Κάλεσμα στην μάχη κατά των Πλειστηριασμών – 13 Δεκεμβρίου 2017

Συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση την μάχη κατά των παράνομων πλειστηριασμών, καταγγέλλοντας όπως πάντα ότι:
  • Δεν πρέπει να αλλάξουν χέρια οι τίτλοι ιδιοκτησίας της χώρας, ούτε υπέρ των τραπεζών ούτε υπέρ των funds ή οποιουδήποτε άλλου θεσμικού παράγοντα.
  • Όσες ιδιοκτησίες έχουν πλειστηριαστεί ή έχουν μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού, πρέπει να αποδοθούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους όταν αποκατασταθεί η έννομη τάξη στην Πατρίδα μας. Ανεξάρτητα αν είναι α’ κατοικία ή β’ κατοικία, εξοπλισμός βιοτεχνίας και βιομηχανίας ή μαγαζιού.

  • Οι πλειστηριασμοί έχουν τεθεί σε καθεστώς καταπάτησης κάθε δικαίου, αφού πλέον δεν γίνονται σε δημόσιο ακροατήριο αλλά υπό το κράτος φύλαξης από τις δυνάμεις καταστολής.
  • Οι συμβολαιογράφοι έχουν μετατραπεί σε εκποιητές της ιδιωτικής περιουσίας που αντισυνταγματικά πλειστηριάζεται.
  • Θέλουμε να υπάρχει κράτος δικαίου στη χώρα μας. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κράτος δικαίου, προασπιζόμαστε το δικαίωμα στην ιδιοκτησία, όλων των Ελλήνων πολιτών, το οποίο ποδοπατείται από ένα καθεστώς αγυρτείας, ανομίας και απάτης υπέρ των χειρότερων τοκογλύφων τραπεζιτών, Ελλήνων και ξένων.
Αυτή την εβδομάδα πλειστηριάζονται σε όλη την Ελλάδα 274 ακίνητα, με 81 από αυτά στην Αττική και 25 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Μόνο στην Αττική βγαίνουν σε πλειστηριασμό 18 πρώτες κατοικίες.
   Όλοι στα ειρηνοδικεία την Τετάρτη στις 3.30 μμ


Το συντονιστικό κοινωνικών δράσεων του Ε.ΠΑ.Μ.
Κάλεσμα στην μάχη κατά των Πλειστηριασμών – 13 Δεκεμβρίου 2017 Κάλεσμα στην μάχη κατά των Πλειστηριασμών – 13 Δεκεμβρίου 2017 Reviewed by ΕΠΑΜ Ημαθίας on Τρίτη, Δεκεμβρίου 12, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.