Το Ε.ΠΑ.Μ. μια συνεχής και σοβαρή δύναμη στην Αποτροπή των πλειστηριασμών

Τετάρτη 11/10/2017, η λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων πολιτών στα Ειρηνοδικεία της χώρας συνεχίζεται και ο Λαός μας υφίσταται τις συνέπειες μιας παράνομης χρέωσης στερούμενος τα νόμιμα μέσα για να αντιμετωπίσει τις δανειακές του υποχρεώσεις. Ταυτόχρονα καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματά του και ενώ έχει το δικαίωμα να προστατευτεί προσφεύγοντας στα ελληνικά δικαστήρια και στο συμβούλιο της Ευρώπης αδυνατεί μη έχοντας τα οικονομικά μέσα.
Μοναδικό μέσο διάσωσης η αποτροπή των πλειστηριασμών.
Τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. παρόντα και πάλι με την κινηματική δράση τους συμμετείχαν με τα υπόλοιπα κινήματα σε πολλά Ειρηνοδικεία της χώρας μας.  Το κίνημα συνολικά σε όλη την Ελλάδα, δίνει τον παλμό του αντιμνημονιακού αγώνα και κρατά σε εγρήγορση τον αγωνιζόμενο λαό που σιγά σιγά αναθαρρεί και βγαίνει από το λήθαργο.

Στον αντίποδα, η κυβέρνηση προσπαθεί να απαντήσει με την ενεργοποίηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έχοντας ως δούρειο ίππο το ΔΣ του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών. Το ΔΣ του συλλόγου έχει εγκρίνει στο παρελθόν την πιλοτική μορφή της πλατφόρμας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και γίνεται προσπάθεια να γίνει η τελική αποδοχή της πλατφόρμας. Θεωρείται ότι διάμεσο της πλατφόρμας αυτής θα μπορούν να βγαίνουν σε πλειστηριασμό κινητά και ακίνητα για όλη την Ελλάδα, παρακάμπτοντας του υπόλοιπους συμβολαιογραφικούς συλλόγους της χώρας. Για το σκοπό αυτό έχει προγραμματιστεί γενική συνέλευση του συλλόγου στις 21/10/2017 όπου αναμένεται να συζητηθεί το σχετικό θέμα.
Στο Ειρηνοδικείο Αθηνών υπήρξε μεγάλη συμμετοχή του κόσμου όπου και παρεμποδίστηκε η είσοδος σε συμβολαιογράφους και λοιπά κοράκια με όλες τις αίθουσες όπου διεξάγονται οι πλειστηριασμοί να παραμένουν κλειστές. Η αστυνομία με την παρουσία της πιο διακριτική από τις προηγούμενες φορές, έμεινε στο περιθώριο του Ειρηνοδικείου. Αίσθηση έκανε η οργανωμένη παρουσία του ΠΑΜΕ στο προαύλιο χώρο του μεγάρου όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον 3χρονο αγώνα που δίνεται στο συγκεκριμένο Ειρηνοδικείο.
Στον Πειραιά οι συναγωνιστές – αδιάλειπτα παρόντες στις επάλξεις του αγώνα – κατάφεραν και απέκλεισαν την είσοδο του Ειρηνοδικείου παρόλο που υπήρχαν αρκετά κοράκια έτοιμα να παρέμβουν. Δεν έκαναν πίσω στην παρουσία των αστυνομικών που ζήτησαν τα στοιχεία τους, ούτε και στη παραπλανητικές μεθοδεύσεις που «μίλησαν» για εργαζόμενους χωρίς να βρίσκεται κάνεις -έστω εκπρόσωπος τους- εκεί. Η διαδικασία τελικά ολοκληρώθηκε χωρίς να χαθεί καμιά περιουσία στα χέρια τραπεζίτη.
ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ στα ΧΕΡΙΑ των ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ και των Κυβερνήσεων ΚΑΤΟΧΗΣ
ΑΓΩΝΑΣ  ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ η ΑΝΑΤΡΟΠΗ τους
για την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ
της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
& της ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ  στην ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ
Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ των ΛΑΜΟΓΙΩΝ στα Χέρια του ΛΑΟΥ και ΟΧΙ των ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ
Το Συντονιστικό Πλειστηριασμών του Ε.ΠΑ.Μ.
Το Ε.ΠΑ.Μ. μια συνεχής και σοβαρή δύναμη στην Αποτροπή των πλειστηριασμών Το Ε.ΠΑ.Μ. μια συνεχής και σοβαρή δύναμη στην Αποτροπή των πλειστηριασμών Reviewed by Unknown on Πέμπτη, Οκτωβρίου 12, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.