Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για τα "κόκκινα" δάνεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Εκδήλωση ενημέρωσης για τα «κόκκι-να δάνεια»:

ΕΔΟΘ (Προξ. Κορομηλά 51), Σάββατο 16 Απριλίου, ώρα 18:30

Το ΕΠΑΜ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών, διοργανώνει εκδή-λωση πληροφόρησης για το θέμα των «κόκκι-νων δανείων» που ταλανίζει τους συμπολίτες μας και όλο τον ελληνικό λαό. Θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά και θα δοθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα όπως:

- Στην υφιστάμενη νομοθεσία και τους τρόπους προστασίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, των ελευθέρων επαγγελματιών και των μικρών επιχειρήσεων.
-Στην προστασία της πρώτης κατοικίας και τις πρόσφατες τροποποιήσεις του Ν.3869/2010 («Νόμος Κατσέλη») για τη ρύθμιση οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων.
-Στον «κώδικα τραπεζικής δεοντολογίας», την ανάλυση των εννοιών του «συνεργάσιμου δανειολήπτη», των «εύλογων δαπανών διαβίωσης μιας οικογένειας» και της «διαδικασίας επίλυσης καθυστερήσεων».
-Στο Ν.4307/2014 για τη ρύθμιση χρεών ελευθέρων επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων, όπως και στο πρόβλημα των δανείων σε ελβετικό φράγκο μετά την αλλαγή της ισοτιμίας €- CHF.
 
Κεντρικός εισηγητής είναι ο μάχιμος νομικός κ. Κων/νος Βεληγιάντσος, ο οποίος και θ’ απαντήσει...
στις ερωτήσεις του κοινού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο ΕΔΟΘ (Προξ. Κορομηλά 51, 4ος όροφος), το Σάββατο 16 Απριλίου και ώρα 18:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η εκδήλωση εντάσσεται στον αγώνα κατά των πλειστηριασμών όπου όπως είναι γνωστό, το ΕΠΑΜ Θεσσαλονίκης βρίσκεται τα τελευταία δυο χρόνια στην πρώτη γραμμή αυτού του κινήματος, συμμετέχοντας μαζί με άλλες συλλογικότητες, κάθε Τέταρτη, στις αίθουσες του Ειρηνοδικείου της πόλης μας.

Πρόκειται για έναν αγώνα που έχει στόχο τη συσπείρωση όλο και περισσότερων κοινωνικών δυνάμεων, έτσι ώστε να αποτραπούν τα σχέδια των ντόπιων και διεθνών τοκογλύφων και τραπεζιτών αλλά και των φοροεισπρακτικών μηχανισμών (εφορία, ασφαλιστικά ταμεία κλπ), που ανάμεσα στα άλλα έχουν βάλει στο στόχαστρο την ακίνητη περιουσία των υπερχρεωμένων Ελλήνων.

Πληροφορίες: τηλ. 695 300 5468 epamcorthessalonikis@gmail.com, www.epamthess.blogspot.gr/

13/4/2016
ΕΠΑΜ Θεσσαλονίκης
Γραφείο Τύπου


Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για τα "κόκκινα" δάνεια Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για τα "κόκκινα" δάνεια Reviewed by Διαχειριστής on Πέμπτη, Απριλίου 14, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.