Πάρε ό,τι θέλεις παλιατζή !!!

του Αντώνη Παπαντωνίου

Ένα άσμα που στην εποχή του πριν μερικές δεκαετίες είχε μεγάλη επιτυχία και μιλούσε για συντρίμμια που άφηνε πίσω της μια αγάπη που χάθηκε ήρθε πάλι στην επικαιρότητα μόνο που αυτή τη φορά ο Παλιατζής που έρχεται να πάρει είναι ένας απ’ τούς επικυρίαρχους που λέγεται ΟΛΑΝΤ και τα συντρίμμια που τον φέρανε δεν είναι συντρίμμια από κάποια αγάπη αλλά συντρίμμια ενός "πάλαι ποτέ" Ιστορικού Κράτους που λεγόταν ΕΛΛΑΔΑ.

Τι έχει βάλει άραγε στο μάτι το παλικάρι;; Τα Τραίνα; Τα νερά;; Τα βουνά;; Τα λαγκάδια; Τον ήλιο; Όλα;; Όχι βέβαια γιατί παραμονεύουν κι άλλοι παλιατζήδες με πρώτους και καλύτερους τα σκυλιά Γερμανικής ράτσας που είναι πολύ επιθετικά και αιμοβόρα....

Εδώ εμείς εκείνο που έχουμε σαν υποχρέωση είναι να τον υποδεχτούμε όπως αρμόζει σε ένα "Φίλο και Εταίρο" με μπάντες να παιανίζουν με τον Κατοχικό Πρωθυπουργό και τον Κατοχικό ....
Υπουργό Εθνικής Άμυνας (παρακαλώ ήρεμα), με το απαραίτητο για την περίσταση Φολκ-Κλορ κάποιων Αξιωματικών πίσω τους σε στάση προσοχής, που ενδεχομένως να σκέπτονται τον όρκο που Δώσανε κάποτε, δηλαδή Πίστη στο Σύνταγμα και στην Πατρίδα!

Τώρα για να σοβαρευτούμε και λίγο θα πρέπει να σκεφτούμε τη δική μας θέση απέναντι σε όλους τους πιο πάνω και πρώτα απ’ όλους αυτούς που υποτίθεται ότι έχουν Ελληνικά Ονόματα και Ελληνική Ταυτότητα και που έχουμε την κακιά μοίρα να μας "Κυβερνάνε"!!

Εγώ ειλικρινά δεν μπορώ να μας καταλάβω πως ανεχόμαστε τόσα χρόνια να επιλέγουμε, έστω και έτσι όπως τους επιλέγουμε, να μας "Κυβερνούν" Κόμματα που απαρτίζονται από Απάτριδες-Δωσίλογους και Πολιτικούς Απατεώνες. Ανθρώπους που ξεπουλάνε κάθε Ιερό και Όσιο αυτού του Τόπου και εφαρμόζουν μια πρωτοφανούς έκτασης Γενοκτονία κατά του Ελληνικού Λαού, όντας μάλιστα, υποτίθεται, Έλληνες!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ";; Ποιός μπορεί να ξεχάσει τα "ΖΑΠΠΕΙΑ 1-2-3... 13", Ποιός μπορεί να ξεχάσει την υπόσχεση "ΘΑ ΤΗΡΗΣΩ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ" και το θρυλικό "ΟΧΙ" που όμως έγινε σε χρόνο μηδέν ένα αισχρό, ένα τιποτένιο "ΝΑΙ" από τιποτένιους Ανθρώπους;; Ποιός μπορεί να ξεχάσει ότι με το 3ο Μνημόνιο που υπογράψανε αυτοί οι τιποτένιοι καταργήσανε την Νομική Προσωπικότητα της Ελλάδας την 14-8-2015 με τον Νόμο 4336/Τεύχος Α (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ), Αρ.94.

Και τώρα σε υλοποίηση αυτής της Προδοσίας έρχονται οι Παλιατζήδες για να αρπάξουν ότι βρουν μπροστά τους.

Τους διαφεύγει όμως μια μικρή λεπτομέρεια. Σε αυτόν τον τόπο δεν υπήρξαν μόνον προδότες αλλά υπήρξαν και μάλιστα πολλοί περισσότεροι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που δεν σκύψανε το κεφάλι και δημιουργήσανε μια ζηλευτή Ιστορία που δίδαξε Δημοκρατία και Αξιοπρέπεια σε όλο τον Κόσμο!

Έτσι λοιπόν και τώρα προειδοποιούμε, κάποιοι Γραφικοί, ότι οι Παλιατζήδες εκείνο που θα αρπάξουν θα είναι μια αυταπάτη γιατί σύντομα ο Λαός θα αφυπνιστεί και ανατρέποντας όλους τούς Δωσίλογους θα πάρει πίσω την Πατρίδα του με όλα της τα "προικιά" και απλά πολύ απλά έχουν χάσει έστω και τα λίγα ψίχουλα που θα έχουν δώσει στους Υποταχτικούς τους.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΛΙΑΤΖΗΔΕΣ
ΟΥΤΕ ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΟΥΤΕ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ!!!!

Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.)-Νομικός, είναι μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.
από το «Τελευταία Έξοδος»


Πάρε ό,τι θέλεις παλιατζή !!! Πάρε ό,τι θέλεις παλιατζή !!! Reviewed by Διαχειριστής on Σάββατο, Οκτωβρίου 24, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.