Δελτίο Τύπου αποτροπής πλειστηριασμών – 18 Οκτωβρίου 2017

H ενοχοποίηση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών είναι πια γεγονός.
Η τραπεζική μαφία και οι συνεργάτες της, ανάμεσα τους και οι μεγαλοσυμβολαιογράφοι με τον Πρόεδρο τους,  προσπαθούν να πείσουν τον Λαό μας ότι με την παρεμπόδιση των πλειστηριασμών ξεφεύγουν απ΄ το δόκανο μεγαλοϊδιοκτήτες πλοίων και πολυτελών ακινήτων και ότι τα χρέη τους θα επωμιστεί  πάλι ο Λαός μας.
Όμως τώρα πια ο Λαός μας γνωρίζει. Ζώντας το μεγαλύτερο μέρος του σε απόλυτη ανέχεια και φτώχεια και με την ολοφάνερη προοπτική να οφείλει στην πλειοψηφία του από την αδυναμία πληρωμής, νιώθει εν δυνάμει οφειλέτης  που σύντομα θα βιώσει και την τραγική στιγμή που θα χάσει την περιουσία του και θα βρεθεί στον δρόμο,
ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ και ΜΙΑΣ ΔΟΥΛΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ  μέσα ΣΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ του ΕΥΡΩΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ από ΤΙΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.

Καμιά περιουσία δεν φτάνει στον πλειστηριασμό ανεπηρέαστη από την κάκιστη διαχείριση της οικονομικοπολιτικής κρίσης και της πολιτικής της υποταγής στις δυνάμεις της ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.
Μικρή ή μεγάλη, δημόσια ή ιδιωτική, η ιδιοκτησία του Ελληνικού Λαού περνά στα χέρια των τοκογλύφων σύμφωνα μ΄ ένα σχέδιο εξόντωσης και γενοκτονίας του.
ΌΛΟ και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ μας ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ την αντίθεσή τους και αντιστέκονται σ΄ αυτό το πρωτόγνωρο φαινόμενο που άρχισε να γίνεται κατανοητό το πώς και γιατί γεννήθηκε και που αποσκοπεί.
Στο Ειρηνοδικείο της Λάρισας ήταν προγραμματισμένοι 6 πλειστηριασμοί με παρόντες 3 συμβολαιογράφους. Οι συναγωνιστές δεν επέτρεψαν την είσοδο των συμβολαιογράφων στην αίθουσα.
Στα Ιωάννινα, ο Σύλλογος Συμβολαιογράφων των Ιωαννίνων έχει ανακοινώσει την συμμετοχή του στην αποχή των συμβολαιογράφων η οποία και θα διαρκέσει έως 31-12-17. Τα τακτικά μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. μαζί τους και οι πολίτες με τους οποίους κάθε Τετάρτη αποτρέπουν τους πλειστηριασμούς βρέθηκαν και σήμερα στο ειρηνοδικείο Ιωαννίνων για την περίπτωση που κάποιος εξ αυτών δεν θα τηρούσε την αποχή. Ανανεώνουμε φυσικά το ραντεβού μας για την άλλη Τετάρτη. Σήμερα κανένας πλειστηριασμός δεν πραγματοποιήθηκε.
Στο Ειρηνοδικείο Πειραιά υπήρξε καλή παρουσία λόγω και των γεγονότων της περασμένης Τετάρτης. Παρόν και το ΠΑΜΕ. Οι συναγωνιστές έκλεισαν την κεντρική είσοδο και δεν επέτρεψαν σε συμβολαιογράφους και κοράκια να μπουν στο κτίριο χωρίς την βοήθεια του ΠΑΜΕ. Η παρουσία της αστυνομίας ήταν πολύ διακριτική.
Στη Θεσσαλονίκη είχαμε τον καθιερωμένο έλεγχο των αιθουσών που βρέθηκαν κλειστές αφού δεν παρευρέθηκε κανένας συμβολαιογράφος. Η παρουσία των συναγωνιστών μας σκοπό είχε να υπενθυμίσει για άλλη μια φορά πως είμαστε σε ετοιμότητα. Η κατάσταση, όπως και όλο το τελευταίο διάστημα μετά από την παράταση της αποχής του συμβολαιογραφικού συλλόγου Θεσσαλονίκης για κάθε είδους πλειστηριασμό μέχρι τις 4/12/17, ήταν απολύτως ήσυχη μέσα κι έξω απ’ το δικαστικό μέγαρο.
Στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας υπήρξε μεγάλη συμμετοχή και απασχόλησε έντονα τα εγχώρια και ξένα μέσα ενημέρωσης. Αυτή τη φορά, έγινε προσπάθεια να δοθεί η εντύπωση από τον γενικό γραμματέα του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Αθηνών Πειραιώς ότι το κίνημα ενδιαφέρεται να προστατεύσει τους απατεώνες και κατά το μότο της κυβέρνησης – στρατηγικούς κακοπληρωτές.
Οι φίλοι και τα μέλη του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ θα συνεχίζουν με τον ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ τους να υπερασπίζονται μέχρι τέλους:
Το δικαίωμα σε επαρκή κατοικία που προστατεύεται από το άρθ. 21 του  Συντάγματός μας και που σύμφωνα με αυτό, «η απόκτηση κατοικίας από αυτούς που την στερούνται ή που στεγάζονται ανεπαρκώς αποτελεί αντικείμενο της ειδικής φροντίδας του Κράτους»
Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017
Το Συντονιστικό Κοινωνικών Δράσεων του Ε.ΠΑ.Μ.
Τμήμα Πλειστηριασμών
Δελτίο Τύπου αποτροπής πλειστηριασμών – 18 Οκτωβρίου 2017 Δελτίο Τύπου αποτροπής πλειστηριασμών – 18 Οκτωβρίου 2017 Reviewed by Unknown on Σάββατο, Οκτωβρίου 21, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.