Dirty Business

του Καρτέσιου

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα, περιέγραψε σήμερα σε συνέντευξή της στον Real Fm 97.8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, ολόκληρο το πλαίσιο συνειδητής εξαπάτησης των πολιτών από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρέπει να είμαστε συνεπείς με τους εαυτούς μας με τις υποχωρήσεις μας και πρέπει να συνεχίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ό,τι μπορούμε να κρατήσουμε, να το διαφυλάξουμε για να σώσουμε τα υπόλοιπα», δήλωσε η κ. Καρακώστα. Συνεπείς με τις υποχωρήσεις μας είπε η κ. Καρακώστα, όχι συνεπείς με τις υποχρεώσεις μας, με τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε απέναντι στον ελληνικό λαό.

Όλα έχουν τελειώσει προ πολλού, το γνωρίζουμε. Είναι εντυπωσιακό όμως ότι υπάρχει αυτό το θράσος να μας τη λένε κι από πάνω. Να μας γελοιοποιούν χρησιμοποιώντας διαρκώς ένα «δεν είναι αυτό που νομίζεις, αγάπη μου».

«Ό,τι μπορούμε να κρατήσουμε, να το διαφυλάξουμε για να σώσουμε τα υπόλοιπα» είπε η κ. Καρακώστα. Μα δεν κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές με το σύνθημα «Να σώσουμε οτιδήποτε, αν....
σώζεται». Αυτό το έλεγαν οι άλλοι. Έλεγαν πως δεν θα ξεπουλούσαν τα πάντα, αλλά θα κρατούσαν και κάτι μικρό για αναμνηστικό.

Από πότε αυτή η πολιτική έγινε και θέση του ΣΥΡΙΖΑ; Από την ημέρα που κέρδισε τις εκλογές, θα μου πείτε και είναι ολόσωστο. Όμως πάντα θα θυμώνω με τη μετεκλογική ειλικρίνεια και ομολογία της προεκλογικής εξαπάτησης. Δεν υπάρχει ποινή για τέτοιου είδους ομολογίες. Κι απ’ ότι φαίνεται, ούτε η ελάχιστη ντροπή.

Μια περηφάνια μόνο για το ότι «το λιμάνι του Πειραιά έχει τετραπλάσια αξία από αυτή που το δίνουμε». Ξεπούλημα κανονικότατο, δικών μας θησαυρών, με συνέπεια στις δικές τους υποχωρήσεις. Υποχωρήσεις τους που ακόμη δεν τις γνωρίζουμε όλες, κι αυτό είναι το πιο τρομακτικό.

από το «kartesios.com»


Dirty Business Dirty Business Reviewed by Διαχειριστής on Δευτέρα, Απριλίου 11, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.