Κι όμως, μας φοβούνται!

Ο ξεφτιλισμένος θίασος της φασιστικής παράγκας που εκτελεί χρέη δερβέναγα των δανειστών παριστάνοντας την κυβέρνηση και την δήθεν αντιπολίτευση, έντρομος μπροστά στην κοσμοσυρροή απόψε το βράδυ στο Σύνταγμα και γύρω από τη Βουλή, που γιγαντώ-νονταν ώρα με την ώρα, αποφάσισε να προχωρήσει σε επιχείρηση βίας και αίματος.

Το σκηνικό γνωστό. Οργανωμένοι παρακρατικοί και ασφαλίτες, δήθεν αντιεξουσιαστές, -μαυρο-φορεμένοι- παρουσιάστηκαν από το πουθενά και προχώρησαν στις γνωστές προβοκάτσιες. Η νεοναζιστική -πρώτη φορά αριστερή- ψευτοαστυνομία, βρήκε τότε την ευκαιρία να επιτεθεί στους δεκάδες χιλιάδες ειρηνικούς διαδηλωτές, χτυπώντας στο ψαχνό, προκειμένου να διαλυθεί η -τουλάχιστον- ενοχλητική συγκέντρωση, πριν πάρει διαστάσεις!

Κύριος στόχος των νεοναζί σιδερόφρακτων «ιπποτών του τρόμου», άγρυπνων φρουρών της συμμορίας που παριστάνει την πολιτική ηγεσία -που κλεισμένη και απομονωμένη μέσα στη βουλή απεργάζεται με δήθεν συζητήσεις και ψηφοφορίες τη συνέχιση της βαρβαρότητας και τη δολοφονία ενός ολόκληρου λαού κατ’ εντολή των ξένων αφεντάδων της-, τα οργανωμένα μπλόκ της ΛΑΕ, του ΕΠΑΜ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και άλλων οργανώσεων, αλλά κυρίως το μέγα πλήθος των απλών πολιτών που προσέρχονταν στο χώρο για να διαδηλώσουν ειρηνικά. Βροχή από βομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνων έπεσαν ξαφνικά κατευθείαν επάνω στο πλήθος, με συνέπεια τον τραυματισμό δεκάδων πολιτών, κυρίως με εγκαύματα από την ρίψη επί του πλήθους των βομβίδων και των δακρυγόνων. Πιο σοβαρά φαίνεται ότι χτυπήθηκε στο κεφάλι από δακρυγόνο το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΕ Σοφία Παπαδογιάννη και από βομβίδα το στέλεχος επίσης της ΛΑΕ Β. Μακρίδης, όπου μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ.

Δεν καταγγέλλουμε κανέναν από δαύτους, άλλωστε σε ποιον να τους καταγγείλουμε; Τους γνωρίζουμε όλους πολύ καλά, έναν προς έναν τους αληταράδες, από τον Παπανδρέου, τον Παπαδήμο, το Σαμαρά, το Βενιζέλο, τον Κουβέλη, τον Καμμένο και τον Τσίπρα, μέχρι και τον τελευταίο από τους βολευτές τους και τα τσιράκια τους στην αστυνομία και σε όλον τον κρατικό μηχανισμό -όλος ο λαός τους γνωρίζει. Απλά, είναι ζήτημα δικαιοσύνης και πλησιάζει η στιγμή που θα τους ανταποδώσουμε τα ίσα!


Κι όμως, μας φοβούνται! Κι όμως, μας φοβούνται! Reviewed by Διαχειριστής on Δευτέρα, Μαΐου 09, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.