Δωσίλογοι και γελοίοι !!!

του Αντώνη Παπαντωνίου

Πολύς λόγος γίνεται τίς τελευταίες ημέρες για την Αναθεώ-ρηση του Συντάγματος. Θα ήθελα λοιπόν να κάνω μερικές παρατηρήσεις και να εκφράσω κάποιες σκέψεις για ένα τόσο σοβαρό αντικείμενο όπως αυτό.

Καταρχήν θα ήθελα να μου πούν αυτοί που παριστάνουν ότι αποφασίζουν και Κυβερνούν αυτόν τον τόπο ποιό Σύνταγμα προτίθενται να αναθεωρήσουν. Υπάρχει Σύ-νταγμα;;;; Γιατί όχι μόνον εγώ αλλά και οι Ουρακοτάγκοι στα βάθη της Ζούγκλας γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει παρά μόνον μια Πλατεία που φέρει αυτό το όνομα από την Επανάσταση της 3ης Σεπτέμβρη 1843, όταν ο Λαός μαζί με το Στρατό πήραν Σύνταγμα απ τον Όθωνα. Βεβαίως η λέξη Σύνταγμα απαντάται ακόμη και σε Σχηματισμό του Στρατού, που πρός το παρόν υπάρχει.

Έτσι λοιπόν αντί να ταλαιπωρούνται και να μας ταλαιπωρούν με διαδικασίες που ξεπερνούν τη γελοιότητα και να προσβάλλουν την όποια νοημοσύνη μας έχει ακόμα απομείνει καλά θα κάνουν να εκδώσουν μια Διαταγή που να αναφέρει ότι απαγορεύεται από τούδε και στο εξής να αναφέρεται η Ελλάδα σαν Ανεξάρτητο Κράτος , αλλά μόνον σαν μια Γεωγραφική περιοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι κατοικούντες σε αυτήν να μην αποκαλούνται πλέον Πολίτες αλλά απλά καταναλωτές η φορολογούμενοι.

Εάν κάποιοι θεωρούν ότι υπερβάλλω θα πρέπει να τούς θυμίσω ότι το Σύνταγμα της Ελληνικής...
Δημοκρατίας καταλύθηκε τον Μάη του 2010 με την υπογραφή της Σύμβασης Δανειακής... Διευκόλυνσης, όταν παραβιάστηκε το Άρθρο 28 του Συντάγματος με την εκχώρηση "άνευ όρων και αμετάκλητα από κάθε ασυλία λόγω άσκησης Εθνικής Κυριαρχίας". Από τη στιγμή λοιπόν αυτή το Σύνταγμα καταλύθηκε και για να υλοποιηθεί και στην πράξη άρχισαν και συνεχίζουν να καταλύονται όλα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και να τεμαχίζεται η Ελληνική Επικράτεια και τα τεμάχιά της να παραδίδονται σε όποιον ληστή παρουσιάζεται και ζητάει να πάρει το μερίδιό του!!

Έτσι λοιπόν ζούμε σε μια περίοδο όπου οργιάζει το μεγάλο φαγοπότι με το πλιάτσικο να έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις χάρις στο εξωνημένο Πολιτικό κατεστημένο που υποστηρίζεται από μια εθελόδουλη Δημόσια Διοίκηση και έχοντας σπείρει τον πανικό και την απελπισία στο Λαό.

Τούς διαφεύγει όμως μια λεπτομέρεια που είναι καθοριστική. Και αυτή είναι ότι όποια αναθεώρηση και να κάνουν, με Δημοψήφισμα η χωρίς, είναι άκυρη γιατί απ’ τον Μάη του 2010 δεν ασκούν Συνταγματική Εξουσία αλλά Δικτατορική και η οποία από τίς 14-8-2015 έχει μετεξελιχθεί και επίσημα σε Κατοχική (βλέπε Ν.4336/14-8-2015 Φ.Ε.Κ.94Α ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ-ΣΕΛ.1014), Έτσι λοιπόν δεν υπάρχει καμία απολύτως πράξη που να έχει νομιμότητα, διαχρονικά!!

Συνεπώς το μόνο που δείχνει η κίνηση αυτή είναι ο φόβος που τούς κατέχει και που ελπίζουν ότι θα διαφύγουν από τίς ευθύνες που έχουν καλύπτοντας την Προδοσία τους με ένα αναθεωρημένο Σύνταγμα και καλυπτόμενοι από κάποιες "Κυβερνήσεις" στο μέλλον που θα εναλλάσσονται ήσυχα και ωραία στην Εξουσία.

Δεν έχουν όμως σκεφτεί ποτέ, απ’ ότι φαίνεται, ότι μπορεί και να μην έχουμε "εναλλαγή" αλλά αλλαγή μέσα από μια Επανάσταση του Λαού που τότε αυτή δημιουργεί Πρωτογενές Δίκαιο με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο για τούς ίδιους όσο και για τα Κοράκια που έχουν πέσει με μανία επάνω στα θύματά τους να φάνε και το τελευταίο κομμάτι από τις σάρκες τους σαν ύαινες
Και κάτι τελευταίο σαν μια συμβουλή προς όλους τούς Δωσίλογους.

ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ !!!!!!

Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) - Νομικός, είναι μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.


Δωσίλογοι και γελοίοι !!! Δωσίλογοι και γελοίοι !!! Reviewed by Διαχειριστής on Παρασκευή, Ιουνίου 10, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.