Η ορκωμοσία και η κοροϊδία!!!

του Αντώνη Παπαντωνίου

Σε κάθε οργανωμένη Πολιτεία και μάλιστα σε αυτές που θέλουν να λέγονται Δημοκρατικές υπάρχει ένα Κείμενο Συμφωνίας που λέγεται Σύνταγμα για να ορίζει τη θέση των Πολιτών στην Κοινωνία και να ορίζει τα βασικά Ανθρώπινα Δικαιώματα και να φροντίζει για την διασφάλισή τους καθώς επίσης και τη θέση της Πολιτείας στο ευρύτερο Διεθνές περιβάλλον.

Για να εξασφαλίζει την εφαρμογή αυτού του Συντάγματος και των Νόμων που ψηφίζονται κατ’ επιταγή του και που πρέπει να υπηρετούν το Σύνταγμα δημιουργεί μια Δημόσια Διοίκηση στην οποία ανατίθενται οι διάφοροι Τομείς Δραστηριοτήτων και προσλαμβάνεται το Ανθρώπινο εκείνο δυναμικό που είναι σε θέση ανάλογα με τα επί μέρους αντικείμενα να υπηρετεί το Δημόσιο συμφέρον.

Έτσι λοιπόν μια ευνομούμενη Πολιτεία για να δεσμεύσει και Νομικά το προσωπικό αυτό προβλέπει και το υποχρεώνει πριν από την ανάληψη των καθηκόντων του να ορκιστεί Πίστη στο Σύνταγμα και στην Πατρίδα, έτσι ώστε σε περίπτωση σφετερισμού από μέρους του της Εξουσίας....
που του εμπιστεύεται να υπέχει Ποινικές Ευθύνες που σε κάποιες περιπτώσεις που παραβιάζονται βασικές διατάξεις του να είναι και Υπόδικος Εσχάτης Προδοσίας!

Όλα λοιπόν έχουν προβλεφθεί μια χαρά και έχουμε όλοι πράξει το καθήκον μας, είμαστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό μας και ξαφνικά ανακαλύπτουμε ότι όλα είναι απάτη. Και είναι μια απάτη γιατί ενώ άπαντες, ανεξαρτήτως κλάδου και θέσης μέσα στην Πολιτεία έχουν αποδείξει έμπρακτα, με κάποια εξαίρεση, που προσωπικά δεν γνωρίζω, ότι κανείς δεν έχει σεβαστεί τον όρκο που κάποτε είχε δώσει! "Έλα μωρέ τώρα, λεπτομέρειες"!

Αυτές όμως οι λεπτομέρειες έχουν σαν αποτέλεσμα να έχει βρεθεί η Ελλάδα σε Κατοχή (Ν.4336/14-8-2015 Φ.Ε.Κ.94Α ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ-ΣΕΛ.1014), να έχουμε παραδώσει, σε πρώτη φάση, Το Αιγαίο σε ξένες, μεταξύ των οποίων και Τουρκικές Δυνάμεις, να βρίσκονται σε Ελληνικά Νησιά Τούρκοι Στρατοχωροφύλακες και δυνάμεις των ΜΑΤ της Γαλλίας (CRS), να ζει ο Ελληνικός Λαός σε συνθήκες Γενοκτονίας (ΨΗΦΙΣΜΑ Ο.Η.Ε. 1948/1949 και Νόμος 3091/1954) και αυτοί που υπηρετούν τη Δημόσια Διοίκηση, αυτοί που έχουν ορκιστεί Πίστη στο Σύνταγμα και στην Πατρίδα να το ποδοπατούν ασύστολα και να διαπράττουν, κυρίως αυτοί που βρίσκονται στην κορυφή της Πυραμίδας, το Έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας (Άρθρο 134παρ.2 του Ποινικού Κώδικα), έχοντας παραβιάσει το Σύνταγμα (Άρθρο 120παρ.3 περί Σφετερισμού Εξουσίας).
Χρήσιμο λοιπόν και αναγκαίο είναι να τούς υπενθυμίζουμε ποιες είναι οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες τους, όπου και αν βρίσκονται, και να ξέρουν ότι η ζωή δεν είναι ποτέ "ευθύγραμμη" και κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν για το Έγκλημα αυτό που κάνανε και που μετατρέψανε την Υποχρέωσή τους για Πίστη στο Σύνταγμα σε Πίστη στην "Κυβέρνηση", στην όποια "Κυβέρνηση"!

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ !!!

Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) - Νομικός, είναι μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.


Η ορκωμοσία και η κοροϊδία!!! Η ορκωμοσία και η κοροϊδία!!! Reviewed by Διαχειριστής on Πέμπτη, Απριλίου 07, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.