Έκτακτο Δελτίο του κακού μας του καιρού

της Χάρις Σιέμπου

2017: Πρωτοφανές κύμα λεηλασιών πλήττει όλες τις περιοχές της χώρας.

Οι ναοί της δικαιοσύνης έκλεισαν και λειτουρ-γούν μόνο κατ’ εντολήν άνωθεν.

Οι φτωχοποιήσεις συνεχίζονται ανελέητα σε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά μέσω έμμεσων φόρων.

Ριπές φόρων σαρώνουν το μαγαζάκι του εμπο-ράκου μέχρι να πεθάνει.

Θυελλώδεις περικοπές αδειάζουν τις τσέπες των εργαζομένων και των συνταξιούχων.

Η γη χερσώθηκε από επιθέσεις ζιζανίων και ξεπουλήθηκε μπιρ- μπαρά.

Δεκάδες χιλιάδες νέοι αποδημούν, λες και είναι πουλιά, για πιο φιλόξενα μέρη.

Χιλιάδες μετανάστες - πρόσφυγες, εγκλωβισμένοι από τους δουλεμπόρους, θάφτηκαν όρθιοι κάτω από το χιόνι.

Από το 2001 επιτάχυνε τα κτυπήματα του ο κακός μας ο καιρός, όταν ένα γερμανόφιλο σούπερ ζιζάνιο της διαπλοκής, ονομαζόμενο «κινέζος» - πούλησε στους ιθαγενείς ένα φανταστικό δελτίο με ούριους...
ανέμους και καλό κλίμα ανάπτυξης, ετοιμάζοντας και γνωρίζοντας ασφαλώς ότι θα δημιουργούσε ένα μεγάλο οικονομικό ναυάγιο για την χώρα.

Της πήρε το νόμισμα της που ήταν η δύναμη της και το αντικατέστησε με ένα ξένο εχθρικό προς το περιβάλλον της νόμισμα.

Επί πλέον φρόντισε να πέσει βαριά χρηματόπτωση στα κεφάλια των πολιτών με την μορφή δανείων, οι οποίοι πίστεψαν ότι δανειζόμενοι ατελείωτα, παρά το γεγονός ότι δεν παρήγαγαν, θα τρώνε με χρυσά κουτάλια.

Παράλογα βαριά δάνεια κτύπησαν και την ίδια την χώρα για να αλυσοδεθεί αέναα.

Δάνεια ολυμπιακών αγώνων και υπερβολικών εξοπλισμών σάρωσαν τις τελευταίες δυνάμεις της χώρας, συγχρόνως με πανδημία χρηματιστηριακών ιών στην κοινωνία και έτσι γέμισαν τα παράσιτα τους λογαριασμούς τους στις εξωχώριες τράπεζες, με ούριο άνεμο μιζών.

Έκτοτε οι καιρικές συνθήκες στην οικονομία όλο και χειροτέρευαν μέχρι που το 2010 ήρθε ένα τζακάτο παράσιτο -ονομαζόμενο «λεφτά υπάρχουν» και έσπειρε στην γη των Ελλήνων τα εγχώρια και ξένα παμφάγα ζιζάνια, τα οποία άρχισαν να κατατρώνε και να καταστρέφουν ότι γεννιόταν, αναπτύσσονταν και γενικά υπήρχε σε φυσικούς πόρους και υποδομές. Όταν οι ιθαγενείς διαμαρτυρήθηκαν για την λεηλασία, τους επέβαλαν παράσιτα μεταλλαγμένα σε τεχνοκρατικά τέρατα και σημεία.

Φτάνουμε στο 2015 που οι ρυθμιστές των καιρικών συνθηκών της χώρας, έφεραν, το διαμάντι τους στη θηριώδη εξαπάτηση του λαού, το ζιζάνιο μουχρίτσα-Τσίπρα, που μασουλάει σήμερα, παρέα με τα εγχώρια και αλλοδαπά σκουλήκια και παράσιτα, ό,τι έχει απομείνει όρθιο στην έρημη αυτή χώρα.

Και τον κακό μας τον καιρό φροντίζουν πάντα να τον διασφαλίζουν με νέο ζιζάνιο, εν αναμονή, τζακάτο και αυτό.

Και έτσι σβήνει αυτή η χώρα κάτω από το βάρος του χειρότερου οικονομικού χιονιά της ιστορίας της και οι Έλληνες θα ζήσουν την ίδια μοίρα των Ασσυρίων που θα ψάχνουν, όπως και αυτοί την πατρίδα τους, από όπου θα τους έχουν εκδιώξει.

Έλληνες «ευτυχείτε» μόνοι στα κρύα σπίτια, με άδεια τσέπη και τρομαγμένη ψυχή ή… αναλάβετε τη συλλογική ευθύνη αυτής της ρημαγμένης χώρας που είναι η πατρίδα μας .

ΧΑΡΑΓΗ 52


Έκτακτο Δελτίο του κακού μας του καιρού Έκτακτο Δελτίο του κακού μας του καιρού Reviewed by Διαχειριστής on Τετάρτη, Ιανουαρίου 11, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.