"Ξεκάθαρες Κουβέντες"

του Κώστα Δέδε

Πέρασε η ανάσταση και όλα επιστρέφουν στην καθημερινότητα. Ο κάθε άνθρωπος συνεχίζει την άνιση μάχη του με την καθημερινή επιβίωση, με την καθημερινή προσπάθεια να αποφύγει την κατάθλιψη και την απελπισία. Ο γραπτός λόγος πλέον περισσεύει, είναι βουβός και χαμηλόφωνος, μοιάζει σαν θόρυβος μικρού παϊδιού όταν δεν ξέρει τη να κάνει.

Το καλό όμως σε αυτήν την ιστορία είναι ότι πλέον είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα που οποιαδήποτε λεπτομερής ανάλυση περισσεύει. Γιατί:

1) Είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι θέλουν το οικόπεδο που λέγεται Ελλάδα, το οποίο η παγκόσμια τράπεζα το έχει κοστολογήσει, στα 10 τρις Ευρώ.

2) Είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι το πολιτικό σύστημα έχει καταρρεύσει και δεν υπάρχει τρόπος να ανακάμψει.

3) Είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι το μισό αιγαίο διοικείτε από Τούρκους σε συνεργασία με το ΝΑΤΟ και άλλες "ειρηνευτικές δυνάμεις".

4) Είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι η Ελληνική και παγκόσμια διανόηση είναι στον κόσμο του....
βολέματος της, μέσω Μ.Κ.Ο και επιχορηγήσεων.

5) Είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι έχουμε φτάσει στο σημείο της μεταμόρφωσης μας, από "Ψηφο-λαός" σε "Στρατό-λαο".

6) Είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι οι σημερινές οικογένειες των πολιτικών, των δικαστών, των στρατιωτικών και γενικά της άρχουσας Ελληνικής τάξης προέρχονται από τους μπέηδες τους κατσαπλιάδες και τους δωσίλογους.

Τα ξεκάθαρα λόγια είναι πλέον αναγκαία.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, πράγμα το οποίο γνωρίζουμε όλοι.

Τα κόμματα όπως τα ξέρουμε έχουν ολοκληρώσει το κύκλο της μεταμόρφωσης τους, σε απόλυτους εκμεταλλευτές των λαών, προς όφελος του κεφαλαίου. (βλέπε, νόμος των 7.500 σελίδων, για όνομα της Παναγίας).

Η μεγάλη συνεισφορά του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία είναι το ότι με το πρώτη και δεύτερη φορά Αριστερά, τελείωσε τις όποιες ελπίδες για σωτηρία, υπόβοσκαν στο υποσυνείδητο μας. Έκανε δηλαδή συνείδηση στον κάθε έναν μας, ότι πλέον μόνο μόνοι μας θα σωθούμε.

Πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος από μόνος του είναι ένας φιλόσοφος. Γι’ αυτό και είμαι σίγουρος ότι όλοι μας έχουμε αντιληφθεί πλήρως, ότι αυτή η κατάσταση, αν την αφήσουμε όπως είναι, μας οδηγεί μαθηματικά σε έναν ολέθριο πόλεμο και στην απόλυτη καταστροφή.

Δεν πιστεύω λοιπόν ότι αυτή η κοινωνία έχει παραδοθεί στο έλεος των τοκογλύφων κατακτητών και στα πολιτικά τσιράκια τους, διότι ακόμα αναζητεί τις απαντήσεις.

Πιστεύω ακράδαντα ότι το πρόβλημα εστιάζεται στο "ΠΩΣ" και στο "ΠΟΙΟΣ".

Την απάντηση στο "ποιος", θα μας την δώσουν οι Κολοκοτρώνιδες και οι Βελουχιώτιδες της ιστορίας μας, που αναδείχτηκαν ηγέτες πάνω στη μάχη, από τον ίδιο το λαό.

Για να αναδείξουμε όμως τους ηγέτες μας θα πρέπει να υπάρχει μάχη, που να την αρχίσουμε εμείς και όχι τα τσιράκια των πολιτικών που είναι με την σειρά τους οι συνδικαλιστές. Δεν πρόκειται να πετύχει τίποτα με αυτούς και ο κόσμος το γνωρίζει πολύ καλά με το να μην συμμετέχει στις οργανωμένες από αυτούς διαμαρτυρίες.

Ο λαός μας στην νέα "Εθνογένεση του", έχει ανάγκη από ένα νέου είδους φιλικής εταιρίας, για να τον οδηγήσει στην επανάσταση, τεκμηριώνοντας το "ΠΩΣ", με πραγματικά και εφαρμόσιμα δεδομένα.

Την απάντηση στο πως την δίνει αριστουργηματικά το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ), που έχει μελετήσει διεξοδικά και βήμα προς βήμα την ανατροπή. Το γεγονός ότι το γνωρίζουν ελάχιστοι είναι η απόδειξη ότι το ΕΠΑΜ αποτελεί την πραγματική λύση στο πρόβλημα. Πως είναι δυνατόν να επιτρέψουν αυτά τα ΜΜΕ την παρουσίαση της αλήθειας. Η μεγάλη διαφορά με όλες τις άλλες πολίτικες δυνάμεις είναι στο ότι το ΕΠΑΜ σου προσφέρει το "πως" και όχι το ποιος,  διότι όντας ένα κίνημα που πιστεύει στην Δημοκρατία, γνωρίζει με σαφήνεια ότι το "ποιος" είναι καθαρά απόφαση της μάχης του Ελληνικού λαού.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ξεκαθαρίσω (απαντώντας και σε κάποιους που με ερωτούν), στο γιατί και στο τι έχω να κερδίσω με την ενασχόληση μου .

Είναι τόσο απλό όσο και η ύπαρξη του ανθρώπου. Είμαι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της κοινωνίας η οποία μου έχει προσφέρει πάρα πολλά. Με σπούδασε, με μόρφωσε, με ανάθρεψε, με αγάπησε, μου συμπαραστάθηκε. Έχω πάρει πάρα πολλά από αυτήν και είμαι υποχρεωμένος να δώσω τα πάντα, τώρα που με χρειάζεται. Η δύναμη που μου παρέχει απλόχερα αυτή η κοινωνία που ζω, με κάνει να μην νιώθω κανέναν φόβο και ήρθε η ώρα να το μοιράσω με τους υπόλοιπους που φοβούνται.  Υπάρχει λύση και είμαι αποφασισμένος να την εξηγήσω σε όποιον θέλει πραγματικά να την ακούσει.

Γι’ αυτό: ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ, ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.

*Ο Κώστας Αν. Δέδες είναι Αρχιτέκτονας και μέλος του ΕΠΑΜ


"Ξεκάθαρες Κουβέντες" "Ξεκάθαρες Κουβέντες" Reviewed by Διαχειριστής on Τετάρτη, Ιουνίου 08, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.