Εκδήλωση του ΕΠΑΜ στο Άργος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο των δράσεων του ΕΠΑΜ, για την ενημέρωση του Ελληνικού λαού, αναφορικά με την τραγική κατάσταση σήμερα, την πρόταση του κόμματος για την έξοδο από την πολυεπίπεδη κρίση που βιώνουν όλοι οι Έλληνες και Ελληνίδες πολίτες, αλλά και την ουσιαστική ανοικοδόμηση της χώρας, η Τ.Ο. ΕΠΑΜ Άργους διοργάνωσε σχετική εκδήλωση στην πόλη του Άργους. Στην κατάμεστη αίθουσα γνωστού κέντρου της πόλης, το μέλος της Πολιτικής Γραμματέας του ΕΠΑΜ και υπεύθυνος της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Μιχάλης Αριδάς, ως κεντρικός ομιλητής καθώς και τα τοπικά στελέχη του κόμματος, επί τρίωρο, ανέλυσαν διεξοδικά την υπάρχουσα κοινωνικο-οικονομική κατάσταση, ενώ απάντησαν σε ερωτήσεις των πολιτών, αναλύοντας ταυτόχρονα τη συνολική πρόταση του ΕΠΑΜ, η οποία και έτυχε μεγάλης και θερμής ανταπόκρισης.

Ειδικότερα, ο κ. Αριδάς αναφέρθηκε σε ειδικά θέματα της μνημονιακής εποχής, όπως το "υπερταμείο" και η υποδούλωση της χώρας για 99 χρόνια, ενώ δίνοντας έμφαση στο ψευτοδίλημμα περί ανάπτυξης διερωτήθη: "Επιτέλους, για ποια ανάπτυξη μας μιλάνε; Όπως αυτή της fraport; Που έχει αγοράσει (υποτίθεται) τα 14 αεροδρόμια με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων; Δηλαδή, με δάνειο από τις συστημικές τράπεζες της Ελλάδας; Πρόκειται για το απόλυτο ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και τον απόλυτο εμπαιγμό ολόκληρου του ελληνικού λαού!" Το μέλος της ΠΓ του ΕΠΑΜ αναφέρθηκε και για τον κίνδυνο της ταφής επικίνδυνων αποβλήτων που μεθοδεύεται στην ευρύτερη περιοχή, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και στην πρόταση του ΕΠΑΜ για το εθνικό κρατικό νόμισμα αλλά και στη θηλιά που έχουν περάσει σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό, που λέγεται "χρέος". "Χωρίς την διαγραφή του, δεν πρόκειται να ορθοποδήσει η Ελλάδα, είπε χαρακτηριστικά.

Αθήνα 31 Μαρτίου 2017
Το Γραφείο Τύπου του ΕΠΑΜ


Εκδήλωση του ΕΠΑΜ στο Άργος Εκδήλωση του ΕΠΑΜ στο Άργος Reviewed by ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΕΠΑΜ on Παρασκευή, Μαρτίου 31, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.