Δελτίο Τύπου αποτροπής πλειστηριασμών - 4 Οκτωβρίου 2017

Και σήμερα Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017, μέλη κ φίλοι του Ε.ΠΑ.Μ. σε πολλά Ειρηνοδικεία της χώρας έδωσαν άλλη μία νικηφόρα μάχη στο μακρύ κατάλογο των τεσσάρων ετών των κινηματικών δράσεων ενάντια στους πλειστηριασμούς.
Είναι και πρέπει να υπογραμμιστεί μια μεγάλη νίκη των μαχόμενων πολιτών ενάντια σε μνημονιακή απόφαση που προμηνύει ανατροπή στα σχέδια των κατακτητών. Γεγονός που αποδεικνύει την άμεση επιρροή της σθεναρής αντίστασης των διαμαρτυρομένων είναι οι συνεχείς αναβολές έναρξης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
Πιέζοντας το κίνημα τους συμβολαιογράφους, αυτοί πιέζουν με τη σειρά τους τους συλλόγους τους, αφού όλο και περισσότεροι  δεν υπογράφουν την συμμετοχής τους στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, οι οποίοι θα έδιναν το τελειωτικό χτύπημα στην περιουσία των Ελλήνων πολιτών.

Σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών υπήρξαν επεισόδια ανάμεσα σε διαμαρτυρόμενους και διμοιρία των ΥΜΕΤ που μπήκαν σε αίθουσα του ειρηνοδικείου προκειμένου να προστατέψουν τους συμβολαιογράφους που βρίσκονταν από νωρίς εκεί. Οι διαμαρτυρόμενοι αφού ζήτησαν από τους συμβολαιογράφους να αποχωρήσουν από την αίθουσα, συνέχισαν δυναμικά να απαιτούν το ίδιο και από τις δυνάμεις των ΥΜΕΤ, πράγμα που το κατάφεραν.
Στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης σε αντίθεση με το ειρηνοδικείο της Αθήνας, η κατάσταση  μέσα και έξω από το δικαστικό μέγαρο ήταν απολύτως ήσυχη, με τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. και τους διαμαρτυρόμενους να υπενθυμίζουν με την παρουσία τους ότι βρίσκονται σε ετοιμότητα. Την έλλειψη εντάσεων και διαπληκτισμών βοήθησε τα μέγιστα η απόφαση του συμβολαιογραφικού συλλόγου Θεσσαλονίκης που την 1η Οκτωβρίου στη συνέλευσή τους, παρέτειναν την αποχή τους για κάθε είδος πλειστηριασμό μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2017.
Στο Ειρηνοδικείο Βόλου ισχυρή παρουσία των μελών και φίλων του Ε.ΠΑ.Μ. ήταν καταλυτική στο να μην επιτραπεί η είσοδος στους συμβολαιογράφους στο χώρο του ειρηνοδικείου. Η αστυνομική δύναμη που παρακολουθούσε τη διαδικασία ήταν ολιγομελής, υποτονική και διακριτική. Όλοι οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί απετράπησαν.
Στο Ειρηνοδικείο Αιγίου δεν υπήρξαν προβλήματα καθώς δεν εμφανίστηκε καν ο συμβολαιογράφος της επισπεύδουσας τράπεζας.
Τα μέλη και οι φίλοι του Ε.ΠΑ.Μ. σε συνεχή ετοιμότητα θα συνεχίσουν τον Αγώνα με το Κατοχικό Καθεστώς μέχρι την ολική Ανατροπή του.
Η διαρκής συμμετοχή στην δράση γιγαντώνει την αντίσταση και φέρνει την Νίκη και την Ανατροπή
Το Συντονιστικό Κοινωνικών Δράσεων του Ε.ΠΑ.Μ.
Τμήμα Πλειστηριασμών
Δελτίο Τύπου αποτροπής πλειστηριασμών - 4 Οκτωβρίου 2017 Δελτίο Τύπου αποτροπής πλειστηριασμών - 4 Οκτωβρίου 2017 Reviewed by Unknown on Πέμπτη, Οκτωβρίου 05, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.