Μιχαλολιακοτσίπρας!!!!

του Θ. Ευγενίδη

Αφορμή για αυτό το άρθρο ,είναι ο θύμος και ο εκνευρισμός, που μου δημιουργήθηκε από κάποιες δηλώσεις του κ. Μιχαλολιάκου γ.γ. της Χρυσής Αυγής.

Τι μας λέει λοιπόν ο νέος κύριος "Θέλω να σώσω την Ελλάδα και εγώ!!!"

" Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αναδεικνύεται στην μοναδική εθνική αντιπολίτευση κατά του μνημονίου και αυτό αποτελεί και την μεγάλη αγωνία του πολιτικού κατε-στημένου."

Από αυτή ακριβώς τη φράση του, προήλθε και ο εκνευρισμός μου. Και καλά, εγώ σαν άνθρωπος καλών προθέσεων που είμαι, να τον πιστέψω.

Αφού ο άνθρωπος, είναι η μοναδική αντιπολίτευση κατά του μνημονίου(όπως λέει!).

Σκέφτομαι λοιπόν και εγώ το αυτονόητο ,ότι αν κάτι έχουμε καταλάβει όλοι από αυτό το...
6μηνο,διακυβέρνησης του Σύριζα είναι ότι για να είμαστε στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη θα πρέπει να δεχτούμε και τα μνημόνια και την λιτότητα.

Αφού αυτός ο τιτανομέγιστος πολιτικός άνδρας είναι η μοναδική αντιπολίτευση κατά του μνημονίου ,θα είναι και κατά της ΕΕ (που μας τα επιβάλει).Λογική σκέψη, δεν νομίζετε;

Αμ΄ δε. Έλα όμως που σε  μία συνέντευξη του στο bankingnews στις 22/6/15 μας λέει:

"ΕΡΏΤΗΣΗ Ευρώ ή δραχμή κύριε Μιχαλολιάκο;

Μιχαλολιάκος: Το ευρώ το έχουμε πληρώσει πανάκριβα, το έχουμε χρυσοπληρώσει. Δεν τους χρωστάμε αλλά μας χρωστάνε. Αν φύγουμε από το ευρώ τώρα θα τους κάνουμε δώρο στους ευρωπαίους δανειστές μας. Η δραχμή είναι εθνικός τελικός στόχος, αλλά όχι τώρα.
Για να υπάρξει εθνικό νόμισμα θα πρέπει να υπάρχει αυτάρκης εθνική παραγωγή. Η Ελλάδα έχει κατεστραμμένη εθνική παραγωγή άρα δεν μπορεί να έχει εθνικό νόμισμα. Η Ελλάδα δεν έχει επιλογή αυτή την στιγμή. Για την Ελλάδα υπάρχει μόνο ευρώ και με σκληρούς όρους."

Είναι να μην εκνευρίζεσαι κ Πρόεδρε;;

Πως κολλάει από την μία το "είμαι κατά των μνημονίων" και από την άλλη "Για την Ελλάδα υπάρχει μόνο ευρώ και με σκληρούς όρους.";

Τι διαφορετικό μας λέτε κ Μιχαλολιάκο από τον κ. Τσίπρα και τους υπόλοιπους?
Τίποτα. Τα ίδια δεν μας λέγανε και αυτοί προεκλογικά, ότι ,είμαστε κατά των μνημονίων(θα τα σκίσουμε κτλ) αλλά μέσα στο ευρώ (γιατί δεν γίνεται διαφορετικά);

Αυτό λέτε ακριβώς και εσείς. Αλλά αυτό που δεν λαμβάνετε υπ' όψιν σας είναι το "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" και ο λαός έχει ξυπνήσει, ξυπνάει και θα συνεχίσει να ξυπνάει όλο και περισσότερο και δεν ξαναπιάνετε κορόιδο.

Και συνεχίζει:
"Πρέπει να προτείνουμε στον λαό ρεαλιστικές λύσεις, οι οποίες θα δίδουν διέξοδο στο αδιέξοδό του. Σημαία του πολιτικού μας αγώνα πρέπει να είναι ότι το μνημόνιο αποτελεί καταστροφή για την εθνική μας οικονομία πέρα από το γεγονός ότι μετατρέπει την χώρα μας σε μία αποικία. Πρέπει να δομηθεί και να γίνει γνωστή στον λαό η δική μας πρόταση για μια εθνική οικονομία. Μία οικονομία, η οποία θα στηριχθεί στην πρωτογενή παραγωγή, στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα, στην βιομηχανία και στον ορυκτό πλούτο της Πατρίδος μας. Η Ελλάδα είναι μία πλούσια χώρα, την οποία καταχρέωσαν ανίκανοι και διεφθαρμένοι εξουσιαστές και αυτό αποτελεί μία πραγματικότητα την οποία πρέπει να κατανοήσει ο λαός μας. Το μέλλον σύμφωνα με τις υπάρχουσες συνθήκες ανήκει στην Χρυσή Αυγή, αλλά κανένα μέλλον δεν έρχεται από μόνο του. Πρέπει να το θελήσουν με τον αγώνα τους οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες. (Άρθρο του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου-(23/7/15)"

Επαναλαμβάνει τα περί "κατά του μνημονίου κτλ" ,συνεχίζει με μια "πρωτογενή παραγωγή και έναν ορυκτό πλούτο" (πολύ της μόδας τώρα τελευταία!!!!!!) και τελειώνει με "ένα χρυσό μέλλον για την Χ.Α (άσχετα με όλες τις μπούρδες που μας αραδιάζει).

Και τελειώνοντας, μέγιστε της πολιτικής και οικονομικής σκέψης κ Μιχαλολιάκο, σας ερωτώ το εξής:

Για να έχουμε αυτάρκη εθνική παραγωγή και να ανατάξουμε την οικονομία μας, ένα πράγμα χρειάζεται. Χρήματα. Αυτό το γνωρίζει και ο πιο αδαής (μου κάνει εντύπωση που ο κ Μιχαλολιάκος δεν το γνωρίζει).

Που θα βρεθούν τα χρήματα; Και ειδικά όταν οι μελέτες δείχνουν ότι για να υπάρχει πιθανότητα ανάταξης της οικονομίας μας ,(μετά από την λεηλασία και την καταστροφή που έγινε τα τελευταία χρόνια) χρειάζονται μόνο τον πρώτο χρόνο, το λιγότερο 60 δις;

Θα μας τα δανείσουν οι "Εταίροι" μας;

Αυτοί τα βγάζουν από την μια τσέπη και μας τα δίνουν, υποχρεώνοντας μας, να τους τα βάλουμε στην άλλη.(τσέπη εννοώ).

Ένας ρεαλιστικός και μοναδίκος τρόπος υπάρχει. Διαγραφή χρέους και έκδοση εθνικού νομίσματος. Και ο λόγος είναι ακριβώς αυτός. Να χρηματοδοτήσουμε την οικονομία μας.

Ο κ Μιχαλολιάκος μας λέει το αντίθετο. Αφού δεν έχουμε παραγωγή, δεν μπορούμε να πάμε σε εθνικό νόμισμα, άρα μένουμε στο ευρώ με μνημόνια και λιτότητες.

Άμα μείνουμε όμως, που θα βρούμε τα χρήματα για ανάπτυξη κ. Μιχαλολιάκο;

Υ.Γ Για το αν είστε " η μοναδική αντιπολίτευση κατά του μνημονίου" και για την γενικότερη ιδεολογία σας δεν το πιάσαμε το θέμα ακόμα. Εις το επανιδείν λοιπόν.


Μιχαλολιακοτσίπρας!!!! Μιχαλολιακοτσίπρας!!!! Reviewed by Διαχειριστής on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.