Δελτίο Τύπου πλειστηριασμών - 27 Σεπτεμβρίου 2017

Ματαιώθηκαν για ακόμα μια Τετάρτη, αυτή της 27 Σεπτεμβρίου 2017, οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί στα Ειρηνοδικεία όλης της επικράτειας.
Τα μέλη και οι φίλοι του Ε.ΠΑ.Μ. συνέβαλαν καταλυτικά και πάλι με τον αγώνα τους σε αυτή την επιτυχία.

Στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, με τον κόσμο να συρρέει μαζικά, η παρουσία των συμβολαιογράφων και των συνεργατών τους περιορίστηκε στο προαύλιο χώρο του δικαστικού μεγάρου. Χωρίς ιδιαίτερους διαπληκτισμούς όλοι οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί αποτράπηκαν.
Στο Ειρηνοδικείο της Θεσσαλονίκης, όπου παραμένει σε ισχύ η απόφαση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης για την αποχή των μελών του, μέχρι την 1/10/2017 , οι συναγωνιστές του Ε.ΠΑ.Μ. πιστοί στο ραντεβού τους, παρευρέθηκαν για προληπτικούς λόγους, επιβεβαιώνοντας τη μη διενέργεια οποιαδήποτε σχετικής διαδικασίας. Αναμένεται νέα γενική συνέλευση των συμβολαιογράφων όπου και θα πάρουν τις αποφάσεις τους για τη συνέχιση ή μη της αποχής τους.
Στην Ναύπακτο, το Αγρίνιο και την Αμφιλοχία, όλοι οι πλειστηριασμοί ακινήτων – κατοικιών και επιχειρήσεων-, αποτράπηκαν, παρουσία πολιτών και μελών του Ε.ΠΑ.Μ..
Στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα, στο Καπανδρίτι, μετά από επίμονη προσπάθεια των συναγωνιστών, με τα ισχυρά επιχειρήματα και την πειθώ τους, έκαμψαν τις αντιστάσεις των συμβολαιογράφων όπου ματαίωσαν τους προς διεξαγωγή πλειστηριασμούς. Σημαντική ήταν και η ενεργή συμμετοχή των ίδιων των οφειλετών, οι οποίοι όπως και δήλωσαν θα δώσουν το παρών και σε επόμενες μελλοντικές κινητοποιήσεις.
Μέσα από τις μεγάλες επιτυχίες του κινήματος σε όλη την Ελλάδα, η ανατροπή της επίθεσης και των σχεδίων τους για την εκποίηση 10.000 ακινήτων μέσα στο 2017 έχει αποτύχει παταγωδώς.
Η δίκη μας πίεση και ο συλλογικός μας αγώνας θα οδηγήσουν σε νίκες που αξίζουν στο λαό μας.
Το Ε.ΠΑ.Μ. από το 2013, πρωτοστάτησε στην δημιουργία του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς, αποτρέποντας πάνω από 1000 πλειστηριασμούς ιδιωτικής περιουσίας στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας, στέκοντας αλληλέγγυο σε συμπολίτες που βρέθηκαν χωρίς δική τους υπαιτιότητα, αντιμέτωποι με την ασυδοσία του τραπεζικού καρτέλ και απροστάτευτοι από κάθε κρατική πρόνοια και βοήθεια.
Το Ε.ΠΑ.Μ.  θα συνεχίσει τον αγώνα του σε κάθε επίπεδο.
Θα συνεχίσει έως την πραγμάτωση της ποθητής απελευθέρωσης από την Νέα Κατοχή,
Θα δίνει το παρόν σε κάθε Ειρηνοδικείο της Χώρας μας,
Θα συνεχίσει να  αποτρέπει την εκποίηση της ιδιωτικής περιουσίας των πολιτών  προς όφελος της τραπεζοκρατίας,
Θα συνεχίσει ν’ αποδεικνύει στην πράξη την αλληλεγγύη του στους συμπολίτες μας,
Θα συνεχίσει να στέκεται απέναντι σε κάθε προσπάθεια εξανδραποδισμού της κοινωνίας και λεηλασίας των περιουσιών των πολιτών.
ΚΑΜΙΑ  ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ – ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ !!!
Το Συντονιστικό Κοινωνικών Δράσεων του Ε.ΠΑ.Μ.
**************************************************************************************
Κύριο πρόταγμα  του Ε.ΠΑ.Μ. και των μελών του η επιστροφή  στους νόμιμους ιδιοκτήτες, όλων των χαμένων περιουσιών από τους παράνομους πλειστηριασμούς  στην περίοδο της Νέας Κατοχής .
Η διαμαρτυρία μας στα ειρηνοδικεία έχει διττή αποστολή
  • να σώσει τις ιδιοκτησίες των Ελλήνων και
  • να διαμηνύσει στους κάθε λογής πλειοδότες ότι θα χάσουν τα λεφτά τους
**************************************************************************************
Δελτίο Τύπου πλειστηριασμών - 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δελτίο Τύπου πλειστηριασμών - 27 Σεπτεμβρίου 2017 Reviewed by Unknown on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.