Μια απάντηση!!!

του Αντώνη Παπαντωνίου

Προ ολίγου διάβασα ένα άρθρο-επιστολή του Στρατηγού(ε.α.), Πρώην Αρχηγού Γ.Ε.Ε.Θ.Α., Γράψα Δημητρίου, που αναφέρεται στην Πολιτική Κατάσταση όπως αυτή εξελίσσεται τα τελευταία και όχι μόνον χρόνια και με το οποίο κατηγορεί ευθέως όλες τις "Κυβερνήσεις" διαχρονικά για έλλειψη σχεδιασμού πολιτικής, για κακοδιοίκηση, για έλλειψη διαδικασιών αντιμετώπισης κρίσεων και για πολλά ακόμα τα οποία έφεραν την Ελλάδα στην κατάσταση που όλοι βιώνουμε. Πολύ σωστά Στρατηγέ μου όσον αφορά τις επισημάνσεις σας και συμφωνούμε, νομίζω, όμως λείπει ένα στοιχείο που είναι και το καθοριστικό για τις οποίες είχαμε πάντα αυτά τα φαινόμενα και που τελικά μας οδήγησαν στην καταστροφή. Δεν εντοπίσατε καθόλου ότι απ’ την Απελευθέρωση και μετά το Νεοσύστατο Ελληνικό Κράτος δεν λειτούργησε ποτέ σαν αυτεξούσιο Κράτος, πλην ελαχίστων περιόδων, που εγώ γνωρίζω μόνον την σύντομη διαδρομή του Ι. Καποδίστρια.

Από τη στιγμή λοιπόν που αναγνωρίζεις σε ξένες Δυνάμεις, εμμέσως, τουλάχιστον, πλην σαφώς να αποφασίζουν για την πορεία σου και εσύ απλώς να εκτελείς τις εντολές τους, είναι φυσικό να μην μπορείς να εκφράσεις τα συμφέροντα τού Λαού σου. Αυτή ήταν διαρκώς η Ιστορική διαδρομή ....
μας έως και σήμερα λειτουργώντας μέσα σε μια υποτιθέμενη Δημοκρατία χωρίς ο Λαός να μπορεί να εκφράζεται "Κυριαρχικά" αλλά να καλείται κατά διαστήματα να διπλώσει ένα τυπωμένο χαρτί με διάφορα ονόματα και να το ρίξει σε ένα "κιβώτιο".

Αμέσως μετά λοιπόν εκκαλείτο να ασχοληθεί με την "δουλειά" του και να είναι ήσυχος για να μην έχει "μπλεξίματα". Κάπως έτσι λοιπόν με τούτα μου και με κείνα μου φθάσαμε και στις 5-5-2010 όπου κάποιος τυχάρπαστος εξαπάτησε για άλλη μια φορά το Λαό για να εκλεγεί...Πρωθυπουργός, και υπέγραψε με το Ευαγές τρίο των Συμμάχων και Εταίρων(Διεθνές Νομισματικό Ταμείο- Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα-Ευρωπαϊκή Επιτροπή) τη Σύμβαση "Δανειακής Διευκόλυνσης" (οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους) με την οποία στο άρθρο 14παρ.5 εκχωρεί σε αυτές "ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ" την Εθνική της Κυριαρχία. Από τη στιγμή εκείνη που πραγματοποιήθηκε το απόλυτο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ γιατί παραβιάστηκε το άρθρο 120παρ.3 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και το άρθρο 134παρ.2 του Ποινικού Κώδικα(Εσχάτη Προδοσία), ξεκίνησε και το ξεπούλημα της Ελλάδας και ο αφανισμός των Ελλήνων. Θα περίμενε λοιπόν κανείς να αντιδράσουν οι Θεσμικές Εξουσίες κατά το Σύνταγμα, δεδομένου ότι έχουν σαν φυσικά πρόσωπα ορκιστεί στην τήρηση του Συντάγματος (άρθρο 103) και να συλλάβουν τούς υπαίτιους επαναφέροντας, έστω, αυτή τη Δημοκρατία όπως λειτουργούσε μέχρι τότε....

Ξέρετε Στρατηγέ μου, στην Ελλάδα εκείνη τη στιγμή έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ το οποίο, βρήκε, τουλάχιστον, την ανοχή όλων των Θεσμών. Και θα πρέπει να ξέρουμε ότι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ δεν γίνονται μόνον με ΤΑΝΚΣ αλλά και Κοινοβουλευτικά, όπως Χίτλερ-Μεταξάς. Για όλα αυτά Στρατηγέ μου δεν είδα να ασχοληθείτε καθόλου. Αλλά όταν ξεκινήσει η κατηφόρα δεν σταματά πουθενά έχουμε και συνέχεια με τεράστιες επιπτώσεις όχι μόνον στη Γενοκτονία των Ελλήνων που συστηματικά εφαρμόζεται όλα αυτά τα χρόνια(δείτε Ν. 3091/1954,Ψήφισμα Ο.Η.Ε.1948/1949), αλλά και στα Εθνικά Θέματα συνολικά. Ξέρετε Στρατηγέ μου ότι ο "Νόμος" με τον οποίο ψηφίστηκε και μάλιστα πανηγυρικά από το Ελληνικό "Κυνοβούλιο" καταργεί την ύπαρξη του Ελληνικού Κράτους συνολικά γιατί απαγορεύεται πλέον και τυπικά να αποφασίζει για οτιδήποτε αλλά υποχρεούται απλώς να εφαρμόζει; Δείτε λοιπόν Ν.4336/14-8-2014 Φ.Ε.Κ.94Α (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ-ΣΕΛ.1014). Και επειδή όπως είπαμε η κατρακύλα τελειωμό δεν έχει, φέραμε και το ΝΑΤΟ και την ΤΟΥΡΚΙΑ στο ΑΙΓΑΙΟ, γιατί αυτό ανήκει στα ψάρια του, και όπως δήλωσε και ο φερόμενος Πρωθυπουργός δεν ξέρει να υπάρχουν "Θαλάσσια Σύνορα", καταπατώντας για άλλη μια φορά δυό καθοριστικά άρθρα του Συντάγματος, αυτού του δικού τους απαράδεκτου Συντάγματος, δυό άρθρα που αποτελούν Αίσχος για την ύπαρξή τους. Τα άρθρα 27 και 28. Παρακαλώ δείτε τα!!!

Κι εσείς Στρατηγέ μου τι κάνατε για τη θεραπεία όλων αυτών που καταγγέλλετε;;;;Υπογράψατε υπέρ του ΝΑΙ μαζί με άλλους πολλούς Συναδέλφους στο Δημοψήφισμα παρωδία της 5-8-2015 αποδεχόμενος την παραμονή μας μέσα σε ένα σύστημα καταστροφικό για την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό και συγχρόνως καταγγέλλετε στην Επιστολή σας τα μύρια όσα, και δικαίως, στο Πολιτικό μας προσωπικό !!

Δηλαδή αποδεχτήκατε την παραμονή μας στο ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ενώ πουθενά δεν αναγνωρίζετε ότι αυτή είναι η αιτία όλων των δεινών !!!

Βεβαίως εγώ ο ταπεινός δεν θα σας υποδείξω ποιό ήταν ή είναι το καθήκον σας, όμως παρηγορούμαι στη σκέψη ότι από αυτόν τον τόπο πέρασαν πριν πολλά χρόνια κάποια Συνάδελφοί σας και Συνάδελφοί μου που δήλωσαν παρόντες σε κρίσιμες στιγμές της Ιστορίας και που έγραψαν Ιστορία, όπως ο Στρατηγός ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ-Συνταγματάρχης ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ-Ταγματάρχης ΣΠΥΡΟΜΗΛΙΟΣ που μπαίνοντας μπροστά στον Λαό για την προστασία του πήραν Σύνταγμα(με τα αιτήματα του Λαού) απ' τον Όθωνα στις 3-9-1843, τον Συνταγματάρχη ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ που επίσης μαζί με τον Λαό το 1862 εκθρόνισαν τον Όθωνα, τον Συνταγματάρχη ΖΟΡΜΠΑ, τον Ταγματάρχη ΖΥΜΒΡΑΚΑΚΗ και τον Λαό στις 16-8-1909, τον Στρατηγό ΠΛΑΣΤΗΡΑ μαζί με το Λαό το 1922. Όλοι αυτοί είναι για μένα οι Συνάδελφοί μου, οι Άνθρωποί μου, τα Αδέρφια μου, και τούς ευγνωμονώ που υπήρξαν !!!!

Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) - Νομικός, είναι μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.


Μια απάντηση!!! Μια απάντηση!!! Reviewed by Διαχειριστής on Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.