Μεγαλειώδης η συγκέντρωση του ΟΧΙ στο Σύνταγμα, δυναμική η παρουσία του ΕΠΑΜ

Χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας, αψηφώντας την εκστρατεία τρόμου που έχουν εξαπολύσει τις τελευταίες ημέρες τα μίντια, σχημάτισαν μια μεγάλη λαοθάλασσα στο Σύνταγμα πλημ-μυρίζοντας την πλατεία και τους γύρω δρόμους, ενώ το κλίμα υπήρξε ιδιαίτερα αγωνιστικό με τα συνθήματα και τα πανώ να έχουν ως αιχμή τους την καταδίκη των πολιτικών λιτότητας, τη διαγραφή τους χρέους και την απόρριψη των ωμών εκβιασμών που εκπορεύονται από τους δανειστές της χώρας.

Δυναμική υπήρξε η παρουσία του ΕΠΑΜ στη συγκέντρωση δίνοντας το δικό του πατριωτικό τόνο, προτάσσοντας τη μονομερή διαγραφή του χρέους και την καθιέρωση εθνικού νομίσματος έξω από τον ζουρλομανδύα της ΕΕ. Μολονότι το κάλεσμα έγινε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, μαζικότατη ήταν η προσέ-λευση των μελών του Μετώπου που βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος από νωρίς το απόγευμα ενώ η προσέλευση φίλων του συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ.

































Μεγαλειώδης η συγκέντρωση του ΟΧΙ στο Σύνταγμα, δυναμική η παρουσία του ΕΠΑΜ Μεγαλειώδης η συγκέντρωση του ΟΧΙ στο Σύνταγμα, δυναμική η παρουσία του ΕΠΑΜ Reviewed by Ανώνυμος on Τρίτη, Ιουνίου 30, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.