ET go βουλή

του mitsos175

Ένα UFO; Και ποιός βγαίνει από μέσα; Ο εξωγήινος, πάλι καλά που δεν είναι ο Γιωργάκης.

- Γεια σου άνθρωπε.

- Γεια και σε σένα. Αν θες να τηλεφωνήσεις, το καρτοκινητό μου δεν έχει μονάδες. Και δεν υπάρχει ούτε ευρώ να αγοράσω κάρτα.

- Μην ανήσυχες, αυτή τη φορά ήρθα προετοιμασμένος. Σκοπός του ταξιδιού είναι να γνωρίσω καλύτερα τον πολιτισμό σας, πιο συγκεκριμένα να δω Θέατρο Σκιών.

- Εξαιρετική επιλογή, στην πλατεία θα παιχθεί το έργο "ο Καραγκιόζης γιατρός".

- Προτιμώ αυτό που κάνει τον υπουργό. Θα πάω στη βουλή, εκεί είναι όλοι οι καραγκιόζηδες μαζεμένοι.

- Να τα! Μας κάνουν πλάκα κι οι εξωγήινοι...

- Αφού είστε αστείοι. Συνήθως τα νοήμονα πλάσματα αποφασίζουν μόνα τους για τη ζωή τους, κι...
αν ακόμα βάλουν κάποιο αρχηγό, επιλέγουν τον καλύτερο, αυτόν που θα θυσιαστεί για το σύνολο. Εσείς αντίθετα διαλέγετε ηγέτες τους πιο άχρηστους κι όταν βλέπετε πως τα κάνουν σαν τα μούτρα τους, αργείτε να τους αλλάξετε. Άσε τα προνόμια που έχουν μόνο και μόνο για να σας καταστρέφουν. Το τι πλάκα σπάει όλος ο Γαλαξίας με τη Γη και ειδικά με την Ελλάδα δεν περιγράφεται. Ειδικά τώρα με το "αριστερό" μνημόνιο...

- Αυτό δεν είναι για γέλια, είναι για κλάματα. Θα μας κόψουν τα λιγοστά που παίρνουμε και θα μας βάλουν νέα χαράτσια.

- Δράμα όντως. Αλλά εσείς τι κάνετε; Αποφασίσατε πως δεν θέλετε τέτοιου είδους συμφωνίες και τώρα που σας "έγραψαν" κανονικά, σας κορόιδεψαν, θα δεχθείτε τέτοιο δούλεμα; Η δική σας αναβλητικότητα σε συνδυασμό με την ηλιθιότητα των πολιτικών σας είναι που κάνει το δράμα "σατυρικό".

- Τι να κάνουμε;

- Τι να μην κάνετε. Να μην δεχθείτε τετελεσμένα κύριε. Να μην πληρώσετε, να δείξετε αλληλεγγύη, να κάνετε αγώνες, να υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας. Μήπως περιμένατε μόνο με ένα δημοψήφισμα (θετικό αναμφισβήτητα το αποτέλεσμα) να αλλάξει το σύστημα και να σταματήσει η σαπίλα κι η διαφθορά; Χρειάζεται προσπάθεια, θάρρος. Έχετε θάρρος, έχετε δίκιο, τι περιμένετε, να έρθει σωτηρία ουρανοκατέβατη; Μην το φαντάζεστε αυτό, γιατί κανείς δεν θα πολεμήσει για σας, παρά μόνο εσείς οι ίδιοι κι όσοι είναι στην ίδια μοίρα με σας.

- Μα οι δημοσκοπήσεις λένε πως θέλουν οι περισσότεροι τη συμφωνία (Εδώ ο φίλος μας έπεσε κάτω από τα γέλια).

- Το καλύτερο αστείο σε ολόκληρο σμήνος γαλαξιών! Και σε θεωρούσα νοήμον είδος! Βρε ποιές δημοσκοπήσεις; Αυτές που έλεγαν πριν το δημοψήφισμα πως θα έβγαινε ναι; Ενώ ψηφίσατε ΟΧΙ σας αλλάζουν τώρα το αποτέλεσμα; Δεν είναι αυτές που παραγγέλλονται από πλούσιους κι από απατεώνες πολιτικούς; Αυτές που τα τελευταία χρόνια δεν έχουν πέσει ποτέ μέσα; Αφού το λένε οι τόσο "αξιόπιστες" μετρήσεις καθίστε και μετράτε τους λογαριασμούς που θα πληρώσετε. Κορόιδα!

Πάω τώρα στη βουλή. Έχασα τον Άδωνη σαν υπουργό ναυτιλίας που τα έκανε θάλασσα, δεν πρόλαβα ούτε την Άννα της φωτοτυπίας, ούτε το "άρρωστο" τον Λοβέρδο, αλλά τον Χαϊκάλη δεν τον χάνω με τίποτα. ET go βουλή... .

από το «Βαθύ Κόκκινο»


ET go βουλή ET go βουλή Reviewed by Διαχειριστής on Κυριακή, Ιουλίου 19, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.