευράς  τακτικής και στρατηγικής (ποιοτικές).
3.- Επόμενο βήμα η παραβίαση με πολεμικά  πλοία της Ακτοφυλακής αλλά και πολεμικά  των χωρικών μας υδάτων, που σε κάποιες περιπτώσεις υπήρξαν και εξόχως προκλητικές. Εδώ πρέπει να παρατηρήσουμε ότι μέχρι τότε, δεκαετία του 1960, το Πολεμικό μας Ναυτικό με την περιπολία που είχε το χαρακτηριστικό  «ΞΙΦΙΑΣ» πραγματοποιούσε  περιπολίες με πλοίο του κατά μήκος και επί της νοητής γραμμής των θαλάσσιων συνόρων  μας με αποτέλεσμα να μην μπορεί ούτε ψαρόβαρκα να ξεμυτίσει  έξω από τα όριά τους.
4.-  Η κατάσταση αυτή της επιθετικότητας από πλευράς Τουρκίας και υποχωρητικότητας από την πλευρά της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου  έφθασε στο σημείο να ξεχαστεί και μάλιστα πρώτα από τη δική μας πλευρά η εισβολή και Κατοχή ενός πολύ μεγάλου μέρους της Κύπρου με συνεχείς απαιτήσεις όλο και για μεγαλύτερα  όχι μόνον σε ποσότητα αλλά και σε ποιότητα οφέλη,   Σχέδιο ΑΝΑΝ ,  ενώ στο Αιγαίο  οι παραβιάσεις  σε αέρα, αλλά και θάλασσα  ήταν πλέον μια διαρκής καθημερινότητα χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση πέρα από τις  αναχαιτήσεις των πιλότων μας.
5.- Προχωρώντας την προκλητικότητα αυτή  και την ανοχή από τους δικούς μας κατά περίπτωση εθελόδουλους φθάσαμε στην αξιοθρύνητη υπόθεση «ΟΤΣΑΛΑΝ» και εν συνεχεία  σε μια μεγάλη Εθνική προδοσία που ποτέ δεν θα σβύσει.
6.- Αυτή είναι η προδοσία στα Ίμια  με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί  αυτό που ήθελαν όχι μόνον οι Τούρκοι αλλά και οι  μεγάλοι και καλοί φίλοι-σύμμαχοι και εταίροι με τις Η.Π.Α. τον μέγα μαέστρο. Και αυτό που ήθελαν ήταν το «γκριζάρισμα» μιάς μεγάλης θαλάσσιας περιοχής στο κέντρο του Αιγαίου. Δεν ήθελαν πολεμική αναμέτρηση γιατί η κήρυξη του Αιγαίου σαν εμπόλεμης ζώνης θα είχε άθλια αποτελέσματα σε βάρος των μεγάλων Οικονομιών  που λυμαίνονται το Διεθνές εμπόριο.
7.- Φθάνουμε πιά στο πρόσφατο παρελθόν όπου στην Ελλάδα έχει επιβληθεί αρχικά Δικτατορία και  DE FACTO  ΚΑΤΟΧΗ, όταν σε επίσκεψη Νταβούτογλου  ο «Πρόεδρος» του «Ελληνικού» Κυνοβουλίου  στην «Κυβέρνηση» Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ Μειμαράκης  υποδεχόμενος  τον «υψηλό» επισκέπτη του τού  χαρακτήρισε το Αιγαίο σαν   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!
8.- Και ενώ βρισκόμαστε πιά και σε κατάσταση  ΚΑΤΟΧΗΣ  DE JURE  ο ίδιος ο <Πρωθυπουργός> της παρούσας «Κυβέρνησης» Τσίπρας  σε ανάλογη περίσταση δήλωσε ότι  «ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ»!
9.- Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του  συναδέλφου του Εγκληματία Ερντογκάν του επέτρεψε να θέσει και μάλιστα και μέσα στο Προεδρικό  Μέγαρο ζήτημα επαναδιαπραγμάτευσης της  Συνθήκης της Λωζάννης  χωρίς  να τον απελάσει  «αμελλητί» και μάλιστα δήλωσε  και ότι  «ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥ»!  Ταυτόχρονα ανέχθηκε και το «πάρτυ» που έκανε στη Θράκη!  Αλλά ποιόν ακριβώς διάλογο έχουμε να κάνουμε «Κύριε» Τσίπρα;;;
10.- Από την αναχώρηση και μετά του Σουλτάνου Ερντογκάν   έχουμε  συνεχείς δηλώσεις Τούρκων Αξιωματούχων για τον αριθμό των Νησιών μας  που θα απελευθερώσουν και μάλιστα πολύ σύντομα  και εκείνο βέβαια που εισπράττουν από την υποτιθέμενη «Κυβέρνησή» μας  είναι η  σιωπή!
11.- Κατά τις Εορτές των ημερών αυτών συνεχίστηκε η παραβίαση του Εθνικού μας εναέριου χώρου μαζικά παρά την υποτιθέμενη συμφωνία να υπάρχει και από τις δύο πλευρές  αναστολή.
12.- Μόλις χθές εξέδωσαν  NAVTEX (Οδηγία) σύμφωνα με την οποία κηρύσσουν  πολύ μεγάλη θαλάσσια περιοχή Δυτικά της Λέσβου  σε Καθεστώς  Πολεμικών ασκήσεων  για όλο σχεδόν το χρόνο.
13.- Παρέλειψα βεβαίως να αναφέρω και την απαίτηση  της Τουρκίας  να μην θεωρείται το νησί  του ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ότι  βρίσκεται στο Αιγαίο αλλά στη…… Μεσόγειο. Εδώ δείχνουν το απόλυτο θράσος τους αλλάζοντας  κα τη Δομή  της Υδρογείου Σφαίρας. Και όμως συζητάμε μαζί τους και επιτρέπουμε σε αυτόν τον θρασύτατο  Σουλτάνο να πατάει τα Ιερά μας  χώματα!!
Όλα αυτά που περιέγραψα  συμπυκνωμένα αλλά ταυτόχρονα και αναλυτικά  με την διαδρομή που ακολούθησαν μου δείχνουν ότι πρόκειται για μια συμπαιγνία  και μια απόλυτη συνεργασία με στόχο να  δημιουργήσουν τις συνθήκες εκείνες που θα γίνει αποδεκτό ένα καινούργιο και πολύ μεγάλο «γκριζάρισμα» στο Αιγαίο  και σε αμέσως επόμενη στιγμή  η επιδιωκόμενη συγκυριαρχία με επιδιαιτητές τα αφεντικά και των δύο υποτιθέμενων μονομάχων. Και τότε θα δούμε και στην πράξη το γιατί  υπάρχει στο Σύνταγμά μας η  κατάπτυστη διάταξη του Άρθρου 27 που στην πρώτη παράγραφο προβλέπει ότι :
ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ δεν μπορεί να γίνει  χωρίς νόμο που ψηφίζεται  από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των Βουλευτών!
Δηλαδή ακόμα και 151 Δωσίλογοι μπορούν και μάλιστα και  με…..σεβασμό στο Σύνταγμα να τεμαχίζουν την Ελλάδα κατά το δοκούν και να την διαθέτουν κατά βούληση!
Υποχρέωση όλων λοιπόν είναι να είμαστε σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κάθε ενδεχόμενου  με δεδομένη τη σύμπνοια των   Δωσιλόγων, όπως πιο πάνω περιέγραψα και να κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε αυτό το άθλιο Πολιτικό Σύστημα που μόνον κινδύνους  συνολικά μπορεί να επιφέρει,  Όσον αφορά μια δήλωση που φέρεται να έκανε ο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ  για τους Τούρκους ότι «σας  βλέπουμε» θα ήθελα να την αποδεχθώ αλλά, τουλάχιστον , δυσκολεύομαι.
Κλείνοντας δεν έχω να πώ τίποτε άλλο παρά
                           ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ-ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!
Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) – Νομικός, είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας
του Ε.ΠΑ.Μ.
Χτυπάω Καμπάνα!!! Χτυπάω Καμπάνα!!! Reviewed by Unknown on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 27, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.